- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi leonunannesi
-
Sadece mutfakta ise yemek artığı kalmasin dikkat edin.açıkta birşeyler bırakmayın.pembe granül şeklindeki fare ilacı bizim kullandığımız.bulursanız ondan tavsiye ederim.umarım bir daha gelmez
15 sayfayı okumadım
fare kapanı
evde kedi de varmış fare sorun değil bence
herkesssss fare iğrenç vs demiştir
ben üniversite okurken kürsüde hocanın ayaklarının arasında fareler koşardı
bu arada yaşım 40 yani 20 yıl önce oluyor bu olay
ve ülkenin en bilinen ilk 1000 öğrencinin vs girdiği bir fakülte burası
ön sıralarda birkaç kişi ay fare vs deyince hoca arkaya geçin dedi ve dersine devam etti
bu birkaç farklı derste tekrarlandı
ülkenin anlı şanlı profesörleri ayak altında fare ile ders anlattı
sonra bir kedi getirdiler fareler kayboldu kedinin yavruları oldu vs vs
eşinizin işi gereği işe yakın yer hep tercih edilmeli
kirada merkezde oturursunuz tabi ama hem sizin aklınız eşinizde hem eşinizin aklı sizde kalır
ayy mumkunse acil taşın yada bütün evi ilaçlat delikleri kapattır ,
ayy bilmiyorum birşeyler yaptır
Fareli ev.
Fazla abartılmış sanki. Sonuçta kira ödeyeceksiniz yazık bence. Az da değil bir kira. Ama bütçenizi sarsmıyorsa bilemem tabi.
Onun yerine bir ilaçlama şirketi çağırın. Güzelce çıkabileceği heryeri ilaçlasınlar. Hem fare varsa sadece sizde değil bütün komşularda vardır. Ne önlem alınmış bir danışın.
Diğer sıkıntıları bilemem tabi. Sırf fare için çıkılmaz ama çok soğuk ve ısınmıyorsa; çıkmanız mantıklı. Benim evimde ısınmıyor, nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum.Üst kata girmiyor ben giriş kattayım karşı komşum var onlara da giriyo, kypdrm geldi deliği kapadı mutfak dolapların arkasına ilaç attık İnşaAllah bir daha çıkmaz, evle ilgili başka sorun da var adamın birinin babası hibe etmiş oturduğumuz yeri sağlık bakanlığına adma ölünce oğlu neden jandarmalar oturuyor falan diye ortalığı karıştırmış kira almak amacı ama biz kabul etmedik çünkü kira verilcke Bi ev değil emin ol buz gibi kılı zor geçiyoruz o yüzden bakalım yaz bi gelsin o zaman belli olur
Diğer sıkıntıları bilemem tabi. Sırf fare için çıkılmaz ama çok soğuk ve ısınmıyorsa; çıkmanız mantıklı. Benim evimde ısınmıyor, nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?