• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fare zehiri

slm arkadaşlar size bir sorm olacak çevrenizde hiç fare zehiri içen biri oldumu eğer olduysa sonuç ne oldu ?

Neden böyle bir soru sordunuz acaba fare zehiriyle ne işiniz olur anlamadım.:26::26::26:

netten alıntı..
zehirin özelligi kani daha sivi hale getirip, kalbin atis hizini arttirmasiyla damarlarin patlamasina sebep vererek aci vermeden öldürmesidir.
umarım birini öldürmeyi düşünmüyorsunuzdur:)

Çevremde böyle birşey duymadım ama sana olabilecek sonucu söyleyeyim:

İnsanoğlunun belirli bir ömrü vardır, intihar eden bir insanın da ömrü aslında tükenmiştir, yani intihar etmese de o vakitte ölecektir ancak bunu Allahın rahmetini elinin tersiyle iterek yapar.

Bir de hala ömrü vardır, değil fare zehri fare yutsa birşey olmaz. Çünkü derler ya yiyecek ekmeği tükenmemiştir, rızkını bitirmemiştir.

İntihar, aslında bitmiş olan ömrü kendi ellerinle noktalamaktır.

Töbe töbeee? hayırdır? Aklıma geldi yazmadan duramayacağım birisini öldürme planı mı var yoksa intihar mı?

Kazayla küçük çocuk mu içti de soruyo desem bu kadar sakin sormaz soluğu hastanede alırdı dimi
Çok enteresan :31:

Son düzenleme:
ölür canım yaşama şansı yok midesinide yıkasalar kana karıştıktan sonra yinede gider..

Hee emmi oğlum içti alnında üçüncü gözü çıktı akabinde serçe parmağından bir kelebek fırlayıp odanın içinde halay başı olup çocukları da pistten almamız konusunda bizi uyardı. Fare zehri içince böyle enteresan olaylar vuku buluyor işte.

Dalga mı geçiyorsun kardeş? Fare zehri içince ne olur merakı bir dert midir sence? Hayır ben buradan bakınca derde benzetemedim de. Hani zamanında içtim şunları yaşadım üçüncü gözüm dalağımda çıktı sizce ne yapmalıyım? diye sorsan belki dert olacak.

Ne intiharı ne de birinin canına kastettiğini düşünüyorum. Canın sıkılmış konu açasın gelmiş belli de, google amca sana daha çok yardımcı olacaktır bu hususta.

slm arkadaşlar size bir sorm olacak çevrenizde hiç fare zehiri içen biri oldumu eğer olduysa sonuç ne oldu ?

kimi öldüreceksin :18:

kk da bu soruyu da derdim var bölümünde gördük ya artık gözlerimiz açık gitmeyecek..

arkadaşm bu nasıl bi soru böyle,biri zehirlendi desem bu kadar sakin sorulmaz..ya kendini ya da birini öldürmeyi düşünüyosun galiba..

kuzenim bit ilacı içip intihar etti boğazı yandı 3 yıldırki çok kötü durumda boğazını filan deldiler bişeyler taktılar fare zehri de ayı şeyleri yapar hrld hemen hemen 5 6 kere kalbi filan durmuş devamlı ameliyat oluyor

ölür canım yaşama şansı yok midesinide yıkasalar kana karıştıktan sonra yinede gider..

:) midenin pek yıkanmasına vakit kalmaz kuzum direk karaciğere atıldığı için karaciğerde vitamin k sentezini engeller buda çok ciddi iç kanamalara sebebiyet verir, ilk görüntü intoksikasyonu hemen belirler ve testlerde etken muhtemelen belli olur, müdahele edilir ancak zordur dönüş.

intihar edecekseniz daha aklı selim bir yol seçin derim ki Allah aklınıza getirmesin inşallah diyim, yok birini öldürecekseniz de yakalanmanız kesin diyim geçiyim...

kanı sulandırır heryerinden kan fışkırmaya başlar morarırsın gözlerin bile kan ağlar sonuç mort. dönüşü yok.

Çatı diye bir kitap vardı. Orada anneleri çocuklarından kurtulup genç bir koca ile evlenmek için her gün çocuklarına arsenikli elmalı kurabiyelerden getirirdi. (Tabii bunu çocuklar o dönem bilmiyorlardı.)
4 çocuğundan özellikle 4 yaşındakiler yesin diye seviyorlar diye diğer 2 büyük çocuk elmalı kurabiyelere dokunmadılar...
Toplam 6-7 ayın içinde arseniği yiyen 2 küçük çocuk önce ateşleri çıkarak sonra fenalaşarak can verdiler...
Çatı yazarı V.C. Andrews'ün romanlarını gerçek dünyadan birebir alıntı yaptığı söylenir... :34:
Umarım cinayete mahal vermem ama soruya yardım etmek istedim. Kimi katledeceksiniz? :26:

Atasözümüzle olayı özetlemek istiyorummm

''Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış'' o misal :1::9:

kızlar konu sahibesinin önceki konularına bi bakmanızı tavsiye ederim..psikolojisi bozuk olabilir..aşağıya kopyaladım bu ve buna benzer konular açmış..Allah yardımcısı olsun :50:

''bana yardım edin :(

konuyu nereye açacağımı bilemedm ve buraya karar verdm....çocuklarımın hangi okula gittiklerini öğrenmek istiyorum ama bulamıyorum sadece t.c. numaraları var elimde bilgisi olan varsa ne olur bana yardmcı olsun 3 senedir göremiyorum çok kötü haldeym çok özledm...belki bir bilginiz vardr die sizlerle paylaşmak istedim''

Back
X