Lağım değil de fındık faresi ile uğraşıyorum 6 gündür . İllalah geldi . Yatak odasındaki fon perdesinin bağladığım yerinde gördüm ilk . Allahtan tv önünde uydurduk 2 gündür . Yüzüğümü kutusuna koymak için girdiğimde kafasını uzatmış beni gözlüyordu . Delirdim ağlayarak apartmanı ayağa kaldırdım . Ben böcekten tiksinirim fare nerden çıktı diye gecenin 3 ünde annemleri arayarak yapıştırıcı vardı onlarda onu istedim . Her odaya peynir yapıştırdı koyduk kartonlara 2 şer tane hemde . Banamasın demedi inanırmısınız . Ordan kaçıp mutfağa girmiş
hafta sonu köye gittim çıkar belki sesiliğe de birine yapışır diye o evde cirt atmış . 3 gün zombi gibi gezdim herşeyi kaldırdık taşınır gibi yok . En son bakliyat koyduğum çekmeceli bi dolabım vardı eşim akşam işten gelince mutfakta oturuyorduk . Makarna yiyormuş delmiş paleti . Sesini duyduk . Delirdim . Yağlı yağıt kutusunu içine saklanmış eşim aldı kovaya koyduk üzerine de çamaşır suyu döktük . Zehirlicek birşey yoktu başka . Hemen öldü . Gümlerdir uykusuzum herşeyi siliyorum akıl sağlığımı kaybettiğimi düşünüyorum. Çok zor gerçekten. Birde sıfır daire de oturuyorum nerden delik falan yok hiç bir yerde. Balkondan gelmiş olmalı . Çekmeceyle beraber içinde ne varsa attım halı yıkmaya . Dip bucak temizlik. Hala tiksiniyorım için rahat değil .