ay gerçekten mi onlardan alallım bizde ben 2 senedir uğraşıyorum gitmiyorlar. yapışkanlı tuzak kurup 12 tane fare yakaladım yok bitmiyorlar. bıktırdılar bizi. ses dalgası olan aleti deneyelim o zamanBiz evi ilk yaptırdığımızda girmişti, yeşillik bir yerdeyiz. Sonrasında ses dalgası yayan bir alet aldık, 10 yıl olmuştur heralde, en ufak vukuat olmadı. Gerçekten çok etkili o aletler.. Yılan, fare vs şeyleri uzak tutuyor.
Canım kesinlikle öneririm, komşuya da giriyordu o da aldı bir daha girmedi. Fişe takılı duruyor hep..ay gerçekten mi onlardan alallım bizde ben 2 senedir uğraşıyorum gitmiyorlar. yapışkanlı tuzak kurup 12 tane fare yakaladım yok bitmiyorlar. bıktırdılar bizi. ses dalgası olan aleti deneyelim o zaman
alalım zaman bizde sağol canımCanım kesinlikle öneririm, komşuya da giriyordu o da aldı bir daha girmedi. Fişe takılı duruyor hep..
canım sizdeki hangi marka internetten baktım biraz kimisi işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor bazısı da reklam peşinde anlayamadım. sizdekinin markası neCanım kesinlikle öneririm, komşuya da giriyordu o da aldı bir daha girmedi. Fişe takılı duruyor hep..
nasılmış o ses dalgasi..Biz evi ilk yaptırdığımızda girmişti, yeşillik bir yerdeyiz. Sonrasında ses dalgası yayan bir alet aldık, 10 yıl olmuştur heralde, en ufak vukuat olmadı. Gerçekten çok etkili o aletler.. Yılan, fare vs şeyleri uzak tutuyor.
Canım bugün bakıp mesaj atayım sana aklımda değil marka..canım sizdeki hangi marka internetten baktım biraz kimisi işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor bazısı da reklam peşinde anlayamadım. sizdekinin markası ne
Küçük bir alet, bizim duymadığımız bir ses yayıyor, ben şahsen bazen duyuyorum. Gerçekten işe yarıyor.nasılmış o ses dalgasi..
fare kovucu ses kaydı var yuvarlak olanlardan herade.... banada msj at .. bizde alicaz onu..Canım bugün bakıp mesaj atayım sana aklımda değil marka..
Küçük bir alet, bizim duymadığımız bir ses yayıyor, ben şahsen bazen duyuyorum. Gerçekten işe yarıyor.
Özel mesaj atılmıyor canım sana, pestgo diye arat.fare kovucu ses kaydı var yuvarlak olanlardan herade.... banada msj at .. bizde alicaz onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?