Fare Kabusu...

ay gerçekten mi onlardan alallım bizde ben 2 senedir uğraşıyorum gitmiyorlar. yapışkanlı tuzak kurup 12 tane fare yakaladım yok bitmiyorlar. bıktırdılar bizi. ses dalgası olan aleti deneyelim o zaman

ay gerçekten mi onlardan alallım bizde ben 2 senedir uğraşıyorum gitmiyorlar. yapışkanlı tuzak kurup 12 tane fare yakaladım yok bitmiyorlar. bıktırdılar bizi. ses dalgası olan aleti deneyelim o zaman
Canım kesinlikle öneririm, komşuya da giriyordu o da aldı bir daha girmedi. Fişe takılı duruyor hep..

Canım kesinlikle öneririm, komşuya da giriyordu o da aldı bir daha girmedi. Fişe takılı duruyor hep..
canım sizdeki hangi marka internetten baktım biraz kimisi işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor bazısı da reklam peşinde anlayamadım. sizdekinin markası ne

nasılmış o ses dalgasi..

canım sizdeki hangi marka internetten baktım biraz kimisi işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor bazısı da reklam peşinde anlayamadım. sizdekinin markası ne
Canım bugün bakıp mesaj atayım sana aklımda değil marka..

nasılmış o ses dalgasi..
Küçük bir alet, bizim duymadığımız bir ses yayıyor, ben şahsen bazen duyuyorum. Gerçekten işe yarıyor.

Canım bugün bakıp mesaj atayım sana aklımda değil marka..

Küçük bir alet, bizim duymadığımız bir ses yayıyor, ben şahsen bazen duyuyorum. Gerçekten işe yarıyor.
fare kovucu ses kaydı var yuvarlak olanlardan herade.... banada msj at .. bizde alicaz onu..

Arkadaşım diğer yorumları okumasını ama yapışkan var farelerin için tek cozum yolu o. Zehir koyma yer ondan sonra saklanır olur orda kalır kokunca anlarsın kartona yapışkan sur yapiskanin ortasına peynir koy oraya gelir. Fare yapiskani ile biz yakaldik

eve fare girişi kehanet miydi??
bilmiyoerum fareler gittikten 5 gün sora bebegimi kaybettim..
korkuda mi oldu bilmiyorum.. düşnmüek bile çok kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…