• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fare Kabusu...

Arkadaşım başkalarını bilemem de sizin evde fare olması çok normal bence.
Sen değil miydin evdeki çöpü günlerce atmadığınızı ve evinizin ceset gibi koktuğunu iddia eden?
[/QUOTE
merak etmeyin çöpü her daim atiyoruz:) kanimda mikrop da yok geçmiş...
fare olayı sonradan çikti.. ] evimizi temizliyoruz ceset de kokmuyor artık:) fare çikti. onunla uğraşiyoruz...

merhaba arkadaşlar Konu: Fare...
evinizde farkinda olmadığın anda fare gezdiği oldu mu??
o fare pisliğini farkettiniz mi??
ilk fare gördüğünde ne hissettinz?
işte ben bunlari anlaticam..
3 gün önce.. cumartesi sabahi.. annemler gelcekti bize... bulaşık yıkadim mutfaktan tam çikiyordum...
orda banyo kapının bitişinginde koxaman fare..:KK57: nasıl desem lagim faresii...
görür görmez çığlık attim kalbim firliycakti... amanda çok korktumm..... yukari çiktim kv mi çagirdim.. fare var!!!!
sonrasinda kp o lagim faresini öldürdü...
ertesi gün sora temzlik yaptık...
dün fare pisliği gördük eşimle ..yine :KK57: amann yine fare varr... kesin vardir dedim.. içime geçirdimm...
çekyati aç kesin ordadir dedim kp açti çekyati.. ordaa fındık faresi!!!!:KK47:
ayy ödüm patladi ya.. nasıl da korkuyorum ben... :KK61:
eşimle kp baya uğraştilar!! buldu öldürdü.... yine varmi bilmiyorum...
ayy evime fare görrüsem artık içten geçircem yaa... fareden nefret ediyorum nerden çikiyor ki :mad:
bi daha gözüm görmesin diycem yine çikarsa??
ya çok korkuyorum çok küçük fare olsada yine ödüm kopuyorrr!!!:mad:
peki sizin başina geldiğinde oldu mu?

eski eve çok çıkardı çözümü geç donan toz alçıya biraz un karıştır kalın kartona dök ama su koyma fare un kokusuna gelip yer gittiği yerde ölür yada fare için yapışlan var onu dene

Eğer bir günlüğüne bir yerde kalabilme durumunuz varsa evi ilaçlatın derim. İçiniz rahat etsin.

3 gün önce.. cumartesi sabahi.. annemler gelcekti bize... bulaşık yıkadim mutfaktan tam çikiyordum...
orda banyo kapının bitişinginde koxaman fare..:KK57: nasıl desem lagim faresii...
görür görmez çığlık attim kalbim firliycakti... amanda çok korktumm..... yukari çiktim kv mi çagirdim.. fare var!!!!
dün fare pisliği gördük eşimle ..yine :KK57: amann yine fare varr... kesin vardir dedim.. içime geçirdimm...
ayy evime fare görrüsem artık içten geçircem yaa... fareden nefret ediyorum nerden çikiyor ki :mad:

Bizde de vardı öyle bir misafir geçen yıl sanırım bizde yapışkanla yakalamıştık..
1 hafta bizimle yaşadı...
Sonra işte hırsız sanmıştık ilk ben fark etmiştim babam silahla çıkıp balkona bakmıştı :D :D
İki gün sonra anladık ki fareymiş kendisi..
Neyse bulaşık deterjanına geliyordu.. mutfaktaki bezleri yemiş tatlı şey işte :D
Eve ilaçlama şirketi çağırdık hiç bir işe yaramadı ama zaten 15 gün sürüyormuş onların kullandıkları şeyler :D
Kardeşimde hayvan delisi olduğundan araştırdı buldu en etkili yöntemi bulduk yapışkan :D sonra 37 numara ayakkabı büyüklüğünde bir şeyle karşılaşmıştık hala unutamam o günü.. şimdi hatırlayınca gülüyorum ama uyuyamadık 1 hafta :D

benim de çalıştığım depoda çıkmıştı fare. patronum eczaneden fare pastası aldı. yumuşak yeşil bir şeydi.çok zehirliymiş fare onu yiyip hemen ölüyormus ve öldüğünde de koku yapmıyormuş içini kurutuyormuş resmen.birkaç yere koyduk sonra takip etik birkaç gün sonra hepsi yenmişti bir daha da fare çıkmadı.

toz alçı ve unu karıştırıp bir kenara koyun. Kuru olacak bunlar tabi. Eger varsa karışımı dagıtır anlarsınız zaten. kuru alçı hayvanın vucuduna girdiginde donar ve hayvan òlür. yada yapışkan alıcaksınız. Bahçeli evlere girer genelde bu normal.

benim babamın paçasından içeri girmişti !!!! :KK70::KK70::KK70: :KK48: elinde spatula adamcağız çatıya alçı çekiyormuş...spatulayla vura vura indirmiş aşağı :KK70: zehirli yemler var onlardan koyabilirsiniz..ben fındık farelerini severim..bizim çatı,bodrum fare kaynıyor merdiven trabzanlarından tırmanırken kaç kere karşılaştık çok sevimliler :KK22:

Neeeğğğğ fare mi sevimli :KK53::KK53::KK53::KK53:

Çok eski olmayan fakat önceki oturanın iğrenç bir şekilde oturduğu bir eve taşınmıştık.
Üst katımızda da deli bir kadın oturuyordu.Sonra kadın bir gün ciddi anlamda bir kriz geçirdi ve kadını hastaneye yatırdılar.Kadının ailesi evi boşaltmak için geldi,ama...
Bir evden üç kamyonet dolusu çöp çıkar mı????Çıktı...
Ondan sonra da zaten oturduğumuz daire temiz kullanılmadığı ve o çöp olayından sonra evi resmen fare bastı.
İlaçlattık kaç defa gene geldi sevimsiz yaratıklar.Annem ve benim oturup saatlerce ağladığımız zamanlar oldu korkumuzdan,tiksintiden...
En sonunda da çareyi başka bir eve taşınmakta bulduk

Evlendiğimde evime girmişti fare daha yeni evliyken. Eczanelerde satılan yapışkanlı fare zehirinden almıştım sert bir tahtaya onu sürüp yanınada peynir koymuştum, geceden kapıyı kapatıp çıkmıştım odadan sabah bir baktık eşimle odaya aman Allah'ım tahta üzerinde fare can çekişiyor, ben bir hışımla fareyi tutup camdan dışarı fırlatmıştım. Ben ki Ufacık böcekten tiksinen insan fare tutmuştum, sonra fare fobisinide böcek fobisinide yendim.
Kısaca ;
Kesin çözüm yapışkanlı zehir.

Okuyunca bile kasinti tuttu itiraf ediyorum hayatimda en ama en korktugum sey birgun bi yerde fareyle karsilasmak allah canimi alsin daha iyi en buyuk korkum

Bir fare belası da bizim başımızda var. Temmuz ayının başlarında erkek arkadaşımla akşam oturmuş film izledken balkonun açık kapısından cikleme tarzı tuhaf sesler geldiğini fark ettik. Erkek arkadaşım çıkıp baktı ama bir şey bulamadı, daha sonra birkaç kez daha duydum ben bu sesleri, evimizin bahçesinde bol miktarda ağaç bar ve bazdn yavru yarasalar çarpıyorlar o ağaçlara ondan kaynaklanmış olabileceğini düşündüm.

Daha sonraları bu fare mevzuuna kafam yatmaya başladı nitekim üst kat yatak odasının terasında, yerlerdeki fayanslara konuşlanmış ufak ufak siyah siyah şeyler vardı, bu şeyler kuru ve bir şeyle üzerine bastığımızda eziliyor. Yarasa ya da fare pisliği olduğumdan şüphelendik. Fareymiş ve yaklaşık iki aydır birlikte yaşıyormuşuz, kendileri (aynı ebatlarda bir arkadaşıyla birlikte) bizim barbekünün içinde otlakçı hayatı sürdürüyorlarmış.

Çok ilginç, bir sürü tuzak kurduk peynir koyduk ama dokunmadı bile hayvanlar. Kapı önlerine ilaç serpip etkisiz hale getirmek zorunda kaldık sonunda. :/

benim de çalıştığım depoda çıkmıştı fare. patronum eczaneden fare pastası aldı. yumuşak yeşil bir şeydi.çok zehirliymiş fare onu yiyip hemen ölüyormus ve öldüğünde de koku yapmıyormuş içini kurutuyormuş resmen.birkaç yere koyduk sonra takip etik birkaç gün sonra hepsi yenmişti bir daha da fare çıkmadı.
fare pastasi mi??
vayy o güzel uygulama ee diğer hayvanlar yerse oda gitmiştir çoktan ha. :D

oyy bizde
Bir fare belası da bizim başımızda var. Temmuz ayının başlarında erkek arkadaşımla akşam oturmuş film izledken balkonun açık kapısından cikleme tarzı tuhaf sesler geldiğini fark ettik. Erkek arkadaşım çıkıp baktı ama bir şey bulamadı, daha sonra birkaç kez daha duydum ben bu sesleri, evimizin bahçesinde bol miktarda ağaç bar ve bazdn yavru yarasalar çarpıyorlar o ağaçlara ondan kaynaklanmış olabileceğini düşündüm.

Daha sonraları bu fare mevzuuna kafam yatmaya başladı nitekim üst kat yatak odasının terasında, yerlerdeki fayanslara konuşlanmış ufak ufak siyah siyah şeyler vardı, bu şeyler kuru ve bir şeyle üzerine bastığımızda eziliyor. Yarasa ya da fare pisliği olduğumdan şüphelendik. Fareymiş ve yaklaşık iki aydır birlikte yaşıyormuşuz, kendileri (aynı ebatlarda bir arkadaşıyla birlikte) bizim barbekünün içinde otlakçı hayatı sürdürüyorlarmış.

Çok ilginç, bir sürü tuzak kurduk peynir koyduk ama dokunmadı bile hayvanlar. Kapı önlerine ilaç serpip etkisiz hale getirmek zorunda kaldık sonunda. :/
Okuyunca bile kasinti tuttu itiraf ediyorum hayatimda en ama en korktugum sey birgun bi yerde fareyle karsilasmak allah canimi alsin daha iyi en buyuk korkum
bende korkuyorum tüm kapılar kapalı.. eşim de kontrol etti heryeri.. fare pisliği varmi??
ben korkuyorum o eve giresim de gelmiyor tiksiniyorum artık:(

Bizde de vardı öyle bir misafir geçen yıl sanırım bizde yapışkanla yakalamıştık..
1 hafta bizimle yaşadı...
Sonra işte hırsız sanmıştık ilk ben fark etmiştim babam silahla çıkıp balkona bakmıştı :KK70: :KK70:
İki gün sonra anladık ki fareymiş kendisi..
Neyse bulaşık deterjanına geliyordu.. mutfaktaki bezleri yemiş tatlı şey işte :KK70:
Eve ilaçlama şirketi çağırdık hiç bir işe yaramadı ama zaten 15 gün sürüyormuş onların kullandıkları şeyler :KK70:
Kardeşimde hayvan delisi olduğundan araştırdı buldu en etkili yöntemi bulduk yapışkan :KK70: sonra 37 numara ayakkabı büyüklüğünde bir şeyle karşılaşmıştık hala unutamam o günü.. şimdi hatırlayınca gülüyorum ama uyuyamadık 1 hafta :KK70:
vay beee:)
bizde banyo paspaslari yemiş bende kendiliğinden söktü dedim ya yok degilmiş fare yemiş onuu... :confused:

fare pastasi mi??
vayy o güzel uygulama ee diğer hayvanlar yerse oda gitmiştir çoktan ha. :KK70:
Patron fare pastası alıcam diyince aptal gibi bildiğimiz pasta gibi birsey gelicek sandım ama yumuşak yeşil silgi gibi bişey aslında. Bizim fare çok azilidi. Kapana sosisli peynir koyduk kapanı attırdı sosisli yedi. Yere yapışkan koyduk lağım faresi olduğu için büyüktu kendini kurtarmış yapiskandan tüyleri üstünde kalmıştı. Ama bu pasta canına okudu resmen

vay beee:)
bizde banyo paspaslari yemiş bende kendiliğinden söktü dedim ya yok degilmiş fare yemiş onuu... :confused:

İlaçlama şirketi evin 4 ayrı yerine fare pastası yerleştirdi bunları yedikten sonra ölecek koku yapmayacak dedi ama uyuyamadık haliyle :D en etkili çözüm yapışkan temiz ve görüyorsun yani hayvanı :D 15 dakikada yakalamıştık biz.. Bir dahada gelmedi zaten..
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin :)

ev bana artık kabus geliyorr fareden tiksiniyorumm....
nabicam bilmiyorum hamileyim bide o evde nasıl yaşiycam yaa...:mad:
kv üst katta zaten devamli gidemem...
evimde olmak istiyorum ama kabus!!!!
eşimi de bunatıyorum ben o evde yaşayamam diyee...
olur böle şeyler geçer desede pskiolojim çok fena etkiledi...:KK61:
dün gece yatagim sallaniyordu altında fare geziniyor dedimm....(rüyaydi sanirim bilemiycem):cry:
offf nabicam ki...:mad:

Biz evi ilk yaptırdığımızda girmişti, yeşillik bir yerdeyiz. Sonrasında ses dalgası yayan bir alet aldık, 10 yıl olmuştur heralde, en ufak vukuat olmadı. Gerçekten çok etkili o aletler.. Yılan, fare vs şeyleri uzak tutuyor.

ahhhh ahhhhh biz bu farelerden ne çektik :cry::cry::cry: bizim evimiz bahçeli eski bir ev eski olduğundan mıdır nedir kapı pencere de hep açık fareler bitmiyor. ben abartısız 12 tane fare yakaladım. yapışkanlar varya kalın kartona yapışkanı sürüp üstüne yiyecek koyup yakaladım banamısın demiyor. hayır birde sanki ben yakaladıkça çoğalıyorlar. artık bıktım bende tuzak kurmuyorum sanki daha azaldılar. o pislikleri yokmu deli ediyor insanı her yere de giriyorlar. evde yiyecekleri ortalıkta bırakmıyoruz fare girecek yerlere koymuyoruz tabak çanak falan ortalıkta bırakmıyoruz ama yok yani gitmiyorlar.:110:

Back