- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaşayamam bunu eşimede diyorum mecburuz işde..Ben o evde bir daha yasayamam.
Nasil bir yerde yasiyorsunuz ki? Ben son 5 yildir hayatimda hic fare görmedim.
Deliklerden nasıl gelir? Cok korktum simdi![]()
bende yaşayamam bunu eşimede diyorum mecburuz işde..
banyo giderinden çikmiş o fare açik birakmişiz biz
mustakıl bir bahçeli evde yaşiyoruz iki katlı evde...
ev 7 senelik... yeni sayılır... üst kata yapalı 2 yıl oldu... (onu da kv oturuyor..)
Onu bende istiyorum eşim ve kv istemiyor. bahçeye giriyorlar kokudan..yapacağınız çok basit bir şey var. güzel bir sokak kedisini eve alın. o halleder. korkudan giremez fareler... hem bir can sahiplenmiş olursunuz...
Onu bende istiyorum eşim ve kv istemiyor. bahçeye giriyorlar kokudan..
içeriye giremiyor.
saolsun herşeyi yapıyolar hamile halimle yapamiyorum hiç bişeyi.
ilaçlayanmiyorum hamile olduğum için...Ayy bahceli ev olunca geliyor dogru. Bence siz bir sure bir yerde kalin. Ev ilaclansin guzelce. Giderler falan da kontrol edilsin gereken yapilsin, oyle gelin evinize. Yoksa yemege falan da bulaşır pisligi. Yarin oburgun evladiniz olur Allah korusun zarar verebilir. Aman dikkat edin..
3 günde iki fare yakaladik öldürdük... şimdi varmi hiç bilmiyorum bakmadim.. ben gördüm ilk önce.. onlar yakaladi...açılın fare uzmanı geldibizde müstakil evde oturuyoruz bahçe katı olduğu için bazen eve fare girebiliyor. şimdi eczaneden fareler için özel yapıştrıcılar var onlardan alıyorsunuz. bir karton parçasına bu yapıştırıcıyı sürüyosunuz boydan boya dikkat edin elinizi yapıştırmayın. sonra ortasına bir parça peynir koyun. gözünüzün görmeyeceği kenar köşe neresi varsa artık oraya koyun, her odaya bir tane koysanız da olur. eğer evde varsa yapışır sizde uğraşmazsınız.
tuvaletiniz alaturkaysa deliği kapatmak için özel kapak gibi önlemler var biliyosunuzdur ne demek istediğimi. banyo giderlerinizi de en basitinden düz bir taş koyarak bile kapatabilirsiniz.
biz ayrıca evin dışından bahçe duvarlarının dibine de zehirli fare yemi de koyuyoruz böyle yeşil buğday gibi oluyorlar. şimdiden geçmiş olsun![]()
3 günde iki fare yakaladik öldürdük... şimdi varmi hiç bilmiyorum bakmadim.. ben gördüm ilk önce.. onlar yakaladi...
banyo giderini de tahtayla kapattık bizde banyo giderinin plasiği yemiş lanet hayvan ya..
yine varmi hiç bilmiyorum bütün odalari kapattık mutfak kapısı açik kaldi bi...
prixli fare kovucu var ondan alicaz işe yarar mi bilmiyorum...
yaptışkan da alicaz... dünden itibaren evimize önlem başliycaz...
ama varya içimdeki fare etkisi atamadim hala fare varr diyorum yaa
çekyat da söktü altinda degil de. süngerine girmiş o... diktircez bizde.
temzilemiştik heryeri çamaşir suyu söktük de ertesi gün sora yinee çiktiii![]()
ayy evime bakcam ya buzdolabinin arkasinda girmiştri pislik çiktiydi orda...Eskiden biz de müstakil evde otururduk, köyde ama.
Lağım faresi değil de tarla faresi gelirdi.(aynı değiller değil mi)
bir kere çamaşır makinesinin içine girmiş ve bazı parçalarını kemirmişti, çamaşır makinesi tamire gitmiş ve garanti karşılamayınca yenilenmek zorunda kalmıştı.
Fareler her yere giriyorlar, evi ilaçlatmıyorsanız da aklınıza gelen her köşeyi eşinize kontrol ettirin.
he ya eşim süngere giren o küçücük findik fareyi vur balon gibi patlatmiş kan leke olmuş... çiksin diye baya uğraşmiş sökmek zorunda kaldi...diktircez.anlayabiliyorum o hissi. bizde de bi kere fındık faresi koltuğun tepesine çıkmıştı biz bi tarafta o bi tarafta küçücük hayvan 4 kişiyi sindirmişti yaaklıma gelmişken camlarınıza sineklik filan da taktırın mümkünse. cam kapı illa açılıyor ordan girmelerini önlemiş olursunuz.
ayy evime bakcam ya buzdolabinin arkasinda girmiştri pislik çiktiydi orda...
evime hamile halimle aşagıya yukarya çekyat aralarinda heryere bakiyorum şimdi.. eşim sen korkarsin diye sokmuyor odaya.. (evet korkuyorum yinede kontrol ediyorum)
çamaşir makinem banyodaydi yedi mi bilmiyorum hiç de bakmadim.. orayı da kontrol edicem..
hala korka korka geziniyorum evime ya 3 günden beri..
valla bakmak lazim heryere çikabilir![]()
hyr kandirmaz yinedde edicem kontrol..:)siz bakmayın aman yormayın kendinizi.
Hem korkuyorum diyorsunuz, ya çıkarsa karşınıza kocaman fare ne yapacaksınız.
Siz direktif verin eşiniz baksın tek tek :)
Ama kontrol edin, baktım deyip kandırmasın sizi.
he ya eşim süngere giren o küçücük findik fareyi vur balon gibi patlatmiş kan leke olmuş... çiksin diye baya uğraşmiş sökmek zorunda kaldi...diktircez.
sineklik var camlarda..:)