• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fare Kabusu...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.982
598
35
merhaba arkadaşlar Konu: Fare...
evinizde farkinda olmadığın anda fare gezdiği oldu mu??
o fare pisliğini farkettiniz mi??
ilk fare gördüğünde ne hissettinz?
işte ben bunlari anlaticam..
3 gün önce.. cumartesi sabahi.. annemler gelcekti bize... bulaşık yıkadim mutfaktan tam çikiyordum...
orda banyo kapının bitişinginde koxaman fare..:KK57: nasıl desem lagim faresii...
görür görmez çığlık attim kalbim firliycakti... amanda çok korktumm..... yukari çiktim kv mi çagirdim.. fare var!!!!
sonrasinda kp o lagim faresini öldürdü...
ertesi gün sora temzlik yaptık...
dün fare pisliği gördük eşimle ..yine :KK57: amann yine fare varr... kesin vardir dedim.. içime geçirdimm...
çekyati aç kesin ordadir dedim kp açti çekyati.. ordaa fındık faresi!!!!:KK47:
ayy ödüm patladi ya.. nasıl da korkuyorum ben... :KK61:
eşimle kp baya uğraştilar!! buldu öldürdü.... yine varmi bilmiyorum...
ayy evime fare görrüsem artık içten geçircem yaa... fareden nefret ediyorum nerden çikiyor ki :mad:
bi daha gözüm görmesin diycem yine çikarsa??
ya çok korkuyorum çok küçük fare olsada yine ödüm kopuyorrr!!!:mad:
peki sizin başina geldiğinde oldu mu?

evde bır yerlerde bosluk olmalıkı gelıyorlar
bızım evde hıc gormedım
ama gorseydım bılmıyorum nasıl yasardım

evde bır yerlerde bosluk olmalıkı gelıyorlar
bızım evde hıc gormedım
ama gorseydım bılmıyorum nasıl yasardım

banyo giderinden ve havalandirmadan çikiyor.. biz banyo kapısını açik birakmiştik hep kokuyor diye..
fare çikacagi hiç aklıma gelmedi.. bu sefer kapalı tutuyoruz her yeri...
ama yinede çok korkuyorum 2. yaşadım dün. 3. fare çikarsa nabicxam bilmiyorum..:(
bide 7,5 aylık hamileyim.. bebegimi etikledi mi bilmiyorum bu korku yüzünden.:KK61:

Bizim evimizin icinde degilde kilerimizde vardi. Once pisligini farkettik sonrada yiyecekler posetlerinin yirtilmasindan anladik. Her tarafi bosaltip delik varmi diye bakmak gerekiyo. Delik yoksa ya da kapandiysa bi kac yere fare bandi koyarak icerde kalanlarinda yakalayabilirsin. Sonra bidaha gelemiyolar zaten. Iyy yazarken bile kotu oldum :17:

ben farketmedim taa ki banyo kapısının bitişinge gezinip dururken görene kadar o anda çikti .. kocaman yaa inanki.. kol disege doğru kadardi.. boyu felan.. lagim faresi deniliyor onu da.. ama kp 1-2 saat uğraşti.. yakaladi vur pat diye öldürdü..
dünkü fare çok küçüktü.. fareyle göz göze bile geldim çekyati açinca..:KK53: sonrasında :KK47: ayy nefret ediyorum fareden ya...

merhaba arkadaşlar Konu: Fare...
evinizde farkinda olmadığın anda fare gezdiği oldu mu??
o fare pisliğini farkettiniz mi??
ilk fare gördüğünde ne hissettinz?
işte ben bunlari anlaticam..
3 gün önce.. cumartesi sabahi.. annemler gelcekti bize... bulaşık yıkadim mutfaktan tam çikiyordum...
orda banyo kapının bitişinginde koxaman fare..:KK57: nasıl desem lagim faresii...
görür görmez çığlık attim kalbim firliycakti... amanda çok korktumm..... yukari çiktim kv mi çagirdim.. fare var!!!!
sonrasinda kp o lagim faresini öldürdü...
ertesi gün sora temzlik yaptık...
dün fare pisliği gördük eşimle ..yine :KK57: amann yine fare varr... kesin vardir dedim.. içime geçirdimm...
çekyati aç kesin ordadir dedim kp açti çekyati.. ordaa fındık faresi!!!!:KK47:
ayy ödüm patladi ya.. nasıl da korkuyorum ben... :KK61:
eşimle kp baya uğraştilar!! buldu öldürdü.... yine varmi bilmiyorum...
ayy evime fare görrüsem artık içten geçircem yaa... fareden nefret ediyorum nerden çikiyor ki :mad:
bi daha gözüm görmesin diycem yine çikarsa??
ya çok korkuyorum çok küçük fare olsada yine ödüm kopuyorrr!!!:mad:
peki sizin başina geldiğinde oldu mu?
evınız mustakıl bahcelık ıse gelmesı normal kapı pencere alçak ıse acık bırakmayın , fareler ıcın kapan ve zehırler var onlardan koyun eve hatta tum evı ılaçlatın ve dıp bucak temızlık yapın fare pıs hayvandır, kemırme huyuda vardır kulak vs... sızı korkutmak ıstemem ama gercek bu... fındık faresınden bısı olmaz ama patkan sıkıntılı lagımda yasıyor hayvan -kedı yedıgını bılırım- muhakkak bır acık var kı ordan gelıyodur evınıze...

Canım fare yapışkanları var onlardan al koy evin her köşesine kapı arkalarına falan
Bebeğin etkilenmez hem yapışkandan..
Bende çok korkarım annemlerin evinde her yaz olur :KK47:

benim babamın paçasından içeri girmişti !!!! :KK70::KK70::KK70: :KK48: elinde spatula adamcağız çatıya alçı çekiyormuş...spatulayla vura vura indirmiş aşağı :KK70: zehirli yemler var onlardan koyabilirsiniz..ben fındık farelerini severim..bizim çatı,bodrum fare kaynıyor merdiven trabzanlarından tırmanırken kaç kere karşılaştık çok sevimliler :KK22:

evınız mustakıl bahcelık ıse gelmesı normal kapı pencere alçak ıse acık bırakmayın , fareler ıcın kapan ve zehırler var onlardan koyun eve hatta tum evı ılaçlatın ve dıp bucak temızlık yapın fare pıs hayvandır, kemırme huyuda vardır kulak vs... sızı korkutmak ıstemem ama gercek bu... fındık faresınden bısı olmaz ama patkan sıkıntılı lagımda yasıyor hayvan -kedı yedıgını bılırım- muhakkak bır acık var kı ordan gelıyodur evınıze...
evimiz mustakıl...açik birakmadik hç bi yerde...
banyo giderinden havandirmadan çikmiş oda plastiği kemire kemire geldiği farkettik...
diş kapısını da açik birakamiyoruz.
ilsç da sıkamiyoruz çünkü hamileyim etkilenirse....
en son Yeni aldığı banyo paspasi yediği faretmişim.:(
çok kotü oluyorum inan ki
pirzli fare kovucu ondan almaya düşünüyoruz...

benim babamın paçasından içeri girmişti !!!! :KK70::KK70::KK70: :KK48: elinde spatula adamcağız çatıya alçı çekiyormuş...spatulayla vura vura indirmiş aşağı :KK70: zehirli yemler var onlardan koyabilirsiniz..ben fındık farelerini severim..bizim çatı,bodrum fare kaynıyor merdiven trabzanlarından tırmanırken kaç kere karşılaştık çok sevimliler :KK22:
büyünce lagimlaşiyor valla findik fareler çok hızlı hayvandir çok zor yakaladilar dün.. öldürdük onu..
bi tane daha vardir klim bilir yavrulamiş kaç aydir evimdedir... bilemiyorum:(

yastık yorgan gibi yünlü kalın eşyalarınızın içini kontrol edin.eski gazete kitaplar kiler ambar gibi yerler onlar için vazgeçilmezdir.zehirli yemlerden koyarsanız..kapan koyunca kapana yakalanıp ciyak ciyak ciyaklıyorlar. :KK61: ama tabi zararlı onlar sonuçta öldürülmesi gerek...belediyeye telefon etseniz belki gelip bakarlar ilaç falan koyarlar...

geçen sene banyo ve tuvaleti yaptırdığımızda çıktı bir kere. kabus gibiydi. ben aldım çantamı çıktım. kuzenimle babam halletti. ama onun dışında 25 yıldır aynı evdeyiz ALLAHa bin şükür hiç görmedim.

yastık yorgan gibi yünlü kalın eşyalarınızın içini kontrol edin.eski gazete kitaplar kiler ambar gibi yerler onlar için vazgeçilmezdir.zehirli yemlerden koyarsanız..kapan koyunca kapana yakalanıp ciyak ciyak ciyaklıyorlar. :KK61: ama tabi zararlı onlar sonuçta öldürülmesi gerek...belediyeye telefon etseniz belki gelip bakarlar ilaç falan koyarlar...
yatak odasina bakmadik biz...
oraya baktiğimda her hangi fare pisliği görmedim.. en çok oturma odasinda dolanıp duruyordu...
mutfagada girmiş..
off neydi bu kabusum yaaa..:KK47:
resmen delircem ben..:mad:
evimdeki fare olmasi inanki çok zoruma gidiyorr.. :cry: 1,5 -2 ay sora bebegimiz olucak napicaz bilmiyorum...

geçen sene banyo ve tuvaleti yaptırdığımızda çıktı bir kere. kabus gibiydi. ben aldım çantamı çıktım. kuzenimle babam halletti. ama onun dışında 25 yıldır aynı evdeyiz ALLAHa bin şükür hiç görmedim.
bende gördüm annemlerin eski oturduğum yerde.. bekardim o zamanda.. çok olurduu.
fare görünce o günden beri korkuyorum...
fareden korkulur mu diyolarr aman ben çok korkarim :(:cry:

anneniz kayınvalideniz falan yok mu?siz onlardan birinin evindeyken ya da başka bir yerdeyken onlar evinizi köşe bucak iyice temizleyip dezenfekte etsinler.çamaşır suyuyla her köşeyi iyice silerlerse... :/ halılarınızı falan değiştirin...bizim eve de girmişti havalandırmaya bakan odadan..bizde pisliğini bulmuştuk.annem bir güzel silip temizledi her yeri...ilaç sıkmayın size dokunabilir...

fareden korkulur tabi,hele lağım faresiyse...mikrop hastalık taşırlar...bir komşumuzun gecekondudayken omzunu ısırmıştı...korkutmak istemem ama hele şimdi bebek olacaksa iyice dikkat etmek gerek...

anneniz kayınvalideniz falan yok mu?siz onlardan birinin evindeyken ya da başka bir yerdeyken onlar evinizi köşe bucak iyice temizleyip dezenfekte etsinler.çamaşır suyuyla her köşeyi iyice silerlerse... :/ halılarınızı falan değiştirin...bizim eve de girmişti havalandırmaya bakan odadan..bizde pisliğini bulmuştuk.annem bir güzel silip temizledi her yeri...ilaç sıkmayın size dokunabilir...
ben yapmadim temziliği eşimgil yaptılar üst kattaki kvmin evindeydim...
korkudan aşagıya bile inememişim... evi çamaşir su ile temizlendi ama ertesi gün yine çikti oda findik faresi:(
eşim patlatmiş o fareyi :D kan leke olmuş çekyatta. temizlediler.

Benim eski evde olmuştu. Ev baya eskiydi tuvalet borusunu kemirip girmişler 2 tane lağam faresi babamla annem zor çıkartmıştı sonra her yanı 2 gün üst üste çamırsuyuyla bi zat ben silmiştim. Ben hem korkarım hem tiskinirim. Çıktığı yeri bulup tıkamak yada yaptırmak lazım sonra yeniden geliyolar aynı yerden tırmanabiliyolar

Back