• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

faranşit için bitkisel yötemler nedır ???

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
kızlar bende kronık faranşit var senelerdır bole bogazıma sankı bısey takılır gıbı olur hasta oldugum zamanlar bildiğiniz bitkisel bi yöntem var mı biliyomusunuz ???

bende 1 yıl kullanıldığında faranjiti tamamen tedavi eden bi karışım tarifi var ama günde üç kez 1 yıl düzenli kullanılması gerekiyor.bir de öyle hazır satılan bişey değil.yani 10 dan fazla bitkiyi (tabi belli oranlarda)robotta çekiyosun bi kısmını havanda dövüyosun karışıtırıyosun.çayını demleyerek tok karnına içiyosun.ben öğretmen olduğum için faranjitim hiç geçmez.bu karışımı 3 yıl önce hazırladım.bir kaçç ay düzenli kullandım.sonra devam edemedim.çok faydasını gördüm.tamamen geçmedi ama eskisi gibi azmıyo da.istersen tarifini sana göndereym.

bende 1 yıl kullanıldığında faranjiti tamamen tedavi eden bi karışım tarifi var ama günde üç kez 1 yıl düzenli kullanılması gerekiyor.bir de öyle hazır satılan bişey değil.yani 10 dan fazla bitkiyi (tabi belli oranlarda)robotta çekiyosun bi kısmını havanda dövüyosun karışıtırıyosun.çayını demleyerek tok karnına içiyosun.ben öğretmen olduğum için faranjitim hiç geçmez.bu karışımı 3 yıl önce hazırladım.bir kaçç ay düzenli kullandım.sonra devam edemedim.çok faydasını gördüm.tamamen geçmedi ama eskisi gibi azmıyo da.istersen tarifini sana göndereym.

cok cok sagolun gondreırsenız cok sevınırım :1: bu arada ben gunluk ıkı bardak bıtkı cayları ıcıyorum hayıt ve adacayı bunu da uc kez ıcersem sıserım :) bı kez ıcsem faydasının gorurmuyum kı ?

canım sen diğer bitki çayını bununla birlikte içme.sadece bunu kullan.bu tarifi veren kişi bi ünv. doç. miş.bana bu tarifi verenn kişi doç.le birebir tanışmış.kendisi bir yıl boyunca günde 3 kez düzenli olarak kullanmış.aradan yıllar geçmesine rağmen bikez bile rahatsızlanmamış.

1. Okaliptüs yaprağı………………….. 50 gr
2. Civan perçemi (Akbaş) …………… 50 gr
3. Yeşil çay…………………………… 100 gr
4. Güllük sakızı………………………. 50 gr
5. Sinameki yaprağı …………………. 100 gr
6. Karanfil……………………………. 50 gr
7. Anason……………………………. 20 gr
8. Rezene tohumu…………………… 150 gr
9. Ardıç tohumu……………………... 100 gr
10. Zencefil…………………………… 50 gr
11. Maydanoz tohumu……………….. 50 gr(zirai amaçla kullanılan tohum değil,ilaç yapımında kullanılan doğal tohum olacak)
12. Keten tohumu…………………….. 100 gr
13. Ada çayı………………………….. 100 gr

Tamamı öğütülüp karıştırılacak.4 çay bardağı soğuk suya bu karışımdan 3 çay kaşığı konulacak ve 3 dakika fokurdayarak kaynatılacak.20 dakika bekletilerek süzülecek .tok karnına 1’er çay bardağı her öğün içilecek…geçmiş olsun….

canım sen diğer bitki çayını bununla birlikte içme.sadece bunu kullan.bu tarifi veren kişi bi ünv. doç. miş.bana bu tarifi verenn kişi doç.le birebir tanışmış.kendisi bir yıl boyunca günde 3 kez düzenli olarak kullanmış.aradan yıllar geçmesine rağmen bikez bile rahatsızlanmamış.

1. Okaliptüs yaprağı………………….. 50 gr
2. Civan perçemi (Akbaş) …………… 50 gr
3. Yeşil çay…………………………… 100 gr
4. Güllük sakızı………………………. 50 gr
5. Sinameki yaprağı …………………. 100 gr
6. Karanfil……………………………. 50 gr
7. Anason……………………………. 20 gr
8. Rezene tohumu…………………… 150 gr
9. Ardıç tohumu……………………... 100 gr
10. Zencefil…………………………… 50 gr
11. Maydanoz tohumu……………….. 50 gr(zirai amaçla kullanılan tohum değil,ilaç yapımında kullanılan doğal tohum olacak)
12. Keten tohumu…………………….. 100 gr
13. Ada çayı………………………….. 100 gr

Tamamı öğütülüp karıştırılacak.4 çay bardağı soğuk suya bu karışımdan 3 çay kaşığı konulacak ve 3 dakika fokurdayarak kaynatılacak.20 dakika bekletilerek süzülecek .tok karnına 1’er çay bardağı her öğün içilecek…geçmiş olsun….
cnm cok cok tesekkur edrım ılgın ıcın ama dıger cayları da ıcmem gerekıyo .(( baska tarıfın varmı cnm pekı ??

tesekkur ederım cnm ınsallah su an adacayı ve hayıt tohumu ıcıyorum gunlerdır hormon bozuklugu ıcın bı de adet agrıları ıcın sızın verdıgınız cayın ıcındede ada cayı vardı acaba etkısı olurmu kı faransıte ?

canım bilemicem yaa:44:istersen önce bu hormonlar için kullandığın kürü tamamlar sonra benim önerdiğim çaya geçersin.her iki problemini de çözmüş olursun.

Back
X