FARABİ DEĞİŞİM PROĞRAMI ile seneye GAZİ üniversitesindeyim

minel axsxk

HİSLERİMİN TALEBESİYİM
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
1.200
15
116
Diğer
arkadaşlar gazi üniversitesi işletme fakültesinde 4. sınıfı okuyacağım çok sevindim fakat şimdi derslerin seçimi ve hocardan yana endişeliyim lütfen bana yardımcı olun acele cevap yazarsınız sevinrimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet ben de keşke yardımcı olabilseydim ama bu yıl kazandım iibf'deyim. devam zorunluluğun yok ama çok rahat alışırsın gibi geliyor bana. iibf nin gazinin diğer fakültelerinden çok farklı olduğunu belirtmek isterim. öyle siyasi olaylar falan hiç yokmuş :) gazinin imajından bayağı uzak yani. hatta küçük bilkent diyenler bile var.

canım kendini çok kaptırma sen gazi için öyle diyenlere sonra hüsrana uğramaküçük bilkent denemez ayrıca minnacıktanda minnacık bilkent denilirse olabilir ama çook ve çook abartılmış allah aşkına bilkent nerde gazi nerde yanisırnaşık şeyhiç bir açıdan bilkentle benzerliği yok gazinin

aman kıslar farketmes ne olursa olsun daha öncede görmüştüm hüsrana uğramam yaniizemuszemus sadece hocaları hakkında bi bilgim yok.birde sabancı yurdunda kalıcam da nasıl bi ortamı var bilen biri anlatır mı acaba?

yok ben iibf de değilim merkez kampüsteyim ama araları yakın iibf nin kampüsü çok küçük gazi çok dağınık en büyük kampüs merkez kampüs,yani en sıkıntı yaşıcağınız noktalar öğrenci işlerinin işini hiç bir zaman vaktinde ve de doğru dürüst yapmıyo olması sinir harpleri yaşayabilirsiniz bu yüzden..ama yoklama zorunluluğu yok bence bu harika şanslısınızvereliniortaksabancı yurdunun şimdiki halini bilmiyorum ama 2 3 yıl önce skandalların yurduydu banyolarda kameralar odalarda falan şimdi nasıl bilmiyorum ama düzelmiştir umarım..

ilk günün nasıldı canım? valla ben bugün gerçekten iibfye neden küçük bilkent dediklerini daha iyi anladım. yüzümü nereye çevirsem tikky dolu.bu ne süs bu ne kokoşluk yahu. ilk gün olduğu için öyleydi heralde. hocaların danışmanın kim?

aynen canım eee iibfnin kızları diye boşa demiyorlar opuyorumnanaktan
bnm ders kayıtlarında bi kaç sorun çıktı öyle dolandım
danışmanım hasan bal seninki kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…