• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

far away mi incandessence mi ?

far away herkesin sevebileceği bir koku değil.kış için ideal biraz daha ağır bir koku.ben şu an onu kullanıyorum.eğer ağır kokulardan hoşlanıyorsan seversin.incandenses çiçek kokusu daha hafif.bende far away oldugu için incandenses almayı düşünüyorum bende :34:

Ben 2sini de kullanmistim. Far away agir bir koku ama az ve uzak mesafeden sıkılırsa daha guzel yayilir ve hafifleyerek guzellesir. Ayrica cok kalici oldugu icin yenilemege gerek kalmiyor gun icinde. Yani vanilya kokusunda hoslaniyorsaniz sevebilirsiniz hem az kullanildigi icin cok uzun sure gidiyor. Ben 30ml siseyi neredeyse butun kis kullandim. İncandessence ise hafif fresh yaz kokusu daha cok fazla kalici sayilmaz ama zarif bir koku simdiden indirimdeyken alip yazin kullanilmasi da sizin icin iyi olabilir. Ama ben olsam far away tercih ederdim.

incandenses diyorum bende daha hoş far away çok oryantel yahuuu.birde kalıcı olsa avon parfümleri çok süper olurdu.

far away herkesin sevebileceği bir koku değil.kış için ideal biraz daha ağır bir koku.ben şu an onu kullanıyorum.eğer ağır kokulardan hoşlanıyorsan seversin.incandenses çiçek kokusu daha hafif.bende far away oldugu için incandenses almayı düşünüyorum bende :34:

bende bende :46: :46: :46:

Back