• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FAR AWAY EXOTİC' i duyan bilen var mi?

hilary25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
278
7
46
Erzurum
mrb kızlar ya bu "far away" klasiğini bilioruz da exotici nasıl acep bilen war mı,warsa tarif edebililr mi?? gecende bı yerde okudum bu parfum,avonun en güzel,en etkileyici parfümü olmaya adaymış oyle mii??:40::ssz:
böyle rare gold tarzı hypnotic poison tarzı oryantal-agır parfümlerden hoşlananlar için uygun bi koku mudur acaba?? hafif,meyveli,uyuz bıseyse hıc bulasmıym :27: ben kadınsı we carpıcı kokuları seviorum cnku,az onceki sıraladklarım gibi:34:

kokuyu nasıl analtırım bilmiyorum ama far away in daha fresh olanı ama daha kalıcı ben beğendim..

hmm burdaki "fresh" tanımlaman onemli cnm :) parfm tanımlaması olark agır,hafıf,baharatli,meyveli,sekerli,çiçeksi,odunsu,oryantal,soft ws... gibi tariflerden anlasılıo,fresh dedıgın hafıf olması mı ?:34:

Kesinlkle Rare Gold ve hypnotic poison gibi değil , bi hafta kadar kullandım beniseyemedim birine verdim :1:
Far away muhteşem ağır ve kadınsı , ama exotıc farklı , ağır meyveli tatlı gibi , sanki tropikal meyveleri ama bir apırlık var , ben beğenemedim.
Yeğenim sıkmış onda hoş kokuyordu , ama yaşı küçük :31:

Şöyle söyleyeyim benim burnuma tek gelen hindistan cevizi oldu. Şimdi baktım evet varmış içinde. Onu dışında far away gibi oryantal ama tropikal böyle meyvemsi birşeyvar ve yoğun hindistancevizi olarak tanımlayabilirim :49:

Şöyle söyleyeyim benim burnuma tek gelen hindistan cevizi oldu. Şimdi baktım evet varmış içinde. Onu dışında far away gibi oryantal ama tropikal böyle meyvemsi birşeyvar ve yoğun hindistancevizi olarak tanımlayabilirim :49:

Aynen aynen :46:

tropikal meyveli, yoğun hindistan cevizi

Biraz küçük yaş parfümü gibi ,çocuksu

ooo süpersinizz kızlarr:) anlattklarnzla koklamıs kadar oldum dıebılırım:)) hndstan cewızı kokusu ole miii cok ilgnc yaa parfmde nasl olr acaba ...begenmedınız demekk iyice merakım arttı walla en iisi tester bulup koklamak:)

far awayi severim ama exotici hiç beğenmedim ekşi ekşi kokuyor.bayık bayık böyle bozulmuş gibi.klasik far away çok daha güzel.rare gold ve rare pearls ü de çok severim.avonun kadınsı kalıcı kış kokularrı olarak bunlara ek tomorrow u önerebilirim.

far awayi severim ama exotici hiç beğenmedim ekşi ekşi kokuyor.bayık bayık böyle bozulmuş gibi.klasik far away çok daha güzel.rare gold ve rare pearls ü de çok severim.avonun kadınsı kalıcı kış kokularrı olarak bunlara ek tomorrow u önerebilirim.

hmm ekşi demekkk anladmmm:) bu kdar begenmeyen warsa tutlmaz o parfum ozaman. tomorrow bılıorumm guzel cddenn :34:

Parfümü yengeme vermiştim kızlar ben . Yengem oğlumun okulunda öğretmenlik yapıyor
Neyse ;
Bu akşam oğlumu okulundan alırken , kapının önünde bekliyorum "birşey kokuyor burası çok tatlı ne bu ya , avonun bir parfümü ama ne " diye mırıldanırken:31:
Yengem kapıya geldi " sen sen kokuyosun , sana verdğim parfüm . Hatırladımmmm far away exotic dedim" :52:
:1::1::1:
Meğer sabah sıkmış , akşama kadar kokunun kalmasını geçtim , kapının önü dahi kokuyordu oralarda dolanıyor diye .
Kalıcılığı test edilmiş oldu . Kokuyada hakaret etmeyelim güzelmiş hakkaten ya :43:
Zaten yengeme hangi parfümü versem onda güzelleşiyor :19: :1:

parfumu yengene werdgne gore kendınde begenmemıs olmalısın oyle mı ?:) yengende begendıgne gore onun tenıne gıtmıs demekkı :34:bense hala testerını ws bulamıorum bu parfumun.:27: far away cogu ınsanda guzel bı kokuymus gbı duruo mesela bnde de cok nalett ıgrenc bseye dönusuo,tenım her kokuyu kaldrmıo cnku cok secıcı :40::27:

Back
X