far away benim yama gider mi sizce!!

benim arkadaşım far away kullanıodu cnm.ama senin yaşına gitmez ağır çünkü kokusu kalıcı ama

ben 17 yaşımda avondan perceive kullandım bayılıyordum o zaman o kokuya herkes bilirdi beni kokusu da kalıcıydı gittiğim yer belli oluyordu karabiber burda ya da burdan geçmiş derlerdi çok çok seviyordum ama bi tanıdığımız o kokudan almış ve ter kokusunun üstüne sıkmış o kadar kötü bi koku olmuş ki bi daha kullanamadım ama hala severim belki sende seversin bak bi kokusuna celebre de çok hoştur ama kalıcı olması için biraz fazla sıkman gerekiyor ve celebre kış kokusu değil yaz kokusu bana göre. illa avondan mı alman lazım cnm? privacy var mesela bayılırım o kokuya...

ha bu arada cnm far away gerçekten ağır gelir düşünme bence ama çok seviyorsan az sıkarak kullan yoksa oldukça ağır olur

bence senin yaşına gidecek en güzel farfüm canddy.umarım doğru yazdım çok hoş bi kokusu var tavsiye ederm

cnm çok saol önerilern için ewd çevremde bikaç kişi privacy ı önerdi ama bi bakım onada saol far awayi almıcm zatn kk bayanları saolsun önerileryle çook ağır olduunu duydum
celebre wish of love onları denizm

far away avonun en ağır ve kalıcı parfümüdr bende 17 yaşındayım ama tercih etmiyorm ağır olduğu için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…