far away benim yama gider mi sizce!!

immortal__07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
194
0
96
31
Antalya
ya bn 17 yasındaym avon dan bi parfum almak istyrm ama böle çiçek kokusu fln deil hem kalıcı olsn ama çook ağır olmasn şöle 30 40 yasındakı bayanlarn kullandklarndan deil kme sorsam avondan far awayı tavsiye ettıler ama ben tereddttym bnm yasıma gdermı???

bence far away sana ağır gelir canım.
çiçek kokusu olmasın dediğin için de bir fikir veremiyorum ama bence far away ağır olur belki kışın az sıkarsan olabilir.

çok ağır bi koku o ya 17 yaşındasın bide kullanma derim ben onu . bende 18im testerlerını denedim bence avon parfümlerinin kokuları sıradan ve kalıcı değiller for a way tek kalıcı cunku acaip ağır daha taze fresh kokular almalısın yasına uygun

Far away
bond
celebre
christian lacroix
u by ungoro kalıcı yıkayınca kıyafetimde halen kokusu olan kokular.. digerleri için yorum yapamam

far away kullandım bence cok agır bir parfüm değil.ama hafif te sayılmaz..bir süre sonra sıkıldım.şuan body shop white musk kullanıyorum..hayatımın kokusu diyebilirim mis gibi kokuyor.iki çeşidi var 2sini de aldım..bu arada body shoplar indirimde 2 al 1 öde..cok ucuza geliyor.antalyada varsa bir kokla derim begeniceğini düşünüyorum.

kesinlikle katılıyorum.

çiçek kokusu istemiyorum demiştin eğer the body shopta indirim varsa ben de sana vanillayı tavsiye ederim çok tatlı bir koku.
neroli jasmin de çok güzel hatta daha da güzel.

portakal çiçeği ve yasemin karışımı

parfümlerden sadece white musklarda indirim var..birde tüm makyaj ürünlerinde var..ama indirim olmayan parfümlerden bile begense avondan ucuza gelir zaten..

bende 17 yaşındayım ama far awaydan vazgeçemiyorum sevdiciğimde beğendikten sonra benim için sorun kalmadı bana sorarsan kullan derim ama herkez ağır gelir demişyerimseniben

kullanılabilr yaa hafif bir parfüm değil evet ama yaslı kadın parfümü de değil kesinlikle..ben de 20 yim ve geçen yıl gayette cok kullandım..kokuyu begendikten sonra böyle şeylere takılmamak lazım.ben de çiçek kokusu sevmem meselaa..

For Away yaşına göre ağır, celebre yada body shopun vanilyası güzel, sana daha uygun olur sanırım.

harfi harfine katılıyorumhihoyyyt bende önceden wish of lowe kullanırdım şuanda seviyorum ama artık çok sıradan geliyo bana

aslında istediği parfümü kullanabilir hoşuna gittikten sonra ama kendisi yaşıma gider mi diye sormuş ben o yüzden biraz ağır dedim ama aslında far away gerçekten hem kalıcı hem de güzel bir parfüm.avonda svdiğim bir iki parfümden biri.

bence bu kisiye göre degisir. Mesela bu far awayi ablama hediye etmislerdi (ablam 34 yasinda) ve hic begenmemisti. Banada pur blanca hediye ettiler bende onu begenmedim (deodorani süper ama parfümü cok agir geldi). Ablamla degis tokus yaptik ve ben 21 yasindayim. Ama sunu söylemeliyimki far away sadece kisin hosuma gidiyor, yazin yanindan bile gecemiyorum midemi bulandiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…