FAMERA KULLANANLAR BİR BAKABİLİR Mİ? ACİL

benimde bu ay 1 sene olucak ben durumu bildiğim için ilk baştan ilgilendim.olsun üzülme yine rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
Aminn kuzum cümlemize inşallah stresi hayatımızdan çıkarmak lazım

Bide konu ile ilgili değil ama bişey sormam lazım ben buraya yeni üye oldum şimdi misal Bi konuya yazdım ya benden sonra yazanlar alıntı yapmadıysa bana bildirim gelmiyor bunu nası aktif edebilirim

Eşin gitti mi peki yani yumurta çatlamada sorun yoksa aşılama deneyin bakalım
canım eşim bu ayda olmazsa gidicek ama onunla ilgili bir prolem hissetmedik erken boşalma,geç boşalma,sertleşme vs gibi libidosuda yüksek zaten oda iki aydır keçiboynuzu ve arı sütü bal polen kullanıyor

canım eşim bu ayda olmazsa gidicek ama onunla ilgili bir prolem hissetmedik erken boşalma,geç boşalma,sertleşme vs gibi libidosuda yüksek zaten oda iki aydır keçiboynuzu ve arı sütü bal polen kullanıyor
İnşallah güzel haberleriniz gelir bakalım

sizde nasıl bir yan etki oldu

benim direk yumurtlamadan sonra adete kadar sürüyor
Bende ishal oldu ve iştahsızlık yani çözmeye çalışıyorum ilaçtan mı üşüttüm mü diye?Şimdi 2 gün daha 2 şer içip iğneye geçicem.Bu ay ilk defa aşılama deneyeceğiz bu ilaçlardan korkuyorum o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…