Kızlar 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır doktora gidiyorum hormon değerlerim normal sadece proklatinim sınırdaydı o düşürüldü sonra 2 kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım birinde 2 yumurtam gelişti 15 mm ve 20 mm di biri çatlamadı kiste dönüştü diğer ay adetimle atıldı kist olduğu ay bekledik diğer ay yine klomen kullandım ondada 1 yumurtam gelişti 18 mm çatladı ama gebelik oluşmadı Temmuz ayında rahim filmide çekildim oda temiz çıktı bu ayda doktorum famera deneyelim klomeni çok vermek istemiyorum kiste dönüşme oranı daha yüksek dedi famerada da gebelik olmazsa diğer ay için aşılama dedi sizde durumlar nasıl famerayla gebelik elde ettiniz mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Famera kullananlar Ağustos 2021
- Konu Sahibi Tge
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yumurtalık#rahim #bebek #femara
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Merhaba canım bende temmuzda fermara kullandım daha etkili olduğunu söylemişti doktorum 2 yumurta oluştu çatlatma iğnesi oldum ama gebe kalmadım ben. Hsg sonrası şans daha fazla oluyormuş ben öyle duydum dene kafana takma bideKızlar 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır doktora gidiyorum hormon değerlerim normal sadece proklatinim sınırdaydı o düşürüldü sonra 2 kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım birinde 2 yumurtam gelişti 15 mm ve 20 mm di biri çatlamadı kiste dönüştü diğer ay adetimle atıldı kist olduğu ay bekledik diğer ay yine klomen kullandım ondada 1 yumurtam gelişti 18 mm çatladı ama gebelik oluşmadı Temmuz ayında rahim filmide çekildim oda temiz çıktı bu ayda doktorum famera deneyelim klomeni çok vermek istemiyorum kiste dönüşme oranı daha yüksek dedi famerada da gebelik olmazsa diğer ay için aşılama dedi sizde durumlar nasıl famerayla gebelik elde ettiniz mi ?
Evet öyle diyorlar canım hsg çekildikten sonra klomen kullandım ama benimde oluşmadı inşallah bu ay olur bakalım bu ay aşılama olacaktım ama doktorum birde famera deneyelim dedi her yolu deniyoruz bakalım bi umut takmamaya çalışıyorum bakalım ama illa düşünüyoruz ya nasipte varsa olur inşallah Allah emeklerimizin karşılığını versin sabrımızı artırsın inşallahMerhaba canım bende temmuzda fermara kullandım daha etkili olduğunu söylemişti doktorum 2 yumurta oluştu çatlatma iğnesi oldum ama gebe kalmadım ben. Hsg sonrası şans daha fazla oluyormuş ben öyle duydum dene kafana takma bide
- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Merhaba canımmKızlar 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır doktora gidiyorum hormon değerlerim normal sadece proklatinim sınırdaydı o düşürüldü sonra 2 kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım birinde 2 yumurtam gelişti 15 mm ve 20 mm di biri çatlamadı kiste dönüştü diğer ay adetimle atıldı kist olduğu ay bekledik diğer ay yine klomen kullandım ondada 1 yumurtam gelişti 18 mm çatladı ama gebelik oluşmadı Temmuz ayında rahim filmide çekildim oda temiz çıktı bu ayda doktorum famera deneyelim klomeni çok vermek istemiyorum kiste dönüşme oranı daha yüksek dedi famerada da gebelik olmazsa diğer ay için aşılama dedi sizde durumlar nasıl famerayla gebelik elde ettiniz mi ?
Bende 2 senelik evliyim 2 seneden beride istiyoruz çocuk
Sebepsiz infertilite bizim
O yüzden suana kadar bi tedavi başlamamıstık doktorum kendiliğindne olmasını beklemişti
Ancak olmayınca 2 ay önce klomen kullandım 20 mm bi yumurtam oldu ama gebelik olusmadı
Bi ay ara vermiştim
Şimdi bu ay bende femara kullandım bes gün günde bi tane
İlacım dün bitti
Salı günü kontrole gidicem bende bakalım femara nasıl etki etti yumurtalara
İnsallah bu ay olumlu sonuçlanır tedavimiz
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Amin inşallah inşallah nasibinde olursun hayırlı evlat nasip etsin. Bende klomen ile ilk ay yumurta oluştu ikinci ay oluşmadı ve adet geçikmesi yaptıEvet öyle diyorlar canım hsg çekildikten sonra klomen kullandım ama benimde oluşmadı inşallah bu ay olur bakalım bu ay aşılama olacaktım ama doktorum birde famera deneyelim dedi her yolu deniyoruz bakalım bi umut takmamaya çalışıyorum bakalım ama illa düşünüyoruz ya nasipte varsa olur inşallah Allah emeklerimizin karşılığını versin sabrımızı artırsın inşallah
Ay inşallah canım Allahım güzel haberler versin hepimize benimde bugün kullanmamın daha 2. Günü günde 2 tane içiyorum ben ama cumartesi gidicem bende bakalım kaliteli yumurtalarımız oluşur inşallah Benimde eşimin ileri hareketi biraz düşük 4 aydır ilaç kullanıyor bakalım bu ay nasip olur inşallahMerhaba canımm
O yüzden suana kadar bi tedavi başlamamıstık doktorum kendiliğindne olmasını beklemişti
Ancak olmayınca 2 ay önce klomen kullandım 20 mm bi yumurtam oldu ama gebelik olusmadı
Bi ay ara vermiştim
İlacım dün bitti
Benimde ilk ay kullanımımda erken adet olmuştu canım doktor yumurtanın biri kistleştiği için olabilir demişti illa yan etkileri oluyor işte vücudumuzaAmin inşallah inşallah nasibinde olursun hayırlı evlat nasip etsin. Bende klomen ile ilk ay yumurta oluştu ikinci ay oluşmadı ve adet geçikmesi yaptı
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Aynen canım. Fermara sanrm rahim duvarı için etkiliymiş bebeğin tutunması için doktorum bana öyle demişti inşallah en iyisi en hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versinBenimde ilk ay kullanımımda erken adet olmuştu canım doktor yumurtanın biri kistleştiği için olabilir demişti illa yan etkileri oluyor işte vücudumuza
Aa iyiymiş o zaman canım bunu duymamıştım.Ay inşallah hepimizin gönlüne göre versinAynen canım. Fermara sanrm rahim duvarı için etkiliymiş bebeğin tutunması için doktorum bana öyle demişti inşallah en iyisi en hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versin
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Amin canım inşallah. Ben netten araştırdım ilk doktorum bana rahim duvarı kalın olana fermara veriyoruz dedi bana klomen yazdı. Sonra o doktordan memnun kalmadım ben başka doktora gittim ona dedim klomen ile fermara arasında ki fark ne bi doktor bana fermara rahim duvarı kalın olana veriyoruz dedi öyle bir şey yok fermara rahim duvarına bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar bana direk fermara yazdı ve ilk defa iki yumurtam oluştu o ayAa iyiymiş o zaman canım bunu duymamıştım.Ay inşallah hepimizin gönlüne göre versin
Amin canım inşallah. Ben netten araştırdım ilk doktorum bana rahim duvarı kalın olana fermara veriyoruz dedi bana klomen yazdı. Sonra o doktordan memnun kalmadım ben başka doktora gittim ona dedim klomen ile fermara arasında ki fark ne bi doktor bana fermara rahim duvarı kalın olana veriyoruz dedi öyle bir şey yok fermara rahim duvarına bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar bana direk fermara yazdı ve ilk defa iki yumurtam oluştu o ay
Benimde bu ay aşılama yapılacaktı aslında ama doktorum birde bunu deneyelim dedi benim klomenlede oluşuyordu ama doktor daha fazla kullanmak istemiyorum klomen kistleştirebiliyor dedi 5-6 defa veren doktorlar var ama ben önermiyorum dedi klomenin heralde yan etkisi daha fazla onunla gebelik elde edemedik femarayla edebilirim umarım
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
İnşallah canımBenimde bu ay aşılama yapılacaktı aslında ama doktorum birde bunu deneyelim dedi benim klomenlede oluşuyordu ama doktor daha fazla kullanmak istemiyorum klomen kistleştirebiliyor dedi 5-6 defa veren doktorlar var ama ben önermiyorum dedi klomenin heralde yan etkisi daha fazla onunla gebelik elde edemedik femarayla edebilirim umarım
Canım gittin mi kontroleMerhaba canımm
Bi ay ara vermiştim
İlacım dün bitti
- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Gittim kuzumCanım gittin mi kontrole
12. Günde yani dünn gittimm
20 mm bi tane yumurta olusmus yine
Dün çatlatma iğnesi oldumm
Bu aksam değerleme günümüz
Senin durum nasıl
Gittim kuzum
Senin durum nasıl inşallah gebelik olur canım Benimde kontrolüm daha cumartesi canım ama femara bende yan etki yaptı ya kaslarım falan ağrıyor hep ağır bi ilaç galiba ama doktoruma sordum devam etmemi söyledi bugünde bitti şükür inşallah benimde güzel yumurtam oluşmuştur çektiklerimizin karşılığını alırız inşallah
İnşallah gebelik olur canım Benimde kontrolüm daha cumartesi canım ama femara bende yan etki yaptı ya kaslarım falan ağrıyor hep ağır bi ilaç galiba ama doktoruma sordum devam etmemi söyledi bugünde bitti şükür inşallah benimde güzel yumurtam oluşmuştur çektiklerimizin karşılığını alırız inşallah bu ayGittim kuzum
Senin durum nasıl
- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
İnsallahhh canımm insallahİnşallah gebelik olur canım Benimde kontrolüm daha cumartesi canım ama femara bende yan etki yaptı ya kaslarım falan ağrıyor hep ağır bi ilaç galiba ama doktoruma sordum devam etmemi söyledi bugünde bitti şükür inşallah benimde güzel yumurtam oluşmuştur çektiklerimizin karşılığını alırız inşallah bu ay
Bendede mide bulantısı falan yapmıstı kullanırken ağrı değilde
Ama bugün ağrım var biraz dün değerlendirmiştik
Bakalım hayırlısı olsun insallahh güzel sonuçlanır
İnşallah canım Güzel haberler verelim inşallahİnsallahhh canımm insallah
Bendede mide bulantısı falan yapmıstı kullanırken ağrı değilde
Ama bugün ağrım var biraz dün değerlendirmiştik
Bakalım hayırlısı olsun insallahh güzel sonuçlanır
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Aynı durumdayz canım bende bugün baslıorm femarayaKızlar 2 yıllık evliyim 10 aydır bebek düşünüyoruz 5 aydır doktora gidiyorum hormon değerlerim normal sadece proklatinim sınırdaydı o düşürüldü sonra 2 kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım birinde 2 yumurtam gelişti 15 mm ve 20 mm di biri çatlamadı kiste dönüştü diğer ay adetimle atıldı kist olduğu ay bekledik diğer ay yine klomen kullandım ondada 1 yumurtam gelişti 18 mm çatladı ama gebelik oluşmadı Temmuz ayında rahim filmide çekildim oda temiz çıktı bu ayda doktorum famera deneyelim klomeni çok vermek istemiyorum kiste dönüşme oranı daha yüksek dedi famerada da gebelik olmazsa diğer ay için aşılama dedi sizde durumlar nasıl famerayla gebelik elde ettiniz mi ?