- 27 Mayıs 2024
- 3
- 0
- 23
- Konu Sahibi emaleyucrx
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır kadınlar kulübünü takip eden biriyim polikistik over olduğumu ilk 16 yaşımda öğrendim bekarlığımdan beri duphatson isimli ilaçla ancak adet görebiliyorum 1 yıl boyunca adet olmadığımı bile bilirim 4 yıllık bir evliliğim var evlendiğim ilk yıldan beri eşimde bende bebek istiyoruz 1. yılımızda bebek istemiyle devlette bir doktora gittim kan değerlerime baktı erkeklik hormonların yüksek dedi yine duphatson verdi 3 ay kullan gel dedi gittim bu sefer de topu endokrine attı endokrin de insülin direncimin olduğu ortaya çıktı glifor kullandım ilacım bitince tekrar doktora gittim ama gittiğim Doktor'un tahinı çıkmış bu sefer üniversite hastanesinde özel bir doktora gittim aynı bulgulara orada da rastlandı doktorum ultrasonla bakınca dörtt dörtlük polikistik över dedi doktorum benden rahim filmi istedi filmi çekindim iki tüpümün de kapalı olduğu rahim filmi esnasında açıldığı söylendi 3 ay bekle doğal olarak gebe kalmazsan yine gel dedi 3 ay sonrasında da gebe kalamayınca tekrar gittim eşimden sperm testi istendi verdi temiz çıktı femaraya başladım adetin 3. Günü 5 gün boyunca kullandım 10. Gününde yumurtalığım 18 mm olmuştu ovitrelle vurundum ve başladm beklemeye ama 16. Günü adet oldum ne yazıkki negatifti biraz kendimi toparlamak adına bekleyeyim nasıl olsa 1 kere ilaçla da olsa yumurtladım bir daha olur belki dedim bekledim ama yine olmadı bu ay yine doktora gittim yeniden femaraya başladım şuan femaranın 3. Günündeyim benim gibi olup hamile kalanlar bu başlığın altında toplanıp umut olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim