• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fame,Fantasy ve Meow! Seçemiyorum :(

KiymaliCukulata

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
32
3
18
Adana
Meraba ben tam bir celebrity parfüm hayranıyım :16: Uzun zamandır yeni bir parfüm almayı planlıyordum ve o zamandan beri araştırıyorum. İlk başladığımda aklımda 9-10 parfüm vardı eleye eleye 3 tane bıraktım :60: Katy Perry Meow! Lady Gaga Fame, Britney Spears Fantasy (klasik) Bu üçünün de kokularını biliyorum ama bir türlü karar veremedim geçen gün rüyamda uçan Fame gördüm mesela :60: :60: Bu parfümlerin orjinallerini kullanan arkadaşlar kalıcılıkları konusunda bilgi verebilirler mi? Lütfeeen :40:

fame yi hic duymadım. fantasy güzel ama orjinale para verecegne açıkları gayet benzer hoş ve kalıcı kokuyor. ben olsam meow alırdım onu cok merak ediyorum ve yeni oldugu icin sanırım açığı falan da yok.. bu arada sadce fantasy nin kokusunu biliyorum

ve bişi sorucam celebrity parfümlerle ilgileniyosan.. bu parfümlerin icerigine ve kokusuna tamamen bu şahıslar karar veriyor dimi? haliyle onların zevkini yansıtır. bide nedense onların kokuları da muhtesem oluo. christina aguilera christina aguilera by night ı cok merak ediyorum vanilya agırlıklıymıs ve eskiden naomi campbell cat deluxe at night kullanmıstım orjinali bayıldım yaa ama orjinaller kalıcı degil iste ucup giderdi ben de acıgını alıcam =(

ve bişi sorucam celebrity parfümlerle ilgileniyosan.. bu parfümlerin icerigine ve kokusuna tamamen bu şahıslar karar veriyor dimi? haliyle onların zevkini yansıtır. bide nedense onların kokuları da muhtesem oluo. christina aguilera christina aguilera by night ı cok merak ediyorum vanilya agırlıklıymıs ve eskiden naomi campbell cat deluxe at night kullanmıstım orjinali bayıldım yaa ama orjinaller kalıcı degil iste ucup giderdi ben de acıgını alıcam =(

Christina aguilera by night 'ı kullandım ben. Acayip kalıcı ve gerçekten muhteşem bir kokusu var. Arkandan geliyor parfüm kapağını açarken parmaklarım bile kokuyordu o derece :1: Bu arada evet her ünlü kendi kokusunu kendi karar veriyor.

sevindim yaa cünkü içeriğine baktım çokk tatlı vanilyalı şekerli bişey. bakmal istiyorum ona. zaten bence de tarzını yansıtıyor britneyin parfümleri de çok şeker çok tatlı eminim katy nin de öyle olur. lady gaga nın tarzı kendinde kalsın :D fame parfümünün içeriğine baktım ağırlık olarak bal ve beyaz çiçekler vardı. sevmedim. belki kokusunu severim ama çiçeksi kokular sevmem pek hele bal ne alaka yani ama merak da ettim o tarz bi kokuyu açıkçası

sevindim yaa cünkü içeriğine baktım çokk tatlı vanilyalı şekerli bişey. bakmal istiyorum ona. zaten bence de tarzını yansıtıyor britneyin parfümleri de çok şeker çok tatlı eminim katy nin de öyle olur. lady gaga nın tarzı kendinde kalsın :D fame parfümünün içeriğine baktım ağırlık olarak bal ve beyaz çiçekler vardı. sevmedim. belki kokusunu severim ama çiçeksi kokular sevmem pek hele bal ne alaka yani ama merak da ettim o tarz bi kokuyu açıkçası

By Night Britney parfümleri kadar şekerli değil ama onu söyliyim daha kadınsı bir koku. Katy'nin Meow! parfümü şekerli vanilyalı Purr parfümünden çok çok daha başarılı. :12: Lady Gaga'nın parfümü hakkında önyargılısııın :45: Bal kokusuyla orkidenin uyumu muhteşemdi gerçekten kokladığımda kendimden geçtim :1: Ya böyle şekerli ya da çiçek kokusu diyemeyeceğim bir parfüm gerçekten çok farklı ben bayıldım eminim sende koklasan seversin. :34:

By Night Britney parfümleri kadar şekerli değil ama onu söyliyim daha kadınsı bir koku. Katy'nin Meow! parfümü şekerli vanilyalı Purr parfümünden çok çok daha başarılı. :12: Lady Gaga'nın parfümü hakkında önyargılısııın :45: Bal kokusuyla orkidenin uyumu muhteşemdi gerçekten kokladığımda kendimden geçtim :1: Ya böyle şekerli ya da çiçek kokusu diyemeyeceğim bir parfüm gerçekten çok farklı ben bayıldım eminim sende koklasan seversin. :34:

ayy aynı düşünüyoruz valla ben de by night hakkında britneyden daha olgun ama yine de tatlı hoş bir bayan kokusu olarak hayal ediyordum. ve aynı şekilde meow ve purr un içeriklerine baktım ve meow bana daha leziz geldi! :) dediğim gibi de bal ve çiçek ağırlıklı bir kokuyu da merak ediyorum açıkçası alışık degilim ve hiç koklamadım bu dediklerimi ama açığı çıkar çıkmaz hemen almayı düsünüyorum inş başarılı yaparlar parfumevinden alırım buyuk ihtimal cok benzetiolarmışş :))

Canım britney by night'tan daha kalıcı ve dikkat çeken bir parfüm.. Açığını kullanan arkadaşlarım var fakat ben orjinaline benzetmiyorum... Celebrity parfümlerine ön yargımı yıkan tek parfümdür fantasy ve midnight fantasy.

Canım britney by night'tan daha kalıcı ve dikkat çeken bir parfüm.. Açığını kullanan arkadaşlarım var fakat ben orjinaline benzetmiyorum... Celebrity parfümlerine ön yargımı yıkan tek parfümdür fantasy ve midnight fantasy.

Bir tek ben mi By Night'ta şekerli bir koku alamadım? :( By Night Britney'nin parfümüne göre çok çok daha kadınsı sexy bir parfüm. By Night'ı kullandın mı bilmiyorum ama eğer o koku sende kalıcı olmadıysa tenden tene değişiyordur bundan eminim. Çünkü benim tenimde hatta giysilerimde bile 2-3 gün kalan bir parfümdü :44:

ayy aynı düşünüyoruz valla ben de by night hakkında britneyden daha olgun ama yine de tatlı hoş bir bayan kokusu olarak hayal ediyordum. ve aynı şekilde meow ve purr un içeriklerine baktım ve meow bana daha leziz geldi! :) dediğim gibi de bal ve çiçek ağırlıklı bir kokuyu da merak ediyorum açıkçası alışık degilim ve hiç koklamadım bu dediklerimi ama açığı çıkar çıkmaz hemen almayı düsünüyorum inş başarılı yaparlar parfumevinden alırım buyuk ihtimal cok benzetiolarmışş :))

Sevindimm :1: Bellamola.com'a da bakmanı öneririm orası diğerlerine oranla daha ucuz ve güvenilirmiş. ben karar verip ordan almayı düşünüyorum :34:

:( güzel bir parfüm orjinali daha iyidir ama kokusunun adını bulsam.. daha önce bimlerde satılıyordu şimdi bulamıyorum ..

aa evet evet hatırladım o şişeleri şimdi görsellerden bakınca aklıma geldi ben de birkaç tne kullanmıştım sanırım ama kokularını ve orjinal adlarını hatırlamıyorm googleda bi arat istersen

aa evet evet hatırladım o şişeleri şimdi görsellerden bakınca aklıma geldi ben de birkaç tne kullanmıştım sanırım ama kokularını ve orjinal adlarını hatırlamıyorm googleda bi arat istersen[/QU

aradım kaç kere ama bulamadım ne yazıkki belki bir bilen vardır die sorayım dedim :) teşekkürler hepinize ..

Back