- 18 Mart 2008
- 284
- 2
-
- Konu Sahibi xoxzlemkrts
selam arkadaşım bende tüp bebek tedavisi oluyorum ve femara adlı ilacı kullanmaya başlıycam. femara adlı ilaç için bana verilen bilgi yumurtalıkları hasasslaştırmada kullanılıyomuş. benim yumurtalıklarımda tembellik olduğu için ve daha fazla folikül elde etmek için kullanılacak. femara yumurtalıkları hassaslaştırıp uyarıcı tedavide daha iyi sonuç almak için kullanılıyor femara için bilgim bu kadar. umarım yardımcı olmuşumdur.
Slm Kizlar Yani Bu Ilaç Tüp Bebeğin ön Aşamasi öylemi
EVET CANIM................
:sm_confused:ya kızlar benim bildiğim bu femara biraz klomen gibi...yani yumurtalıkları uyaryor,yumurta oluşumunu sağlıyor.doktor bana da vermişti ama ben kullanmadım,yanio zaman psikolojim çok iyi olmadığı için tedaviye ara vermiştim..doktorun anlattığı kadarıyla bu femarayı kullanacaktım yumurtalar yeterince büyüyünce çatlatma iğnesi verecekti sonra işlemler..bilmem anlatabildimmi...
Sanırım aynı dr.gidiyoruz ve sana da kısa protokol uygulanacak galiba, çünkü ben de aynı ilaç ile başlıyacağım , ancak öncesinde doğum kontrol hapı yok bende, acaba sonra hangi iğneler ile devam edeceksin?
ben daha önce konu açmıştım ama yinede söyleyeyim elinde artan femara ilacı olan varsa bana satarsa çok sevinirim pahalı bir ilaç birde bazıları 3-5 tane kullanıyor teşekkürler
:sm_confused:
şimdi tedaviye başladın galiba
allah yardımcın olsun ben mikro yaptırdım ama bana doğruyu söylemek gerekirse süreç zor gelmedi sonu hayırlısı olsunda gerisi boş
Famaraya gelince eeeeeeeeeeeee sonra ? sonra ne olacak :sm_confused:
Merhaba ikimizde hakan beyin hastasıyız ben ilk denememde sulandırılmış lucrin protokolüydü ozaman doğum kontrol hapı kullanmıştım. yumurtalık tembelliği olduğu için bu sefer femara protokolüni deniycez. adetin ikinci günü femara ve gonal f ile başlıycam 5 gün sonra merional eklenecek. folikül büyüklüğü 13-14 mm olduğunda cetrotide eklenecek en sonda ovitrelle çatlatma iğnesi ve inşallah çok sayıda sağlıklı ve olgun folikülüm toplanacak(umarım). sanıyorum sende aynı ilaçları kullanacaksın. umarım seninde çok sayıda sağlıklı ve olgun folikülün olur. tedaviye ne zaman başlıyorsun?