Ben site ilk açıldığı zamanlar Melih Gün bi de Barış mı ne öyle birine baktırmıştım ikisini de o dönem beğendiğimi hatırlasam da maalesef patlamışlardı.
Melih çıkmıyor.
Nesibe cikti miMerhaba sanıırım falsepeti sitesi için açılmış bir konu yok eğer varsa kapatabilirsiniz konumu.
Son zamanlarda bu siteye takılmaya başladım medyumgizem e sanırım 3-4 fal yolladım ama sanırım fazla atınca pek tutmamaya başlıyor. Nesibe zamanında favorimdi ona da çok sık attığım için yollamıyorum artık ama onun yorumları gerçekten çok iyidir. Dün Melih Gün'e attım nokta atışları çok iyiydi benim kimseyla paylaşmadığım kendi düşüncelerimi bile bilmiş ama fazla pembe tablo gibi geldi bana belki de olumsuzluklara kendimi çok şartlandırdığım içindir.
Sizinde tavsiye ve yorumlarınız varsa burada paylaşalım hep birlikte :)
venüsamber online oluyor mu çok uzun zamandır o siteye girmiyorum.Eylül patladı bende..diğerleri de öyle
Ya çok üzüldümBayadir olmuyor kusturduler onu kolay kolay gelceni sanmiyorum.ona baktiran bi kac kisi uzerimize agirlik coktu gibi seyler soylemisler bunuda biri ona soylemis kendi face paylasmisti baya bozulmus.
Gelecegi Allah bilir ani ve yak8n gelecegi bilsinler o da bi sey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?