çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca. Benim oğlum da fallot 21 aylık oldu. 9 aylıkken ameliyat oldu. O çok iyi, atlattı biz de onunla iyileşiyoruz. Annelik bir ömür kalp çarpıntısıysa dkh'lı bebeklerin anneleri için x10 oluyor. Özgüvenini zedelemeden onu kontrol etmek zorlasa da yaşam enerjimiz o bizim. İyi ki bizi seçmiş iyi ki bizim evladımız olmuş çiçeğim. Yabancı facebook grubunda 72 yaşında da Tof'lu yetişkin olduğunu görmüştüm ama Türkiye' de 2 ya da 3. kişisiniz gördüğüm. Saçma belki ama bu bile endişelendiriyor beni. Koşma yorulma yasak demediler bize artık normal bir çocuk gibi davranabilirsiniz engel koymayın yorulduğunda yavaşlayacaktır dediler. Hatta ameliyatımıza giren kardiyoloğumuz Shaun white'ı örnek verir her seferinde. Bebekken böyle ama inşallah ileride engel koyacağımız durumlarla karşılaşmayız ama ne diyeyim herşeyin hayırlısı. En güzeli de o bizimle, rabbim bir ömür sağlıkla yanyana olmayı nasip etsin cümlemizin evladına. Size de sevdiklerinizle birlikte bir ömür sağlıklı nefes nasip etsin inşallah