- 24 Haziran 2011
- 164
- 7
canım öncelikle geçmiş olsun.bende aynı durumdaydım laparoskopi de oldum biri açtık (zaten tam kapalı değildi) diğeri hasarlıydı açmaya çalıştık açık görünüyor deyip çıktılar üniversite hastanesinde.sonuç olarak ta tüp bebek dediler.ameliyattan bir ay süre geçti henüz birşey yok açıkçası da ümidim yok normal yolla.moralini bozmak gibi olmasın ama ne olur ne olmaz laparoskopi yaptır derim.çünkü daha detaylı bilgi edinilebiliyor hsg ye nazaran ve o anda yapılması gereken bir işlem operasyon olursa anında müdahele edilme şansı da oluyor yani ameliyat olarak görme bu operasyonu.tüp bebek ise de raporunu da alırsın.devlet iki taneye kadar karşılıyormuş tüp bebeği.bende fazla zaman kaybetmek istemiyorum çok oyalandık çünki yok tahlildi yok film di ameliyatı bile 6 ay sonrasına verdiler zaten...
Allah razı olsun hepinizden bende laparoskopi düşünüyorum ama araştırıyorum işte nerde ve nasıl şimdi İSTANBUL ÇAPADA Bİ PROFESÖR BULDUK SÜLEYMAN AKHAN DİYE ÖZEL muayenesine gideceğim ama hala kararsızım yani dediğim gibi çok iyi işinin ehli birini bulmam lazım ve benim öyle cok uzun zamanımda yoklaparoskopi yaptırdıktan sonra kaç gün içinde normal hayatına devam ettin?