Fallop Tüplerinin Tıkanıklığı

canım öncelikle geçmiş olsun.bende aynı durumdaydım laparoskopi de oldum biri açtık (zaten tam kapalı değildi) diğeri hasarlıydı açmaya çalıştık açık görünüyor deyip çıktılar üniversite hastanesinde.sonuç olarak ta tüp bebek dediler.ameliyattan bir ay süre geçti henüz birşey yok açıkçası da ümidim yok normal yolla.moralini bozmak gibi olmasın ama ne olur ne olmaz laparoskopi yaptır derim.çünkü daha detaylı bilgi edinilebiliyor hsg ye nazaran ve o anda yapılması gereken bir işlem operasyon olursa anında müdahele edilme şansı da oluyor yani ameliyat olarak görme bu operasyonu.tüp bebek ise de raporunu da alırsın.devlet iki taneye kadar karşılıyormuş tüp bebeği.bende fazla zaman kaybetmek istemiyorum çok oyalandık çünki yok tahlildi yok film di ameliyatı bile 6 ay sonrasına verdiler zaten...

Allah razı olsun hepinizden bende laparoskopi düşünüyorum ama araştırıyorum işte nerde ve nasıl şimdi İSTANBUL ÇAPADA Bİ PROFESÖR BULDUK SÜLEYMAN AKHAN DİYE ÖZEL muayenesine gideceğim ama hala kararsızım yani dediğim gibi çok iyi işinin ehli birini bulmam lazım ve benim öyle cok uzun zamanımda yoklaparoskopi yaptırdıktan sonra kaç gün içinde normal hayatına devam ettin?

kızlarrrrr selammmmmmmmmm :))lütfen hemen umutsuzluğa kapılmayınnnnnnn.bende 4 ay önce hsg çektirdimmmmm daha önce bir gebelik geçirmiş olmama rağmen 1,5 yılı geçti tekrar hamile kalamadım..hsg de tüplerdennn sağ kapalı sol açıkk çıktı fakat doktorum değerlendirdiğinde solda geçişinolduğunu fakat bir yerde toplandğını söyledii ..muhtemelen buda hasarlı dedi ..4 ay denedikk filimden sonra olmadı bunun üzerine laparoskopi olmak istedim doktorum da izmirde ömer südekan süper bir doktor karar verdik ve oldum yaklaşık bir hafta önce ...iyi kide olmuşum diyorummm çünkü ne film de nede vajinal muaynede belirlenemedi ..iki tüpümde de üstünde baskı yapan paratubal kistler saptandı ve yakıldı ..şükür ki bundan sonra her iki tüpümde açık çıktı ..ve sol tüpümde bağırsak duvarına yapışıkmış buda halledildii .....şimdi bebek için umutluyum nenednini öğrenmiş oldum ..iyi ellerde laparoskopi olursanız sakıncası yokkkk merak etmeyin kesinlikle tavsiye ederimm:)

Aleykum Selam senin adına çok sevindim inşAllah benimde ve diğer arkadaşlarımızda çok kısa sürede sorunu çözülürde umutla bebeklerimizi bekleriz ama bende korkuyorum işte sorun o iyi elleri bulabilmekte özeldemi oldun sen ben istanbulda yaşıyorum acaba hiç DUYAN VARMI PROF. DR. SÜLEYMAN AKHAN ÇAPADA GÖREV YAPIYOR BUGÜN TELEFONLA GÖRÜŞTÜM PERŞEMBE GÜNÜ ÖZEL MUAYENESİNE ÇAĞIRDILAR AMA BEN HALA KARARSIZIM:KK43:( Bide laparoskopiden ve bu anlattığın tedavilerin ne kadar sürdü ve şimdi normal hayatına dönebildinmi? kaç gün sürüyor acaba

Aleykum Selam senin adına çok sevindim inşAllah benimde ve diğer arkadaşlarımızda çok kısa sürede sorunu çözülürde umutla bebeklerimizi bekleriz ama bende korkuyorum işte sorun o iyi elleri bulabilmekte özeldemi oldun sen ben istanbulda yaşıyorum acaba hiç DUYAN VARMI PROF. DR. SÜLEYMAN AKHAN ÇAPADA GÖREV YAPIYOR BUGÜN TELEFONLA GÖRÜŞTÜM PERŞEMBE GÜNÜ ÖZEL MUAYENESİNE ÇAĞIRDILAR AMA BEN HALA KARARSIZIM:KK43:( Bide laparoskopiden ve bu anlattığın tedavilerin ne kadar sürdü ve şimdi normal hayatına dönebildinmi? kaç gün sürüyor acaba

tatlımmmm saol darısı başına inşallah :)ben izmirde özelde oldum özel doktora gidiyorum mecburende özelde oldum egepol hastanesinde ..korkulacak bişey yok laparoskopi basit bir işlem ama dediim gibi benim doktorum çok iyi bir doktorrrdu.sadece omuz ağrım oldu işlemden sonra ..ben hastanede bile kalmadım sabah 7 de oldum akşamüstü 5 te çıktım evime geldim..dikişler estetik zatenn alınmıyo..4 gün sonra banyo yaptım 6 gün de kanlı akıntım oldu ...şimdi iyiyim çok şükürrrrrrrrr ..istanbuldaysannnn eğer çok iyi doktorlar muhakkak vardır :)))))))))))

tatlımmmm saol darısı başına inşallah :)ben izmirde özelde oldum özel doktora gidiyorum mecburende özelde oldum egepol hastanesinde ..korkulacak bişey yok laparoskopi basit bir işlem ama dediim gibi benim doktorum çok iyi bir doktorrrdu.sadece omuz ağrım oldu işlemden sonra ..ben hastanede bile kalmadım sabah 7 de oldum akşamüstü 5 te çıktım evime geldim..dikişler estetik zatenn alınmıyo..4 gün sonra banyo yaptım 6 gün de kanlı akıntım oldu ...şimdi iyiyim çok şükürrrrrrrrr ..istanbuldaysannnn eğer çok iyi doktorlar muhakkak vardır :)))))))))))

tekrar geçmiş olsun canım inşAllah en kısa zamanda hamile kalırsın. şanslıymışsın iyi bi doktor bulabilmişsin bende şimdi araştırıyorum ama bu durumu yaşayanlar özellıkle bizim gibi olan arkadaşlarımızın vereceği tavsiyelere daha çok güveniyorum..TAVSİYELERİNİZİİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEEN...

merhaba arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza.henüz 2 aydır bebek planlıyoruz.ancak 2 aydır birşey yok.ben yaklaşık 4yıl önce apandist ameliyatı 6 ay öncede barsak ameliyatı oldum.gastroentrolog doktorum bana ameliyattan dolayı yapışıklık olabileceğini söyledi.ve tüp bebek yaptırmakta geç kalma ii bir merkezde yaptır dedi.(ayrıca barsaklarımla ilgili kronik bir rahatsızlığım var)birincisi 2 ameliyat olmuşken tüplerin açılması gibi bir durum olmaz sanırım.2si yapışıklık olup olmadığını anlamam için herhangi bir kadın doğumcuya gitsem yaparmı işlemi.çok yeniyim henüz bana yardımcı olursanız sevinirim.evlenmeden önceki günlerimden beri bu işlerden korkardım sanırım korktuğum başıma geldi.ama hayırlısı allahtan ümit kesilmez.

merhaba arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza.henüz 2 aydır bebek planlıyoruz.ancak 2 aydır birşey yok.ben yaklaşık 4yıl önce apandist ameliyatı 6 ay öncede barsak ameliyatı oldum.gastroentrolog doktorum bana ameliyattan dolayı yapışıklık olabileceğini söyledi.ve tüp bebek yaptırmakta geç kalma ii bir merkezde yaptır dedi.(ayrıca barsaklarımla ilgili kronik bir rahatsızlığım var)birincisi 2 ameliyat olmuşken tüplerin açılması gibi bir durum olmaz sanırım.2si yapışıklık olup olmadığını anlamam için herhangi bir kadın doğumcuya gitsem yaparmı işlemi.çok yeniyim henüz bana yardımcı olursanız sevinirim.evlenmeden önceki günlerimden beri bu işlerden korkardım sanırım korktuğum başıma geldi.ama hayırlısı allahtan ümit kesilmez.

canım sen yine de bir hsg filmi çektirip birkaç doktora göstererek fikir al.eğer çoğunluk laparoskopi önerirse yaptır.zaten laparoskopi de bir nevi görüntüleme aracı tek farkı görüntülerken de sorun görülen bölgede müdahele yapılabilmesi.tüplerde yapışıklık ve yüksek ihtimal tıkanıklık oluşmuş olabilir.ha açılabilirmi dersen evet açılır ama yumurtalıklara ve kanallara yapılan müdahele ile hamile kalmak zor çünkü açılsa bile işlevini büyük oranda kaybediyormuş,nerden mi biliyorum :KK52: en az 10 tane doktordan görüş aldım.tüplerimdeki ve rahmimdeki sorun yüzünden operasyon geçirdim.ve malesef hamile değilim.ben de tüp bebek düşünmeye başladım.Moralini bozmak ta istemiyorum belki de farklı nedenler vardır yani illaki tüplerde yapışıklık tıkanıklık olmaya bilir.ama sakın geç kalma tetkikler ve tahliller ile ilgili bir an önce bir adım at canım.bizde salladık işti güçtü oydu buydu gezelim vs vs 30 yaşında tamam dedik bak 33 bitiyor ve bebeğim yok:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

film çektir.stresten kesinlikle uzak dur.iki ay bekle.rabbim inşallah gönlüne göre versin.

inanamıyorum ben hamileyim.nazar değmesin rabbim korusun inşallah.ben bu saydıklarımı yaptım.hatta doktor ilaç bile vermişti klomen diye düşün. başlığımda da yazmıştım hatta.bana doktorlar neler demişti.sadece iki doktor bişey yok dedi.kaç gün ağlamıştım.meğer hamileymşim yaaa.içimde bişey varmış.:KK43: rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.bizim tayin çıktı çok sevindim istediğimiz yer olduğu için.evi bile eğlenerek sevinerek toplamıştım.evi toplarken midem bulanıyodu biraz başım dönüyordu uyuyordum.eşim farketti ama benim hiç umudum yoktu.birde adet günümün geçmesi lazım belli olması için diyordum. stresten uzak dur arkadaşım.daha bir ay önce başlık açmıştım hemde ağlayarak. başlğımı inceleybilirsin.hiç üzülüp ağlama olur mu?rabbim inşallah sizlere de nasip eder.bana da çok çok dua edin.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.umarım herkesin gönlüne göre verir allah.melitta yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.çok sevindim.inşallah sağlıklı bir şekilde doğurmayı ve büyütmeyi nasip eder allahım.inanın çok karamsar ve stresli bir yapım var.kendimi incelemekten alıkoyamıyorum:))))barsaklarmla ilgili son bir tetkikim var onuda yaptırayım doktora gidicem ve gerekeni yapacağım inşallah.inşallah rabbim muradımıza ermeyi nasip etsin.dualarım hepimize:KK58:

çapa tıp fakültesin de mii görev yapıyor??

muayene ücreti ne kadar??

teodora1623
çok teşekkür ederim arkadaşlar.umarım herkesin gönlüne göre verir allah.melitta yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.çok sevindim.inşallah sağlıklı bir şekilde doğurmayı ve büyütmeyi nasip eder allahım.inanın çok karamsar ve stresli bir yapım var.kendimi incelemekten alıkoyamıyorum:))))barsaklarmla ilgili son bir tetkikim var onuda yaptırayım doktora gidicem ve gerekeni yapacağım inşallah.inşallah rabbim muradımıza ermeyi nasip etsin.dualarım hepimize

amin arkadaşım inşallah rabbim sana da nasip eder.inan bende karamsar ve stres sahibi oldum bazı olumsuzluklar yüzünden ama eşim hep olumluydu sende bişey yoktur diyordu.onun bu hali beni bazen çıldırtıyordu :) ama doktorların sözleri hele birde bir doktor değil iki doktor değil beni iyice olumsuzluğa itmişti.ama ben sıkıştığımda Allaha dayanmayı unutmuşum.oysaki herşey Allah tan , herşey in zamanı var.Allah istese ben dua ettiğimde hemen vermezmiydi? geç olsa da bunu düşündüm.bizim bir komşu kordonlarını bağlatmış.kaç yıl sonra yine hamile kalmış.daha bugün kayınvalidemin komşusu ile konuştum..yaşına göre yumurtaları kaliteli değilmiş.10 yıl çocuğu olmamış tedavi görmüş evliliğinin 5. yılında boş kese olmuş yine olmamış çocuğu .ama kurban olduğum rabbim adeti bigün bi gecikmiş hamileymiş.şimdi 2 yaşında konuşkan bi kızı var.
birde çok sevdiğim bi ablam geçen ay şöyle bi dua etmişti benimde hoşuma gitmişti."hayırlı ise hemen olsun hayırlı değilse beri gitsin hiç olmasın."bi de bu duayı ettim.
rabbim inşallah nasip eder sizlere de hep dua ediyorum ve edeceğim.

amin arkadaşım inşallah rabbim sana da nasip eder.inan bende karamsar ve stres sahibi oldum bazı olumsuzluklar yüzünden ama eşim hep olumluydu sende bişey yoktur diyordu.onun bu hali beni bazen çıldırtıyordu :) ama doktorların sözleri hele birde bir doktor değil iki doktor değil beni iyice olumsuzluğa itmişti.ama ben sıkıştığımda Allaha dayanmayı unutmuşum.oysaki herşey Allah tan , herşey in zamanı var.Allah istese ben dua ettiğimde hemen vermezmiydi? geç olsa da bunu düşündüm.bizim bir komşu kordonlarını bağlatmış.kaç yıl sonra yine hamile kalmış.daha bugün kayınvalidemin komşusu ile konuştum..yaşına göre yumurtaları kaliteli değilmiş.10 yıl çocuğu olmamış tedavi görmüş evliliğinin 5. yılında boş kese olmuş yine olmamış çocuğu .ama kurban olduğum rabbim adeti bigün bi gecikmiş hamileymiş.şimdi 2 yaşında konuşkan bi kızı var.
birde çok sevdiğim bi ablam geçen ay şöyle bi dua etmişti benimde hoşuma gitmişti."hayırlı ise hemen olsun hayırlı değilse beri gitsin hiç olmasın."bi de bu duayı ettim.
rabbim inşallah nasip eder sizlere de hep dua ediyorum ve edeceğim.[/QUOTE]

evet arkadaşım sana katılıyorum birkaç örnekte ben duydum arkadaşlarımdan.birinin eşi istemiyordu kız istiyordu korunurlarken hamile kalıverdi.allahım inşallah bize hayırlı evlatlar verir.

çapa tıp fakültesin de mii görev yapıyor??

muayene ücreti ne kadar??

Evet canım çapada görev yapıyor özel muayenesi 250 tl am a çok mükemmel bi doktor ben gidiyorum ona başladık artık hayırlısı bakalım hemde tahlıllerımı çapada yaptırdım ordada çok yardımcı oluyor

arkadaşlar bende 2 kez aşılama 1 kez tüp bebek denedim malesef olmadı.sağ tüpüm tıkalıydı.10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.şimdi diyorum ki keşke tüpten önce ameliyat olsaymışım,maddi manevi onca sıkıntıyı çekmezdim belki de.şimdi doktorum artık kendiliğinden olabilir dedi ve çok umutlu..

X