Falınız 40 dakıkada hazır!

funda4

(-_-) JeLib10 (-_-)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
321
0
Hanımlar kahve falından anlıyorum orta derecede ama tabı kendıme bakamıyorum oayrı bısıy:)baktırmak ısteyenler kahvelrını ıcıp resımlerını yuklesınler 40 dakıkaya hazır gunluk 2 tane olmak sartıyla cunku oldukca beynı yoruyrsunuz fala ınanma falsızda kalma:)

Ayrıca fal sahıbının medenı hali yası cınsıyet ısmı gerekıyor cunku yorum yapma boylece daha kolay

ilki ben olabilir miyim :) ama kahve içemedim kahvaltımı edip içip koyabilirim ancak :) ön randevu alayım dedim :)

tm cnm bakarım
ama 1 saat kadr surr cunku derın bakıyrm ayrıca yas onemlı cınsıyetle fıncanı ne zamn koyarsın

sen bakabılıyrmusun ben kendıme acmıyrm:)canım ıcınce koy kkahvenı en kısa zamnda yorumlucam

Son düzenleme:
tm cnm bakarım
ama 1 saat kadr surr cunku derın bakıyrm ayrıca yas onemlı cınsıyetle fıncanı ne zamn koyarsın

vaktin sınırlıysa hemen içip koyayım . isim yaş onları özelden yazarım.
benim topiğe koymuşsun falını bakarım ordan seninkine :) ama ben iddialı değilim görebildiğimi söylüyorum tutar mı bilemem :)

canım aksmaa bakrımaslında bugun ıslerım cok ve cok sıkıolar benımkıler benı gece koyarım sabh okursun ok ama bana bak beklıoom cabuk :KK3:

canım aksmaa bakrımaslında bugun ıslerım cok ve cok sıkıolar benımkıler benı gece koyarım sabh okursun ok ama bana bak beklıoom cabuk :KK3:

hadi ya sabah işe gidicem okumaya fırsatım olmaz akşama kadar çatlarım :KK70:
eğer şimdi vaktin varsa hemen içeyim 10 dkya eklerim fotoları

tmm cnm hemn ıc koy 1 saat sonra yazarım am ok
sende bak beklıom ben hamıleyım zarrlı bana fazla bugunku lımıt doldu cnm

Son düzenleme:
bakarsan sevinirim,bilgilerimi özelden yazacağım...
$PICT0462.JPG $PICT0463.JPG $PICT0466.JPG $PICT0470.JPG $PICT0472.JPG $PICT0476.JPG $PICT0479.JPG $PICT0483.JPG

tamam canım. senin yorum bitmeden ben seninkini yorumlamış olurum :)

.Kocaman bir yılan var.İnanılmaz büyük bir düşman görüyorum fincanında.Çok dikkat et bu yılana.Çevrenden biri biraz canını sıkacak bu aralar.Hanede bir kişi güzel uzun bir elbise giyecek önü ferah bu kişinin önü çok ferahlı.Senin hanende söz nişan gibi birşeyler olacak sanki yada yakın çevrende.Uzun uzun yollar çıktı bu yolların sonunda hep aynı kişi var seni bekliyor bu yolların sonunda..Sana kocaman bir koç görünüyor bir dileğin var senin bu dileğin kabul olacak ALLAH çok yardım edecek ailene vede sana..Falında bisiklet çıktı.Sen çok kararsızsın ne yöne gideceğini ne yapacağını pek bilmiyorsun.Ne yaparsan yap ilk düşündüğünü yap sen kazanırsın.Çok berrak çok saf çok temiz bir nehrin kıyısında birileri bir balık avlıyor ve kovası da ağzına kadar balık dolu. Öyle bir kısmet olacak ki yakında öyle bir işiniz olacak ki yakında siz bile inanamayacaksınız.Senin çok kısa bir zamanda çok istediğin bir iş olacak.Değişik bir balık çıkmış çünkü falında.Balık istek veya arzunun yerine gelmesi anlamını taşır.Sadece biraz sabret canım. İşte bütün falın bu canım.Ama dilek tutup yıkamayı unutma sakın

gün içinde içip resimleri yükleyeceğim. birden senin hislerinden yorum alayım. sende eklersen bende bakarım sana canım. akşama doğru görüşmek üzere resimleri eklerim buraya bu arada sıra kimde bilmiyorum okuma şansım olmadı sayfayı tam ama bende bu yorumla sıraya girmiş olayım :KK34:

canım zorlandım bakarken. resimleri çok dik şekilde çekmişsin.. biri var bu bir erkek biraz göbekli bir erkek çok üstüne düşüyor sanki sürekli etrafında dolanıyor sürekli gözü kulağı sende gibi ve bu zaman zaman senin sıkılmana bunalmana sebep oluyor. bu kişinin bir sıkıntısı var kafasına taktığı çözüm bulmaya çalıştığı bir sıkıntısı çıkmış. sürekli gündeme getiriyor yada kendi içinde sürekli takıntı haline getirmiş gibi.. birikmiş... sende biriken bir şeyler var dolmuşsun birine ağız dolusu laflar söyler gibisin söylemek istiyorsun. biri ile karşılıklı bir görüşmen olacak bu görüştüğün kişi sana 2-3 kişi ile geliyor. aklında olan 2-3 kişi sana bunlarla ilgili şeyler söylüyor. ve sen bu kişiyle görüşmenden sonra bir süre bu konu ile ilgili düşüncelerde olacaksın odaklanacaksın o konuya. hatta birinin elinden tutmuşsun "hadi şunu yapıyoruz, hadi şuraya gidiyoruz" demişsin. aklında yapmak istediğin gitmek istediğin bir yer var fakat bu yolda sana eşlik etmek istemeyen gitmeni istemeyenler var ama sen bu yolda yanına birini katacaksın oda gelmezse ben giderim demişsin arkanı dönmüş gidiyorsun. saçları uzun esmer gibi biri var burda toplamış saçlarını bu kişinin sende bir nazarımı var ? yada bu kişi sensen seni tarif ettimse nazarlara gelmişsin nazar boncuğun çıkmış çünkü. beklemediğin birinden güzel keyfini yerine getirecek bir haber alacaksın bu haberle mutlu olacaksın ve hane içinde gülümseyen yüzler oluşacak. görebildiklerim bu kadar canım. umarım seni memnun etmiştir..

benim fal topiğimde burda banada bakarsan sevinirim,
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/565676-haydutun-fal-topigi.html

X