- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
aynen öyle alcanzarım.. bu dediği şey hiç ortada yokken yazdığı bir şeydi. gerçekleşince diğer yazdıklarını okudum da mesela sınavımla ilgili saçmalamış biraz.. %60 iyi %40 kötü gibi bir şey demiş. hani nihayetinde geçecek miyim kalacak mıyım yaw ben sonucu istemiştim.. asıl konuyla ilgili de olumsuz demiş, gururunu kırmışsın artık aramaz demiş..evet aynen öyle oldu, gururunu kırdım ve bitirdim araması çok zor..yani ben olsam arayamazdım.. harun' da buna çok benzer yorumlar yapmış..iki tarafta da gurur meselesi var, iki taraftan biri gururunu kırıp aramazsa böylece gidecek demiş. hatta bir cümlesi var ki onun ağzından yazdığı gerçekten tam da benim ona yaptığım şeyin arkasından diyebileceği bir laf
derviş'e yorum yapmaya bile gerek duymuyorum..son derece saçmalamış. hiszade olumlu yaklaşmış, arayacak ve çok yakın zaman demiş..ama o da ilginçtir ki gururu öne çıkıyor demiş..
bu isimlerin hepsinin aynı neden etrafında dolanması hem ilginç hem de çok doğru bir tespit.. ben lebuda'nın dediği gibi ilerleyeceğini düşünüyorum. yani ne benden ne de ondan yana arama olmayacaktır.. yorumlarım şimdilik bunlar kızlar falımpirle ilgili olarak..eşref diyorlar ama baktırmayı düşünmüyorum ona..duaları kendimiz de bulup okuruz nedir yani ?
valla balım ben 3 aydır ne dualar okudum ne esmalar çektim yok anam bi türlü tutturamadım, bir çok duanın da usulleri var okuma sayısı zamanı gibi ondan olmuyo sanırsam :44::44: