- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım medyum mystery herşeyi olumsuza yoruyor..öyleki erkek arkadaşımın ailesi he desem isticek beni..istemiyolar diyo..büsürü saydı saydı vefk yapmak lazım dedi..bende sınıfta kaldı..tarotprensesi gayet iyi ona baktırın.O kadında vefk yapmıyormuş zamanı olmadığı için ama dua veriyor çözüm için..Arkadaşlar merhaba,
falımpir'deki MedyumMystery hakkında bilgi sahibi olan yada kendisine fal baktırmış olan var mı? Yorumlara baktım ama onun hakkında birşey göremedim. Çok uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü emin olamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirm.
BÜYÜ DEMİYOLAR CANIM :) OLUMSUZ DİYORLAR SADECE :) VEFK LAZIMMIŞ :)Sanırım burda bakılan bütün promosyon fallara büyü var diyorlar
üstünden baya geçmiş ama tarot prensesi canım :)Arkadaslar falimpir de guvenilir sallamayan birini önerebilir misiniz?
Kızlar sakın ama sakın falımpir de mystery ye baktırmayın. 20 tl tarot baktırdım kartları artık az çok anlamlarını bilecek haldeyim. Beni yerden yere vurmuş açılımında, hem kısmetsiz yapmış hem maddi çöküntü. Çok şükür durumum iyi ve aşk hayatım da dediği gibi kötü değil. Tamamen ticari amaçlı, gel senin kısmetini açalım tarzı konuşmalar. Özensiz kartlarla alakasız kısacık bir fal üstelik iki gün bekletti. Rezillik
falımpirde kim iyii????hee ya hiç sorma
fal yolluyorum fala dair hiçbişey yok kadın nazardan girmiş direk dualarla. bide sorun olursa alırım demiş saçma
MedYUM ÇAREYi önerebilirim.Dediklerinin çoğu çıktı.falımpirde kim iyii????
hadii yaa kesinn baktırcammm falimpirr berbatt bi sitee sende büyüü varr gell bozalımm diyenn büyümpirkızlar falımpir sitesinden chairon ve medyum çareyi öneririm ikisine de baktırdım süper baktılar.Birçok öneride bulundular .Bu iki falcıyı şiddetle öneririm.Medyum çarenin su falı charion falcısının fotoğraf falı süperdi.Tavsiye ederim.