- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
Arkadaşlar, dün akşam Lebuda dan msj aldım buraya koyup koymamak konusunda çok düşündüm ama genede paylaşmak istedim
"çalışma zinciri zayıflamış durumda bana olan inancınızda öyle bu işlemde ben daha yokum cok cok üzülerek iptal etmek zorundayım calışmayı ben tüm içtenliğimle size kendimi saglıgımı anlattım bir falcıdan cok yoldaş olmak istedim ama beceremedim demekki copy paste olayıda yoktur bunada dogmamış evladımın üzerine yemin ederim neyse bana gösterilen ben onu yazdım ama bazı gercekler bazılarını kzıdırmışki aynı kişi 3 adet isim acıp benim hakımda edepsizce yorum yapmış size yazdım cünkü siz benim para kapımız degil yürek kapımızdınız size hayatınzda basarılar dilerim buda bana ders olsun görsemde kimseye gercekleri söylemiyecegim iyi gecler dilerim"
ağaca kızıp ormanı yakmamalıydı, sonuçta sen onunla bir çalışma yapıyorsun her ne olursa olsun devam etmeliydi. Burada onun hakkında konuşanlar buna ben de dahil dua çalışması yapmayan insanlardı ve size olan bu görevini yerine getirmeliydi. kredinizi de iade etsin o halde çok yanlış buldum bu davranışı ..