- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
Bence siz gerçekleri görmek istemdiğinizden bu sekilde hakaret ediyorsunuz herkesin hayatı değişik olcak die bir kaide yok ne görüyorsa onu söylüyordur copy paste olmasını iki cümlü ile bulduysanız eğer bende siz alkıslarımfallarınızın tamamını karşılaştırın birde birebir aynı ise noktası vurgülüne tamam ama bukadar yargısız infaz yapılmaz önemli olan dediklerini yasamış olmanız bence dua olayınız bitti şimdi bu şekilde yargılıyorsunuz bence elinizi vicdanınıza koyun Lebuda babamın kızı değil ama salak diyip hadsiz yorumları atmakta ayıp bana göre gene sizin vicdanınız bence hatalı olan sizsiniz emin olmadan bir insanın gıybetini etmenin vebali ağırdır
bacııııı !!! biz seninle bi türlü anlaşamadık gitti nedense ? son kez söylüyorum ben lebudaya dua falan göndermedim önce bunu kafana bi sok !!! ben kendi duamı ellerimi açıyorum Allah'a kendim ediyorum !!! Emin olmadığım bir yola da çıkmam ben sen de bundan emin ol !!! falları karşılaştırmadık mı sanıyorsun ? bu kadar birbiriyle alakasız insanların fallarının aynı çıkma ihtimaline inanıyorsan eğer pess diyorum .. özellikle şu geçmişimizden kalma doğulu esmer erkek her kimse bir an evvel gelsin alsın bizi de haremini kursun bari lebudayı da yalancı çıkarmasın !! Bu arada Allah'a emanet ol Ayşegül !! Anladın sen beni