- 20 Nisan 2012
- 439
- 28
- 68
- Konu Sahibi nomunomuchua
faat benim falımada bakarmısın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Falıma bakarsanız çok sevinirim arkadaşlar:)
Adında T harfi olan bir erkeğe yoğun bir aşk duymuşsun ama seni üzmüş mü?
Geçmişinde kalmış da olabilir çok yeni bir durumda olabilir.. Ama çok dua etmen gereken bir dönem
dualarla rahatlayacaksın. Yakın bir arkadaşın bu dönemi atlatmanda çok desten olacak sana..
Ve seni bekleyen tertemiz öyle güzel bir kalp varki iyi ki bitmiş gitmiş diyeceksin öyle mutlu olacaksın
sımsıkı sarılacaksın ona balık şeklinde çıkmış belki iyi kısmet olduğundan belki burcu balık olduğundandır
ama seni ona minnet duygusuyla aşık sarılmış gördüm..
tutmamış da olabilir zira iyi değilim canım.
Gönlünce olsun her şey![]()
Ağzına sağlık tatlımBüyük bir kısmet nasibin geliyor.Bu hanenize de yansıyacak.Bi insandan dolayı sevgili,eş yakın bir kişi bu kişiden biraz canını sıkan üç evre geçireceksin veya geçirdin.Fakat karşı taraf bana biraz sorumsuz geldi sorunlar karşısında.İki insana arkanı döneceksin küsme çıkmış.İçin sıkılıyor daralıyr karamsarlık da var biraz bunların daha çok etkisi sana gözden nazardan yansıyor.Bir erkek yüzünden sanki bir kızla hesaplaşman çıkmış erkekte sana yalvarıyor resmen yapmaman için.Y,T,A harfleri çıkmış bu erkek veya kızın ya da seninle alakalı olabilir bu harfler.Genel olarak için ferah çıkmış.Birileri seni el üstünde gezdirirken birileri de ayaklar altına alıyor resmen.![]()
Eki Görüntüle 566301 Eki Görüntüle 566302 Eki Görüntüle 566303 Eki Görüntüle 566304 Eki Görüntüle 566305 Eki Görüntüle 566306
Falıma bakanlara bakmaya devam ediyorum kızlar![]()
ağzına sağlık tatlım teşekkür ederim denerimcanım koskocaman bir balık var sende öyle böyle değil bu balık 3 vakti var bu balığın gelicek canımm kafan karışık kafanı boşyere büsrü şeylerle doldurmuşsun birde bir kız var canım uzun boylu böyle elbiselimi eteklimi desem bilemedim ama o kız birşey beklyor bu sende oalblrsin gözü yolda bu kızın etrafında sinsi insanlar var onlara dikkatli olmalısın canım onlara karşı dikkatli ol birde bir erkekle aranda bir sorun bir tartşma yaşadın mı yaşıcakmısın bilemiyorum canım gördklerm bunlar falını net cek canm brdahkne olurmu
Ben içmedim canım ama sen koy resim bakarım borcun olsun bana anlaştık mı:)Faat kahve içtin mi fincan yükleyecek misin ? Ben içtim de içtiysen fallaşalım diyecektim![]()
Ben içmedim canım ama sen koy resim bakarım borcun olsun bana anlaştık mı:)
Tamam canım yüklediğinde o halde ben sana bakarım
Eki Görüntüle 570495 Eki Görüntüle 570497 Eki Görüntüle 570498 Eki Görüntüle 570499 Eki Görüntüle 570501 Eki Görüntüle 570503 Eki Görüntüle 570505 Eki Görüntüle 570506 Eki Görüntüle 570507
Bunlar da benim kahve resimlerim bekliyorum canım güzel yorumlarını![]()
Eki Görüntüle 645866 Eki Görüntüle 645867 Eki Görüntüle 645868 Eki Görüntüle 645869 Eki Görüntüle 645870 Eki Görüntüle 645871
Falıma bakarsanız sevinirim kızlar.
Bakan herkese ben de bakacağım![]()
Çok bunaldığın bir dönemdesin canım,adeta herşeyin üst üste geldiği bi evreye gireceksin. Çevreni takmamalısın kendini yıpratmamalısın. Arkandan konuşan kişilerin var, ve sen bu kişilerin kim olduğunu tahmin edebiliyorsun,dertlerini anlattıklarına dikkat et,3-4 kişi beraber bi yere gidiceksiniz ve bu sana iyi gelicek
Teşekkür ederim canım ağzına sağlık.
Resim yüklersen bende sana bakabilirim![]()