- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
hislerin çıkar mı şekerim çıkıyosa rahatlarım valla..
aman falla kimler uğraşır hayatında bişeyler istediği gibi gitmeyen insanlar.. Mutluyken ben uğraşmıyorum şahsen gırgır şamata
Hadi iç ekle resim bakarım
Yok başkalarına baktığında çıktığını söyleyen oldu mu diye merak ettim tatlım ya sağol tekrar hepimizin gönlünce olsun her şey inşallahhBen gördüklerimi söyledim canım bakalım cıkacak mı ıstersen not al bı yere ben oyle yapıyorum.. Ha bı de soyle bırsey var fıncan elımde degıldı belkı fıncan tabagından zor ayrılacaktı o zaman fıncana bakılmaz baska bırsey yapılır daha fazla acmak ıstemıyorum gece gıdıklayacaklar yoksa benı hersey gonlunce olsun canım
kocaman balıkların var çok kısmetli bir döneme giriyorsun canım..
Adında F olan biri sana bir konuda yol gösterecek yardımcı olacak..
İş konusunda rahatlayabilirsin.. Hanende bir kutlama bir sevinç var..
E harfinde bir gelen evinize neşe getirecek.. Uçurtman elinde koşuyorsun
çok mutlu olacaksın diye yorumlarım bunu ben bu kadar canım :)
Aysegul89 hic umitlenme karsilikli fala bakiyorlar sen benimkine bakarsan bende seninkine bakarim
yani oyle kac kez kahve falimi koydum bakan olmadi
Eki Görüntüle 549998 Eki Görüntüle 549999 Eki Görüntüle 550000 Eki Görüntüle 550001 Eki Görüntüle 550002 Eki Görüntüle 550003 Eki Görüntüle 550004
Bunlarda benim falım canım yorumlarını bekliyorum
faaat bende yorum istiyorum senden daha öncede bakmıstım hatta kendi topiğimde öyle hatırlıyorum.Yoruma geçeyim...bir sürü gideceğin yol var ziyaretler olabilir normal gezme olabilir falannnn :)) burda yaşlı gibi yada yaş olarak büyük olabilir bir bayan var.sana kötülüğü dokunuyor galiba.Saçlarına ak düşmüş biçimde o yüzden yaşlı dedim belki yaşlı değildir ama saçları ırsi beyaz olabilir bilemicem o kadarını,,sana zararı var maalesef.iyi gözükmeyede çalışmıyor açıkcası kalbi kötüleşmiş hanene ve sana huzur vermiyor.Bir erkek var fişeklediği ona etki ediyor özellikle.Bu erkekle aranda bir bağlantı olabilir.Çıktığın birisi varmı? erkek bu kalıplı gibi duruyor vücudu.senden yüksek konumda gibi yani sen gözünde büyütmüşsün yada gerçekten otoriter sahibi bir erkek lafına çok bakıyorsun bunun.Ama aranızda tensel bir çekim yoğunluk var.Duygular var karşılıklı.Bu erkeği bu kadın nedense etkiliyor.Erkekle yakınlaşman var ayrıca ciddi konularda kararlar alabilirsiniz,aldığınız kararlar çevrenizi çok etkileyecek ama seni ben mutluluktan uçmuş görüyorum.Bir şeylerin son bulduğu an var.Bu sanırım senin kasıntıların taktığın şeyler,,,son buluyor ve yeni bir sayfa açıyor gibisin.Birde bebek gördüm seninmi olacak acaba temiz sayfa açtıktan sonra bebek haberi var ya senin olacak eğer evliysen yada çok yakınında birinin....
buda benim fincanım..
Eki Görüntüle 550203 Eki Görüntüle 550204 Eki Görüntüle 550205 Eki Görüntüle 550206 Eki Görüntüle 550207 Eki Görüntüle 550208 Eki Görüntüle 550209 Eki Görüntüle 550210
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?