- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
ben beyaz tenliyim eşim esmere yakın bak bakalım canım :)canim ben kahve fali bilmiyorum ama sevdigin kisiyle ten renklerinizi yazarsan bakarim falina :)
ben beyaz tenliyim eşim esmere yakın bak bakalım canım :)
teşekkürler canım yükle bakarım..:)canim sizin araniza bir mesafe girmis zamana ihtiyaciniz var aile icinde maddi sikintilariniz var bu sizin araniza mesafe koyuyor ama zamanla herseyi asacaksiniz tekrar yakinlasacaksiniz esinin kalbi hep seninle
sana yaklasmaya calisan esmer bir kadin var ona pek yaklasma derim pek dinleme onu
canim bu kadar :) eger sende benim falimi yorumlamak istersen fincanimi yüklerim :)
Eki Görüntüle 540851 Eki Görüntüle 540853 Eki Görüntüle 540854 Eki Görüntüle 540855 Eki Görüntüle 540856
simdiden tesekkürler canim :)
tamamlanmak üzereyken yarım kalmış bir kaç kalbin var kısa süreli ilişkilerin mi oldu?
Şuan bir erkekle birbirinize sırt çevirmişsiniz sevdiceğine küsebilirsin küçük bir ayrılık yaşayabilirsin.
Kararsız bir kişiliğe sahipsin sanırım yarım kalan yollar, yarım işler var.. Ya da engeller karşısında
çok direnmeyen bir yapın var.
Temiz bir balığın var iş ya da aşk konusunda kısmetli bir döneme gireceksin..
Hanen maddi anlamda rahatlıyor bir alacağınız geliyor. Hanede bir erkeğin ev ile ilgili düşüncesi var ev alabilir..
ev kiraya verebilir ya da ev ile ilgili sıkıntısı olabilir..Adında T olan bir adamın babana bu konuda yardımı dokunuyor.
Bu kadar canım
Eteklerin zil çalıyor resmen.Yada o duruma geleceksin.Hatta mutluluktan uçacağın bir döneme giriceksin.Çevrende konuşulan bir insansın.Hakkında konuşan bayanlar var. :) Bir erkekle tartışma yaşamışsın sanki.Büyütmüşte büyütmüşsün içinde.Para sorunları olabilir yakın bir zamanda.Parasal anlamda çok harcamalar yapabilirsin ve sıkıntıya düşebilirsin.Ama sana destek olacak bir erkek görüyorum.Erkeğin desteği hem manevi hem maddi olacak.Kırgınlık gibi bir şey söz konusu.Kırgın olduğun bir insan var.Buda bir erkek ve arkasında ona destek olan bir sürü insna çıkmış.Sen onlara karşı zafer kazanıyor durumdasın ve mutluluğun bundan dolayı.Çekiştiriyorlar seni.Bu kırgın olduğun erkekle aşk bağlantın var.Sana karşı özlem ve aşk duyguları kabarmış bir erkek.Kısa zaman sonra telafili bir yakınlaşma gözüküyor.Eki Görüntüle 540829 Eki Görüntüle 540830 Eki Görüntüle 540831 Eki Görüntüle 540833 Eki Görüntüle 540836 Eki Görüntüle 540843 Eki Görüntüle 540845 Eki Görüntüle 540846
Evet falıma bakan herkese ben de kahve falı bakarım kızlar..
Şimdiden ağzınıza sağlık
Eteklerin zil çalıyor resmen.Yada o duruma geleceksin.Hatta mutluluktan uçacağın bir döneme giriceksin.Çevrende konuşulan bir insansın.Hakkında konuşan bayanlar var. :) Bir erkekle tartışma yaşamışsın sanki.Büyütmüşte büyütmüşsün içinde.Para sorunları olabilir yakın bir zamanda.Parasal anlamda çok harcamalar yapabilirsin ve sıkıntıya düşebilirsin.Ama sana destek olacak bir erkek görüyorum.Erkeğin desteği hem manevi hem maddi olacak.Kırgınlık gibi bir şey söz konusu.Kırgın olduğun bir insan var.Buda bir erkek ve arkasında ona destek olan bir sürü insna çıkmış.Sen onlara karşı zafer kazanıyor durumdasın ve mutluluğun bundan dolayı.Çekiştiriyorlar seni.Bu kırgın olduğun erkekle aşk bağlantın var.Sana karşı özlem ve aşk duyguları kabarmış bir erkek.Kısa zaman sonra telafili bir yakınlaşma gözüküyor.
Buda benim ;
Eki Görüntüle 540886 Eki Görüntüle 540887 Eki Görüntüle 540888 Eki Görüntüle 540889
Adında T harfi olan bir erkekle ilgili bir dileğin var oluyor ve bu seni çok mutlu ediyor..
Bu erkek çok güçlü ve üzerinde onu koruyan bir el çıkmış.
Bir konu üzerinde çok sıkıntı yapmışsın ama artık içinin ferahladığı döneme giriyorsun.
Bir ilişkin var mı bilmiyorum ama yoksa yakın zamanda olacak varsa zaten
bu ilişkiyi ayakta tutan sensin çünkü güçlü birisin.
Bu ilişki hane içinde duyuluyor yakın zamanda söz nişan tarzı durum olabilir..
Türk bayrağı var devlet kapısında bir işin halloluyor canım bu kadar.. :)
tutuyorsa tutuyo deyin yahu :)
Eki Görüntüle 540829 Eki Görüntüle 540830 Eki Görüntüle 540831 Eki Görüntüle 540833 Eki Görüntüle 540836 Eki Görüntüle 540843 Eki Görüntüle 540845 Eki Görüntüle 540846
Şimdiden ağzınıza sağlık
sevgili faat birazcık bakmaya çalışacağım :) Hayatında olumlu baktığın her turlu pürüzü düzeltebilirsin Çok büyük ve güzel bir isteğin var, bunun gerçekleşmesi için az bir zaman kalmış, bu her neyse duygusal olarak en güçlü olduğun anda karşına çıkacak. Bu sıralarda hep sevindirici haber alacaksınız. (inşallaaah ) Eline çok güzel bir fırsat geçiyor. Bu fırsatı mutlaka en iyi şekilde değerlendirmeye çalış. Birikmiş işler başına iş açabilir...çünkü sizin bu boşluğunu kollayan kısa saclı kısa boylu tıknaz biri var ona dikkat et.. Var olan sıkıntıları atlatmanın yolu yalnızca sabırdır. Kendi elinde olmayan bazı durumlardan kendini hiç sorumlu hissetme bu sorumluluklar seni çok yıpratıyor. Kaybettiğin bir eşyayı sonunda bulacaksın. Belki ayın 9 unda beklediğin bir haber var ya da beklediğin bir görüşme senin için hayırlı olacak. Benden bu kadar kuzum bakarım dersen hemen kahve yapııp içeriiim :)
yeni bakmadım mı kız sana ben
ağzına sağlık umut verdin pek karamsarım bu dönem sorma :S
İç yine bakarım canım
Annem yeni baksan da yine baak çok incelemene gerek yok iki sallasan yeter bana. Bende mutsuzluktan fal manyağı oldum iyice. İçini feraht tut herşey düzelir neyi takıyosan geçer düzeliir bak görürsün ben hissettiiim bi kere :)
Eki Görüntüle 540829 Eki Görüntüle 540830 Eki Görüntüle 540831 Eki Görüntüle 540833 Eki Görüntüle 540836 Eki Görüntüle 540843 Eki Görüntüle 540845 Eki Görüntüle 540846
Şimdiden ağzınıza sağlık
Sen benim falıma bakarsın da ben senin falına bakmaz mıyım :) Çevrenden bırısının koruması altındasın sen hep sana dualar edıyo hep senı dusunuyo melek gıbı kanatlarının altına alıyor senı.. Kan bagı olan bırısı yanlıs bırsey yapacak ama bunu yapmadan once soyleyecek hırslandıgı ıcın yapacak olabılır kan bagı olan baska bırısı de ona nasıhat verecek yapma dıye engellemeye calısacak.. Yıne kan bagın olan bırısı ıntıhar etmeyı dusunuyor bı sorunu var anlatamıyo.. Sen biriyle rutın tartısıyor gozukuyorsun :) Haklı ya da haksız dıye bırsey yok ama ıkınızde cok basıt seylerden dolayı tartısıyorsunuz. Kan bagı ya da cok yakın arkadaslarından bırısı bebek beklıyor eger haberı sana gelmedıyse de bır ay ıcınde gelecek. Hep bi kalabalıklık goruyorum bu sıra topluca bı yere gıdebılırsın ya da bırkac kısıyle beraber bırıne yardım edebılırsın kalabalık bır hastane ya da hayırlı olsun zıyaretı de olabılır bu ama kalabalık olarak gıdeceksınız. Kan bagın olan ıkı kısı var ıbadet etmeye falan cok duskunler karı koca olabılırler duzenlı olarak namaz kılıyorlar ıkısınınde yası 30dan fazla bunların ıkısı de senın ıyılıgını ıstıyorlar ellerınden bırsey gelmese bıle her namazlarında dua alıyorsun ve ömürlerının sonuna kadar da aranızda ufak tefek tartısmalar olsa bıle duaları hep senınle.. tanıdıgın bırbırını seven ama kavusamayan bır cıft var ugrasıyorlar ama ellerınde olmayan sebeplerden dolayı olmuyo az bırsey kalmıs ama bu sene ıcerısınde nısan gozukuyor sende gıdeceksın nısanlarına yalnız cocugun var mı yok mu ya da beklıyor musun bılmıyorum da onların yanına gıderken cocukla bırlıkte gıttıgın gozukuyor canım. hayatında hafıf bı dalgalanmalar var su sıra ama cok etkılenmıyeceksınız maddı olabılr. Sız muhtemelen hastaneye gıdeceksınız cunku bırısne bırsey olacak hastaneye zor yetıstırecekler.. Sımdılık gorduklerım bunlar canım :) Hersey gonlunce olsun.
Canım ağzına sağlık falların çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?