Falıma bakabilir misiniz?

chloes

Kafası karışık
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1.155
68
Falıma bakabilir misiniz? Fincanımda görünen bir umut ışığı var mI? merak ediyorum.(

bir şeye sen çok üzülmüşsün. belin bükülmüş. yılan gibi biri var. sana yaklaşmaya çalışıyor. yılanı yakalayıp seni korumaya çalışan biri sana yardım ediyor.

Son düzenleme:
bir şeye sen çok üzülmüşsün. belin bükülmüş. yılan gibi biri var. sana yaklaşmaya çalışıyor. yılanı yakalayıp seni korumaya çalışan biri sana yardım ediyor.

Çok teşekkürler. Bu kadar mı şey çıkmış falımda? Aşkla ilgili birşey yok herhalde.

Çok teşekkürler. Bu kadar mı şey çıkmış falımda? Aşkla ilgili birşey yok herhalde.

sen birisiyle tartışmışsın ya da tartışacaksın. karşında yılan gibi biri var. sadece ikinizin arasına giren ayırmaya çalışan birini gördüm . bu olay sende baya aklını kurcalıyor.

sen birisiyle tartışmışsın ya da tartışacaksın. karşında yılan gibi biri var. sadece ikinizin arasına giren ayırmaya çalışan birini gördüm . bu olay sende baya aklını kurcalıyor.

Bir gün görebilecek miyim? Falın çok güzel, herşey çok güzel diye bir yorum alabilecek miyim? Çok mu şey istiyorum? Biraz da iyi şeyler olsun. Hep olumsuz,hep olumsuz Kızlar yanlış anlamayın size değil lafım falıma, yaşadıklarıma.

falından anladığım kadarıyla olumsuzluklar yaşamışsın. falının devamında yolların açık. biraz engebeli ama yollarının ucu hep aydınlığa çıkıyor. yani bu durum bir süre sonra normale dönecektir .

İnşallah canım, Allah senin de benim de tüm kapanan kapılarımızı açsın, huzura erdirsin. Düşmanlarımızın da elini kolunu bağlasın, öyle uzaktan bakıp kudursunlar mutluluğumuzu görünce... İnşallah yakındır. Belirttiğin gibi çok üzüntü yaşadım.

bende çok çektim. hala haksız yere çekiyorum. amiiinnnnnnnnn cnm. inşallah elleri ayakları birbirine dolanır.

Neden kimse bakmıyor? Bu fincanımdaki görüntüyü topuklu ayakkabıya benzettim. Bir bakar mısınız?

aile içinde işleri birbirine karıştıran şeytan gibi birisi var.Şeytan demek istemezdim ama içinde kötü niyet var bu kişinin senin aile işlerini karıştırıyor ortalığı ayağa kaldırıyor yani....Bu yüzden kalbin ters dönmüş.Bir buluşma söz konusu ve bu buluşmanın zamanı yakında.Zaman doluyor yani ama üzücü bir buluşma olabilir.Bir erkekle yakınla olacak bu buluşma.Karşı taraf kırıcı olabilir.Buluşacağın erkekte E harfi olabilir isminde.3 vaktin var belki bu buluşmayla alakalıdır.3 gün 3 hafta gibi.Bu buluşmadan sonra kırılsanda senin için aydınlık dönem başlıyor karşı taraf her söylediği sözden üzüntü duyabilir pişman olabilir bir yakınının etkisiyle hareket eden bir tip. sende bakabiliyorsan benimkine bakarsan sevinirim http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...guveniyorumyorumlarinizi-bekliyorumm-161.html altta yeni yükledim bende

Doğru, bu kişi orta yaşlı mı genç mi? Kaynanam yada görümcem. eşim ailesinin ağzına bakıyor, salağın teki. O buluşma bu hafta olacak galiba, eşyalarımı almaya gideceğim, olumsuz geçecek büyük ihtimalle. Eşimden hiçbir adım görmedim, ayrılacağım galiba. Benim için aydınlık dönem nasıl başlıyor? Onla ilişkim tamamıyla bitip, başka şekilde mi mutlu olacağım? Yoksa o pişman olup, özür dileyip, onunla mı mutlu olacağım? 1 hafta sonra evlilik yıldönümüm. Aranmayacağımı biliyorum.

Canım ben faldan anlamıyorum, ama kahvende az figür çıkmış, bir daha içersen yolla bana linki bezettiğim şekilleri yazarım. Bu fincanında sedece kuş, bir tane küte yakın Gördüklerim bu kadar. Kusura bakma...

ben önceki falına yorum yapmışım. bunu görmedim canım.

bir tane karınca gibi birşey görüyorum. birisinin tepesine çıkmış, sanki ona yapışmış gibi. sana büyük bir haber geliyor. aslında iyi bir haber. sen biraz olumsuz yaklaşıyorsun. tavuk gibi bir şey var. o da kısmet oluyor galiba. tavuk berekettir. esmer bir adam var. uzaklardan geliyor gibi. iyi birine benziyor. bu kişinin etrafı temiz çıkmış.kısa kısa yolların var. çok net değiller. yolunun birinin sonunda E harfinde biri bekliyor seni. içini karartmışsın. tabak tamamen boşalmamış. ne sıkıntın varsa tam anlamıyla atamıyorsun. zamanı biraz daha var.

Son düzenleme:

Canım ben Jadoloz'un başlığına dün eklediğim fincan için yazmıştım onu, yine de teşekkür ederim. Bu uzaklardan gelecek iyi kişi kısmet mi yoksa herhangi biri mi? Yani eş dost mu?

selam bugün bakıp gün içinde yazarım cevabı burayaa o zamana kadar allahaemanet!

canım burda bir kadın var. bence bu kadın sensin. seni birileri çok üzüyor. 2 kişi var karşında. sana bağırıyorlar. senin aklındaki düşünceler kahve falına çok net yansımış. seni çok üzgün gördüm. artık mücadeleden yoruluyorsun. sende onlara sırtını dönüp oturuyorsun.
üst üste çıkmış insanlar görüyorum. sana karşı birlik olmuşlar. . fotografların bazı kısımları net değil. tam seçemedim. görebildiklerim bunlar.

Son düzenleme:

Çok sağol, işler kötüydü ve kötü kalmaya devm edecek anlaşılan. Onlar bana artık bağıramaz, onlara karşı o kadar hınçlıyımki yüzlerini bile görmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…