Falıma bakabilir misiniz?

Çok sağol, işler kötüydü ve kötü kalmaya devm edecek anlaşılan. Onlar bana artık bağıramaz, onlara karşı o kadar hınçlıyımki yüzlerini bile görmek istemiyorum.

seninle aynı şeyleri yaşamadık ama seni anlayabiliyorum. benim yanımda durmayı beceremeyen biri var.erkeklerin bir çoğu başkalarının sözüne göre hareket ediyorlar. onları böyle gördükçe acıyorum. adam gibi yanımızda olmayı beceremiyorlar. yazık...

seninle aynı şeyleri yaşamadık ama seni anlayabiliyorum. benim yanımda durmayı beceremeyen biri var.erkeklerin bir çoğu başkalarının sözüne göre hareket ediyorlar. onları böyle gördükçe acıyorum. adam gibi yanımızda olmayı beceremiyorlar. yazık...

Aynen canım, o yüzden boşanacağım galiba. Yeteri kadar mücadele ettiysen, için rahatsa bırakmak en iyisi. Bizi istiyorlarsa biraz da kendileri mücadele etsin. Bak benim pazartesi ilk evlilik yıl dönümüm. Kısmette 1. yıldönümünü yalnız geçirmek varmış. O güü nasıl geçireceğim bilmiyoum. Zor bir gün olacak.

Aynen canım, o yüzden boşanacağım galiba. Yeteri kadar mücadele ettiysen, için rahatsa bırakmak en iyisi. Bizi istiyorlarsa biraz da kendileri mücadele etsin. Bak benim pazartesi ilk evlilik yıl dönümüm. Kısmette 1. yıldönümünü yalnız geçirmek varmış. O güü nasıl geçireceğim bilmiyoum. Zor bir gün olacak.

o kadar çok mücadele ettim ki. ben mücadele ettikçe o beni itti. ben sürekli ona kendimi anlatmaya çalıştım. kimseye vermediğim kadar değer verdim. çok uzun zmandır kimseye güvenmiyordum. kendimi toparlayarak ona büyük bir adım attım. o her adımımda beni itti. değersiz biriymişim gibi davrandı. başkalarıyla aynı kefeye koydu beni. hiç yanımda olayı denemedi. ben en çok onunla mücadele ettim. artık senin gibi bende pes ediyorum. değerimi bilecek birini bekliyorum. en ufak fırtınada sırtını dönmeyecek birini. belki böyle biri çıkar. belki senin eşinde yaptığı hatayı anlar. hayat bu hiç belli olmaz. sen yinede umudunu kaybetme. kendini ezdirme . hakkını sonuna kadar ara. :KK34:

$003.jpg $002.jpg $014.jpg $012.jpg $017.jpg

X