• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu FALEZ Granit Tencere

meraklibukiz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
25
11
8
29
merhaba kızlar :) ben de nasipse 2017 gelinlerinden olacağım. çeyiz almaya daha yeni başlıyorum. geçen gün yemek takımı araştırırken tencere setlerine de baktım. eminönünde bir satıcı üstüne basa basa falez markasının granitlerini tavsiye etti. birkaç avm markası saydı, bunların tencerelerini de falez üretiyor dedi. siz ne dersiniz bu markayı hiç kullanan var mı?

Bu markanın seramik sahan seti var bizde. Annem kullanıyor çok memnun :) ama granitlerini bilemiyorum..

bende aynı soruyu merak ediyorum bikaç kişi övdü de,kullanna vardır umarım yorum yaparlar :)

Yaklaşık 1 yildir kullanıyorum setim 3 tencere 1 tava tavasi çok güzel döküm gibi güzel pisiriyor bi tenceresinj sürekli kuklaniyorum ama diş boyasi siyrildi resmen pembe gitti alüminyumdan beter bi görüntü oldu aldiğima pismanim II de para vermiştim kullanmadim iki tencerede hafif çizik dişinda sorun yok ama sürekli kullandigim çöplük oldu

Back