• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falcı...

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Giden varmi bilmiyorum gidenler varsa tecrubeleriniz anlatirmisiniz? Arkadasim ask acisi cekmeye baslamis tabi benimde iliskimde ask hayatimda sorunlarim var.. bu sabah aradi yarin otobusle istanbula geliyorum deyip agladi falci bulmus burdan senden baska istanbuld tanidigim yok nolur beni gotur oraya kaybolurum falan dedi bende tamam dedim 100 liraymis arastirmis kadini herseyi biliyomus fali begenmezsen parayi odemiyomussun. Ben normalde karsiyim ama aklimi celdi iliskimde sorunlarim varken.. dediki sen beni gotur yeterki senin parani ben veririm. Falan gidicemde aklimi celdi.. hic baktiran varmi? Lutfen kimse beni elestirmesib kimse sutten cikma ak kasik degil morelim bozuk lutfen hakaretli elestirili yorumlari kendinize saklayin

Sen paranı geri isteme diye güzel güzel yalanlar uyduracak demekki :sus:

Bide morEllerinizi düzeltmek için morAli yüksek insanlarla takılın, bi falın peşine şehir değiştirenler sizi de dibe çeker.
Sorma 5 senelik iliskisi bitti. Gerci istanbula yakin yerde oturuyor 1 saat. Ama ne bileyim. Ask insana herseyi yaptiriyormus :)

1) Fala inanmam, falsız kalırım.
2)Fal ile ilgili ayrı bir bölüm var sanırım forumda, oraya açabilirdiniz konuyu, bilginiz olsun.
3)Fal bakan insanların ve tutturanların, çok iyi gözlemci olduğunu düşünmüşümdür hep:
Misal parmağınızdaki yüzüğe bakar, oradan nişan-evlilik vb girer.
Giyim tarzınıza, saçlarınıza bakar, az buçuk nerelerde takılır-ne yaparsınız çözer.
Gözlerinizi hangi anlatımda kaçırdığınıza, bacaklarınızı nasıl attığınıza, ifadenize bakar, olayı kavrar.
4)Harf olarak da A der, S der filan ki bunlar çoğu isimde bulunur vs... (Ben de vaktinde gidip falcı gözlemi yaptım elbette :D )
5)Aşk-iş-para-sağlık ve ailevi durumlar fikstir, buralardan illa malzeme toplanır.

Para tuzağı çoğu; ama iyi bir şeyler duymaya ihtiyacınız varsa "Kötü söyleme" deyip anlattırın, dinleyin moral olsun.
Kişiye özel bir çeşit psikolog hizmeti veriyorlar kendilerince :))

İnsan çaresizken birçok şeyden medet umabiliyor, sizi anlayabiliyorum ama bir insan nasıl her şeyi, geleceği bilebilir ki? Bunu dediğiniz takdirde bu insanı ilahlaştırmış olmaz mısınız?

Sen paranı geri isteme diye güzel güzel yalanlar uyduracak demekki :sus:

Bide morEllerinizi düzeltmek için morAli yüksek insanlarla takılın, bi falın peşine şehir değiştirenler sizi de dibe çeker.
MorEl insanın neresinde bulunur merak ediyorum ben de.
Moral herkeste var ama morEl sanırım yok.
Falcılar nerede olduğunu biliyorsa düzeltiyor demek.

Gitmeyin boşuna. Biz 2012de 200 tl verdik, şu ebru gundesin falcisina, ama ailevi içinden çıkılmaz bir durum vardı, üstümüzde büyü mü var acaba diye çaresizlikten ne yapacağımızı bilmez bir dönemde gittik. Bütün sülalenin ismini saydı şok içinde dinledik ama kendi sorunumuzu da kendimz çözdük yine..

Senin hayatınla ilgili bir sürü şey bilecek belki ve sen çok şaşıracaksin her şeyi bildi diye. E bunları sen zaten biliyorsun ne faydası var bi de ondan duymanın? Eğlencesine kendi kendinize kahve falı bakın siz falcılara vereceğiniz parayla moral yükseltecek başka şeyler yapın moral

Para israfı. Istanbul'un bilindik kafelerinin bilindik falcılarını çok yakın bir arkadaşımla 2 sene boyunca dolandık. Ve bu 2 seneden öğrendiğim tek şey para israfı oldukları!

Üstelik sakın moral bulmsya gitmeyin bazısı iyice moralinin içine edip bırakıyor.

Moral gitmek için gittiğim bilindik bir falcı sevgilinle şuan aranız kötü ama çok iyi bir adam sakın ayrılma 3-4 ay sonra hamile kalacaksın ailen seni reddedecek ama güzel şeyler görüyorum dediğinde artık kalın kafama sadece para israfı olduğu girdi neyseki.

Bu falcılar sadece nereli olduğumuzu tutturuyor. E onu biz de biliyoruz bunun için para dökmeye gerek yok.

Para israfı. Istanbul'un bilindik kafelerinin bilindik falcılarını çok yakın bir arkadaşımla 2 sene boyunca dolandık. Ve bu 2 seneden öğrendiğim tek şey para israfı oldukları!

Üstelik sakın moral bulmsya gitmeyin bazısı iyice moralinin içine edip bırakıyor.

Moral gitmek için gittiğim bilindik bir falcı sevgilinle şuan aranız kötü ama çok iyi bir adam sakın ayrılma 3-4 ay sonra hamile kalacaksın ailen seni reddedecek ama güzel şeyler görüyorum dediğinde artık kalın kafama sadece para israfı olduğu girdi neyseki.

Ay o Nasıl falcı

İstemsizce kahkaha attım

Beddua gibi fal mı olur

Back
X