H hercaiiii Guru Kayıtlı Üye 17 Kasım 2013 268 8 318 35 Karabük 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #1 Selam...falcı yiğit,istanbuldan telefonla baktırıyordum ama numarasını kaybettim....bilen varsa lütfen versin
Selam...falcı yiğit,istanbuldan telefonla baktırıyordum ama numarasını kaybettim....bilen varsa lütfen versin
MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye 23 Ağustos 2012 50.923 En iyi cevaplar 1 236.973 898 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #2 Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :)
Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :)
S selinor Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 10 2 86 33 10 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #3 eğer iyiyse numarasını bana da atarsanız çok mutlu olurum. :)
D Dgncns2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2019 64 10 1 33 13 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #4 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim
D Dgncns2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2019 64 10 1 33 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #5 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim?
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim?
smrya Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 606 675 303 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #6 Numara doğru mu denediniz mi?
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.591 En iyi cevaplar 1 65.120 1.123 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #7 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Cherryyyy bana da atsana
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Cherryyyy bana da atsana
smrya Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 606 675 303 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #8 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Bende alabilir miyim?
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Bende alabilir miyim?
D dusunceliinsan Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2017 2 0 16 28 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #9 Bende MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... banada atarmısınız numarayı
Bende MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... banada atarmısınız numarayı
emmagreenbird Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 790 938 408 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #10 bende istiyorummmm
Ozgesakalli Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 6 0 1 28 18 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #11 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarasını banada atar mısınız?
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarasını banada atar mısınız?
Ozgesakalli Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 6 0 1 28 18 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #12 Banada verebilir misiniz?
E Elifolikaa12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2020 3 0 1 24 27 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #13 Biliyor mu peki ?