H hercaiiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2013 268 8 118 34 Karabük 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #1 Selam...falcı yiğit,istanbuldan telefonla baktırıyordum ama numarasını kaybettim....bilen varsa lütfen versin
Selam...falcı yiğit,istanbuldan telefonla baktırıyordum ama numarasını kaybettim....bilen varsa lütfen versin
MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye 23 Ağustos 2012 49.933 1 231.832 798 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #2 Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :)
Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :)
S selinor Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 10 2 86 33 10 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #3 eğer iyiyse numarasını bana da atarsanız çok mutlu olurum. :)
D Dgncns2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2019 64 10 1 32 13 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #4 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim
D Dgncns2 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2019 64 10 1 32 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #5 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim?
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarayı bende alabilir miyim?
smrya Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 605 675 303 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #6 Numara doğru mu denediniz mi?
WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.468 1 64.919 1.123 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #7 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Cherryyyy bana da atsana
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Cherryyyy bana da atsana
smrya Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 605 675 303 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #8 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Bende alabilir miyim?
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Bende alabilir miyim?
D dusunceliinsan Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2017 2 0 16 27 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #9 Bende MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... banada atarmısınız numarayı
Bende MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... banada atarmısınız numarayı
emmagreenbird Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2012 791 938 408 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #10 bende istiyorummmm
Ozgesakalli Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 6 0 1 28 18 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #11 MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarasını banada atar mısınız?
MissCherryBlossom .!.: Bende var kiz, yarin ozelden mesaj atarsan vereyim Bir de ilk populer oldugu zamanki numarasi, simdi kullaniyor mu bilmem garanti veremem yani :) Genişletmek için tıkla... Numarasını banada atar mısınız?
Ozgesakalli Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 6 0 1 28 18 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #12 Banada verebilir misiniz?
E Elifolikaa12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2020 3 0 1 24 27 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hercaiiii #13 Biliyor mu peki ?