Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aysebaci yı öneririm çok kişiye gittim ama ayşebacı çok iyi geldi bana çok sıkıntılı olaylar yaşadım yaşadığım süreçler çok ağırdı tesadüf Google de karşıma Ayşe bacı diye çıkmıştı bir yıl önce tanıdım kendisini ve hayatımda yaşadağım ve yaşayacağım her şeyi söyledi hatta beni bir konu da uyardı ben onu dinlemedim çok daha fazla sıkıntı yaşadım çok şükür yaşadığım sıkıntılarımı da atlattım deneyin derim
Aysebaci yı öneririm çok kişiye gittim ama ayşebacı çok iyi geldi bana çok sıkıntılı olaylar yaşadım yaşadığım süreçler çok ağırdı tesadüf Google de karşıma Ayşe bacı diye çıkmıştı bir yıl önce tanıdım kendisini ve hayatımda yaşadağım ve yaşayacağım her şeyi söyledi hatta beni bir konu da uyardı ben onu dinlemedim çok daha fazla sıkıntı yaşadım çok şükür yaşadığım sıkıntılarımı da atlattım deneyin derim
… instagram hesabına tarot yazın ,baktıran herkes çok memnun ,doğum haritasıyla bakıyor ve çok uyguna, ben en son sorduğumda sadece doğum haritası için 2.500 demişlerdi ,biz 500 e baktırdık tarot