Falalem

hasretim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
166
22
33
merhaba kızlar falalemde fal baktıranlar buraya topalanalım ben bu sitede 3 kişiye fal baktırdım onlarda şunlar:

Rezzan: Gercekten samimi ve pozitif geldi bana dediğinin cıkmasına daha 2 ay var sonucları paylasacagım:13:
OzanKurtbay: Gecmişi iyi tahmin etti negatif bir faldı ama güzel bildiği noktalar vard:ssz:ı
SinemSeckin: En az rezzan kadar iyi nokta atışları ve samimiyetini cok sevdim gelecek için beklicem:16:..

evet kızlar benden bukadar saydıgım kişilere fal baktırıp memnun olan falı cıkan varmı tecrübelerinizi bekliyorum
:16::16::16::16:

Tugce cetin diyorum baska bisey demiyorum. Bugun itibariyle dedigi biseyi yasadim :s

.... dan yeni bir transfer var kızlar. Haleh Çetiner. binnaz dayken de baktırıyordum burada da baktırdım. inanılmaz. bence yılın transferi diyebiliriz. tarot falına inanılmaz güzel bakıyor ve söylediklerini gerçekten yaşıyorum. yaklaşık 1 yıldır .....da fal baktırıyordum şimdi .....da devam ediyorum. kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fal baktıran biri olarak görüşlerimi yazmak istiyorum.
Falalem Rezzan :söylediği hiç bir şey olmadı sadece umutsuzluk verdi dönmeyecek dediği kişi döndü ,
Falalem falterapist: yaptığı yorum şunu yaparsın,bunu yaparsın, ya öyle olur ya böyle olur gibi sırf olasılık ve tavsiye üzerine yapılmış saçma sapan bir faldı tek kelime doğru değildi yine dönmeyecek dediği sevgilim döndü.
Ayrıca siteleri çok berbat an itibari ile hiç tıklamadığım facebook linkini tıklayarak haksız yere puan kazandığımı iddia edip para ödeyerek aldığım puanlarımı sildiler.

Çok fal baktıran biri olarak görüşlerimi yazmak istiyorum.
Falalem Rezzan :söylediği hiç bir şey olmadı sadece umutsuzluk verdi dönmeyecek dediği kişi döndü ,
Falalem falterapist: yaptığı yorum şunu yaparsın,bunu yaparsın, ya öyle olur ya böyle olur gibi sırf olasılık ve tavsiye üzerine yapılmış saçma sapan bir faldı tek kelime doğru değildi yine dönmeyecek dediği sevgilim döndü.
Ayrıca siteleri çok berbat an itibari ile hiç tıklamadığım facebook linkini tıklayarak haksız yere puan kazandığımı iddia edip para ödeyerek aldığım puanlarımı sildiler.

Peki bilenler oldumu??

Back
X