- 12 Mayıs 2014
- 166
- 22
- 33
- Konu Sahibi hasretim11
-
favorim merttir benim...
evet mert reiki den bahsediyorum,bazen dediklerini çok net yaşıyorum...mert beye hiç baktırmadım desem yalan olmazdedikleri cıkıyormu mert dediğin mert reiki değilmi:26:
evet mert reiki den bahsediyorum,bazen dediklerini çok net yaşıyorum...[/
deneyeceğim bende tşk ederim tatlım tecrübeni paylaştıgın için son olarak kahvemi yolladın:26:
evet mert reiki den bahsediyorum,bazen dediklerini çok net yaşıyorum...[/
deneyeceğim bende tşk ederim tatlım tecrübeni paylaştıgın için son olarak kahvemi yolladın:26:
genellikle tarot yollarım...
Çok fal baktıran biri olarak görüşlerimi yazmak istiyorum.
Falalem Rezzan :söylediği hiç bir şey olmadı sadece umutsuzluk verdi dönmeyecek dediği kişi döndü ,
Falalem falterapist: yaptığı yorum şunu yaparsın,bunu yaparsın, ya öyle olur ya böyle olur gibi sırf olasılık ve tavsiye üzerine yapılmış saçma sapan bir faldı tek kelime doğru değildi yine dönmeyecek dediği sevgilim döndü.
Ayrıca siteleri çok berbat an itibari ile hiç tıklamadığım facebook linkini tıklayarak haksız yere puan kazandığımı iddia edip para ödeyerek aldığım puanlarımı sildiler.
Evet bilenler de oldu, gizemhatun, naira ve banu doğru hakkını vererek yorum yapıyor. Sizin tavsiye edeceğiniz başka site ve falcı var mı?Peki bilenler oldumu??
Ama site o kadar kötü ki üyeliğimi sildim sürekli bir sorun çıkarıyorlarEvet bilenler de oldu, gizemhatun, naira ve banu doğru hakkını vererek yorum yapıyor. Sizin tavsiye edeceğiniz başka site ve falcı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?