Fala inanmam ama falsız da kalmam diyorsanız...

Fal baktırdım ve

• Ankete Katılan
    20

Anladım, son soruu kızmaa :26:
Tarot kartını nerden alıcam, ilk defa yapıom böyle bir şeyii balımya :KK14:

yok canım neden kızayım...

ne tarotu alacaksın kız tarotu ben sana bakacağım...

sen pro kart alacaksın hani pro üyelik oluyor ya ondan :26:

sen tarot kartını nereden çıkardın?

PRO ÜYELİK KARTINI BU SİTEDEN ALACAKASIN, HEM BİR SÜRÜ AVANTAJDAN YARARLANACAKSIN HEMDE BEN SANA HANGİ FALI İSTİYORSAN BAKACAĞIM...

PRO ÜYELİK KARTINI BU SİTEDEN ALACAKASIN, HEM BİR SÜRÜ AVANTAJDAN YARARLANACAKSIN HEMDE BEN SANA HANGİ FALI İSTİYORSAN BAKACAĞIM...

bak buradan alacaksın hemde ne yapacağın yazıyor ama aklına takılan olursa sor yine
Yalnış yazmışım ya tarot kartı nerdenn çıktı hakkattennn :KK1:
Teşekkür ederim cnm werdiğin bilgiler için ben bi inceleyimm :KK54::KK54:

şekerim rica etsem bı bana da bakabilir misin

www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/672523-kizlar-lutfen-bi-yorumlar-misinizzz.html

canım pro kart alan kişilere dilerlerse fal bakıyorum, eğer pro kartlıysan bir arkadaşına hediye edersin bende sana dilediğin fala bakarım :)

nasıl canım anlamadım neyı hedıye edıcem. Pro kartlıyım daha doğrusu kazen yarışmada hediye etti. Ama pro kartlı oluyorum

canım peki nasıl hediye edebilirim

yaa hadii sen bana şu falı bi bakk yaaa :))))))

canım fal baktırmak isteyipte alanlara haksızlık olmaz mı?

ben tarot , kahve,su ve aşk için iskambil açılımı yapıyorum...

tamam baktırmak istiyorum dersen pro kart alıp bir arkadaşını pro üye yaparsın bende sana dilediğin falı bakarım :KK34:

söyleyebileceğim tek şey esmer şekerimle yollarıııı kahve telvelerindeee , tarot kartlarında kesişmeyen kk hatunları çok şey kaçırmış demektir . fal baktırmış biri olarak uyarıyorum siziiiii demedi demeyin :KK16:

yüreğine o güzelllll kalbine sağlık melek kalpliiiii esmer şekerim benim seni çok seviyorum biliosn :KK16::KK16::KK16: iyiki varsın

söyleyebileceğim tek şey esmer şekerimle yollarıııı kahve telvelerindeee , tarot kartlarında kesişmeyen kk hatunları çok şey kaçırmış demektir . fal baktırmış biri olarak uyarıyorum siziiiii demedi demeyin :KK16:

yüreğine o güzelllll kalbine sağlık melek kalpliiiii esmer şekerim benim seni çok seviyorum biliosn :KK16::KK16::KK16: iyiki varsın

ayyyy canımmm çok ama çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için Allah razı olsun...

Dilerim Allah herşeyi güzel kalbine göre verir AMİNNNN..... :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayyyy canımmm çok ama çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için Allah razı olsun...

Dilerim Allah herşeyi güzel kalbine göre verir AMİNNNN..... :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederim allah razı olsun cnm öngörülerinni benden esirgeemediğin için ayrıca tesekkür ederim :KK16::KK16:

arkadaslar nıyetlenıp kahve ıctım fal bakmayı bılmem... ama su ara cevabını aradıgım cok soru var cok korkkmama ragmen baktırmak ıstıormmmm bakabılcek bırı varmı..

teşekkür ederim allah razı olsun cnm öngörülerinni benden esirgeemediğin için ayrıca tesekkür ederim :KK16::KK16:

her zaman kuzum her zaman ne demek :KK19:

arkadaslar nıyetlenıp kahve ıctım fal bakmayı bılmem... ama su ara cevabını aradıgım cok soru var cok korkkmama ragmen baktırmak ıstıormmmm bakabılcek bırı varmı..

canım burada pro kart alan üyelere fal bakıyorum, hediyesi olarak...

kızlarr acill bana ulasın yardımınıza ihtiyacım var lütfen salakça düşünmeyin ama eski sevgilimi hala çok seviyorum ve onu rüyamda görmek için onun beni rüyasında görmesi için yada sevmesi için bana önerebileceğiniz bişşeyler varmı aynı okulda değiliz göremiyorum bırakın unut diceksiniz gercketn unutmayı denedim ama olmadı yardımıınıza ihtiyacım var gerekirse özel mesajdan kahve fincanı fotoğrafıda gönderimm

kızlarr acill bana ulasın yardımınıza ihtiyacım var lütfen salakça düşünmeyin ama eski sevgilimi hala çok seviyorum ve onu rüyamda görmek için onun beni rüyasında görmesi için yada sevmesi için bana önerebileceğiniz bişşeyler varmı aynı okulda değiliz göremiyorum bırakın unut diceksiniz gercketn unutmayı denedim ama olmadı yardımıınıza ihtiyacım var gerekirse özel mesajdan kahve fincanı fotoğrafıda gönderimm

ne gibi bir yardım istiyorsun canım?

merak edenler var arkadaşlar cevaplayayım.

su falını sadece sorularınıza yönelik bakacağım....

siz soracaksınız ben cevap vereceğim..

sadece sorunuza odaklanın ve bana söyleyin yeter...

X