Fala İnanma Falsız da Kalma !

dafne77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
113
0
Arkadaşlar daha önce fal baktırıp da, falında söylenenleri birebir yaşayanlar, falı birebir çıkanlar oldu mu acaba merak ettim.
Bu konudaki tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim.

nişanlımı falda görmüştü yengem... hiç inanmamıştım ama 1 hafta içinde beni sevdiğini söyledi şimdi de nişanlıyız...

okuldayken biri bakmıştı bana deve görüyorum deve taşınmaktır dedi ama oturan deve bizde ne alaka demiştik... Gerçektende bir taşınma olayımız oldu fakat sonra taşınmamıştık, yüzük takıcan demişti bende ne alaka öğrenciyken demiştim, erkek arkadaşım o dönemlerde alyansa takmıştı :))

evet oldu ınanmamısdım ama tutdu kaydirigubbakcemile3
bır bakmısdı bana dıkkat et ayagını burkucaksın demısdı bende o gun ayagımda sporlar var ne burkması demısdım ordan ayrıldım 5 dk sonra yolun ortasında ayagımı burkdum..
vallahı cok fena bıcımde hemıde nasıl aglamısdım yolun ortasında babamı aradım yetıs yolda kaldım geldı hastaneye gıttık 1 hafta kalkmadım yerımdenmafoldumbenkadına sasırdım zaten nasıl bıldıyse..

Annemin baktığı kahve falları günü birlik çıkıyor. Bazen olayları ağzım açık seyrediyorum arkadaşlar

ben 2-3 sene önce baktırmıştım ve yaşadım yani yaşacağım da gibi geliyo ondan sonra zaten tövbe ettim kendi kendime baktırmayacağım diye baktırmıyorum da boşverin kızlar sizde...

bana fal bakacak kimse çıkmadı henüz :KK70: baktrmak isterdim ama :1rolleyes:

bilen varsa bana da bakalir mi ne lazımsa özelden yazabilir burdan da yazabilir

arkadaşlar eski metal paraları 250 tl'ye satan ve yanında 5 soru sorma hakkı verip fal bakan bi kadın vardı...mailim bloke oldu giremiyorum, kadının mail adresi de mailimde kaldı...bilen, gören, duyan var mı? bilen varsa lütfen paylaşabilir mi...

Genel olarak baktırdığım fallar gerçekleşir ama hiç tutturamayan da oldu tabi. Yalnız 2009 sonu itibariyle 2 kez baktırmış olduğum tarot falları hiç çıkmadı yau. Üstelik iki kadın da benzer şeyler söylemişti. :sm_confused:

X