- 22 Ocak 2023
- 4
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Ninadeotono
Forumda uzun süredir geziyorum ama hep eski tarihli başlıklar var. Acaba yenilerde fal baktıran, dedikleri çıkan online bir falcı var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fal değil ama el çizgisi yorumlayan biri var benimkine baktı ve çok çok doğru şeyler söyledi fal da olmadığı için günahta değildi içim rahattı
O da onlian bakıyor video atıyor ben çok memnun kalmıştım lisanslı ev hanımı Instagramdaki adiYani ben online da bakan birini arıyorum
Çok teşekkür ediyorumO da onlian bakıyor video atıyor ben çok memnun kalmıştım lisanslı ev hanımı Instagramdaki adi
Çok teşekkür ediyorum
gelecejle ilgili bişi diyor muO da onlian bakıyor video atıyor ben çok memnun kalmıştım lisanslı ev hanımı Instagramdaki adi
Bu da fal değil miFal değil ama el çizgisi yorumlayan biri var benimkine baktı ve çok çok doğru şeyler söyledi fal da olmadığı için günahta değildi içim rahattı
El çizgisi yorumu internette araştırdım fal değil siz de araştırabilirsiniz çok eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğerlerinden farklı bir çizgi oluyormuş sonra bunun üzerine bir araştırma yapılıyor ve doğru olduğu kanıtlaniyor. Herkes bu ilmi yapamıyor ben yüksel hanima yaptırmıştım bana sezeryan doğumu ve doğumda kan sorunu olduğunu söyledi. Cidden de pelvik kemiğim çok dar olduğu için normal doğum yapamayacağımı doktor söyledi ve eşimle kan uyuşmazlığımiz var iğne yaptırmazsam doğumda diğer gebeliğim de düşük ihtimali varBu da fal değil mi
Vay bee gerçekten çok şaşırdım. Bilgiler için teşekkür ederim.El çizgisi yorumu internette araştırdım fal değil siz de araştırabilirsiniz çok eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğerlerinden farklı bir çizgi oluyormuş sonra bunun üzerine bir araştırma yapılıyor ve doğru olduğu kanıtlaniyor. Herkes bu ilmi yapamıyor ben yüksel hanima yaptırmıştım bana sezeryan doğumu ve doğumda kan sorunu olduğunu söyledi. Cidden de pelvik kemiğim çok dar olduğu için normal doğum yapamayacağımı doktor söyledi ve eşimle kan uyuşmazlığımiz var iğne yaptırmazsam doğumda diğer gebeliğim de düşük ihtimali var
El çizgisi yorumu internette araştırdım fal değil siz de araştırabilirsiniz çok eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğerlerinden farklı bir çizgi oluyormuş sonra bunun üzerine bir araştırma yapılıyor ve doğru olduğu kanıtlaniyor. Herkes bu ilmi yapamıyor ben yüksel hanima yaptırmıştım bana sezeryan doğumu ve doğumda kan sorunu olduğunu söyledi. Cidden de pelvik kemiğim çok dar olduğu için normal doğum yapamayacağımı doktor söyledi ve eşimle kan uyuşmazlığımiz var iğne yaptırmazsam doğumda diğer gebeliğim de düşük ihtimali gatBu da fal değil mi
Vay bee gerçekten çok şaşırdım. Bilgiler için teşekkür ederim.