• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal severler burada mı ?

Ninadeotono

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
4
0
1
33
Forumda uzun süredir geziyorum ama hep eski tarihli başlıklar var. Acaba yenilerde fal baktıran, dedikleri çıkan online bir falcı var mı?

Fal değil ama el çizgisi yorumlayan biri var benimkine baktı ve çok çok doğru şeyler söyledi fal da olmadığı için günahta değildi içim rahattı

Bu da fal değil mi
El çizgisi yorumu internette araştırdım fal değil siz de araştırabilirsiniz çok eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğerlerinden farklı bir çizgi oluyormuş sonra bunun üzerine bir araştırma yapılıyor ve doğru olduğu kanıtlaniyor. Herkes bu ilmi yapamıyor ben yüksel hanima yaptırmıştım bana sezeryan doğumu ve doğumda kan sorunu olduğunu söyledi. Cidden de pelvik kemiğim çok dar olduğu için normal doğum yapamayacağımı doktor söyledi ve eşimle kan uyuşmazlığımiz var iğne yaptırmazsam doğumda diğer gebeliğim de düşük ihtimali var

El çizgisi yorumu internette araştırdım fal değil siz de araştırabilirsiniz çok eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğerlerinden farklı bir çizgi oluyormuş sonra bunun üzerine bir araştırma yapılıyor ve doğru olduğu kanıtlaniyor. Herkes bu ilmi yapamıyor ben yüksel hanima yaptırmıştım bana sezeryan doğumu ve doğumda kan sorunu olduğunu söyledi. Cidden de pelvik kemiğim çok dar olduğu için normal doğum yapamayacağımı doktor söyledi ve eşimle kan uyuşmazlığımiz var iğne yaptırmazsam doğumda diğer gebeliğim de düşük ihtimali var
Vay bee gerçekten çok şaşırdım. Bilgiler için teşekkür ederim.

Bu da fal değil mi
El çizgisi yorumu internette araştırdım fal değil siz de araştırabilirsiniz çok eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğerlerinden farklı bir çizgi oluyormuş sonra bunun üzerine bir araştırma yapılıyor ve doğru olduğu kanıtlaniyor. Herkes bu ilmi yapamıyor ben yüksel hanima yaptırmıştım bana sezeryan doğumu ve doğumda kan sorunu olduğunu söyledi. Cidden de pelvik kemiğim çok dar olduğu için normal doğum yapamayacağımı doktor söyledi ve eşimle kan uyuşmazlığımiz var iğne yaptırmazsam doğumda diğer gebeliğim de düşük ihtimali gat
Vay bee gerçekten çok şaşırdım. Bilgiler için teşekkür ederim.
🌼

Back