Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar 1 2 aydır fal sepetinde fal baktırıyorum resmen bağımlı gibi bir şey oldum. Bi 30 40 tane fal baktırmışımdır yorumcuların hepsi aynı şeyleri söyleyip aynı vadeleri verdi hatta bazıları aynı tarihleri söyledi. bakılan falları görebiliyor mu yorumcular acaba?

Merhaba arkadaşlar 1 2 aydır fal sepetinde fal baktırıyorum resmen bağımlı gibi bir şey oldum. Bi 30 40 tane fal baktırmışımdır yorumcuların hepsi aynı şeyleri söyleyip aynı vadeleri verdi hatta bazıları aynı tarihleri söyledi. bakılan falları görebiliyor mu yorumcular acaba?
Bi dahaki sefere ertelerler o vadeyi yine ayni sekilde klasik fal sepeti iste

Yaaa bende sevinmiştim hepsi aynı vadeyi veriyor aynı süreci anlatıyor diye demek herkese böyle yapıyorlar 🥲
Evet,benim de bir kaç yıl önce bir sürecim vardı (aşk ile ilgili degil) fal sepetinde o kadar çok fal baktırdım ki bununla ilgili ; istisnasiz hepsi olacak ,olacak dedi ,ayaklarım yerden kesildi sevinçten.Vadeler verdiler. Nesibesi,Melih Gün ün en pahalilarindan en uygununa kadar hepsi aynı şeyi dedi.Ama olmadı...Çok üzüldüm.. Sonra ,dersimi almamış gibi ,farklı bi konudan baktirdim bir kaç yorumcuya bu sefer ,(Gül Demir,Duygu Deniz,Gökçe Aksoy,Aziz Ermiş ) Gül Demir in dediği tuttu bu sefer(olasılık bu ya) 😇 ,diğerleri patladı. Aaa dedim ,Gül Demir bu işi biliyor😀Gül Demir e ikinci sefer çok muzdarip olduğum farkli bir konu için danistim ; çok olumlu bakti,çok sevineceğim bir şey söyledi ,vade verdi veee patladı gitti...İlk falı çıkanın ikincisinin de çıkması gerekir aksi takdirde tesadüf çıkmış oluyor ve üçüncüye baktirilmaz. Ben de öyle yaptım,kurtuldum fal baktirmiyorum geçen yıldan beri .Çünkü atıyorlar,olasılıklar dahilinde çıkınca da çıktı oluyor.Neyse ,paralarım ve ümitlerim gitti ama keşke şimdi o verdiğim paralar olsaydı cebimde diyorum bazen...Arada burdan bildirim geliyor ,sizin yorumunuz ilgimi cekti o yüzden yazdım bunları.Hepimize aynı şeyler oluyor kısaca,üzülmeyin..

Aslında burada bakılan eski falları görebiliyorlarsa anlık durumları güzel yorumlamaları durumu olduğu gibi aktarmaları çok norma😞

Benim fal sepetinden tam olarak uyumlandigim 3 kişi var ikisi de uygun kredili ama aynı şeyleri diyebilirler çünkü an enerjisi iyi kişiler ama mesela onun bana söylediklerinin aynısını söyleyince bir şaşırıyor insan. Çok spesifik durumları görenler de var. Herkes bilmez mesela.

Back
X