- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.521
Bi ara birisi buraya ses dosyası atmıştı kadın 3 dk aynı cümleyi söyledi vasattıSamenta grey nasil yada fali cikan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara birisi buraya ses dosyası atmıştı kadın 3 dk aynı cümleyi söyledi vasattıSamenta grey nasil yada fali cikan oldumu
ben atmistim.. kotu deneyimler denilincede benim sohret..Bi ara birisi buraya ses dosyası atmıştı kadın 3 dk aynı cümleyi söyledi vasattı
Cikmadimi?ben atmistim.. kotu deneyimler denilincede benim sohret..
Ben ilkay gür ve mars'i begeniyorum ama begenmegenler de varKızlar selamm,
Bir yolun var sitesinde %50 indiirm varmıs önerebileceğiniz biri var mı? Özellikle an enerjisi için?
Dedikleri gibi ilerliyor su an bence iyiler ama bana göre de fal baktirma burada mars'i sevmeyenler de var :) ama bende olayi asil durumu ilk görenlerden biri mars oldugu icin ben cok begeniyorumİyiler mi peki gerçekten? Dedikleri çıkıyor mu?
1 ay mi? Bir ay içinde çok fazla olay oluyor hatta durumlar değişiyorIlkay gür cok nadir cevrimici oluyor dün ve bugün cevrimici ama cok bekletiyor beni bir ay bekletmisti ama degdi
Mars hemen cevapliyor ama ek acilim yapiyor mu bilmiyorum zaten hic kartlardan bahsetmiyor1 ay mi? Bir ay içinde çok fazla olay oluyor hatta durumlar değişiyor. Mars kısa sürede mi bakıyor? Bir de kartlar üzerinden mi ilerliyor yoksa ayrı bir açılım oluyor mu
Bi dahaki sefere ertelerler o vadeyi yine ayni sekilde klasik fal sepeti isteMerhaba arkadaşlar 1 2 aydır fal sepetinde fal baktırıyorum resmen bağımlı gibi bir şey oldum. Bi 30 40 tane fal baktırmışımdır yorumcuların hepsi aynı şeyleri söyleyip aynı vadeleri verdi hatta bazıları aynı tarihleri söyledi. bakılan falları görebiliyor mu yorumcular acaba?
Yaaa bende sevinmiştim hepsi aynı vadeyi veriyor aynı süreci anlatıyor diye demek herkese böyle yapıyorlarBi dahaki sefere ertelerler o vadeyi yine ayni sekilde klasik fal sepeti iste
Evet,benim de bir kaç yıl önce bir sürecim vardı (aşk ile ilgili degil) fal sepetinde o kadar çok fal baktırdım ki bununla ilgili ; istisnasiz hepsi olacak ,olacak dedi ,ayaklarım yerden kesildi sevinçten.Vadeler verdiler. Nesibesi,Melih Gün ün en pahalilarindan en uygununa kadar hepsi aynı şeyi dedi.Ama olmadı...Çok üzüldüm.. Sonra ,dersimi almamış gibi ,farklı bi konudan baktirdim bir kaç yorumcuya bu sefer ,(Gül Demir,Duygu Deniz,Gökçe Aksoy,Aziz Ermiş ) Gül Demir in dediği tuttu bu sefer(olasılık bu ya)Yaaa bende sevinmiştim hepsi aynı vadeyi veriyor aynı süreci anlatıyor diye demek herkese böyle yapıyorlar![]()
Aslında burada bakılan eski falları görebiliyorlarsa anlık durumları güzel yorumlamaları durumu olduğu gibi aktarmaları çok normaMerhaba arkadaşlar 1 2 aydır fal sepetinde fal baktırıyorum resmen bağımlı gibi bir şey oldum. Bi 30 40 tane fal baktırmışımdır yorumcuların hepsi aynı şeyleri söyleyip aynı vadeleri verdi hatta bazıları aynı tarihleri söyledi. bakılan falları görebiliyor mu yorumcular acaba?