Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dedikleri gibi ilerliyor su an bence iyiler ama bana göre de fal baktirma burada mars'i sevmeyenler de var :) ama bende olayi asil durumu ilk görenlerden biri mars oldugu icin ben cok begeniyorum
1 ay mi? Bir ay içinde çok fazla olay oluyor hatta durumlar değişiyor. Mars kısa sürede mi bakıyor? Bir de kartlar üzerinden mi ilerliyor yoksa ayrı bir açılım oluyor mu
1 ay mi? Bir ay içinde çok fazla olay oluyor hatta durumlar değişiyor. Mars kısa sürede mi bakıyor? Bir de kartlar üzerinden mi ilerliyor yoksa ayrı bir açılım oluyor mu
Merhaba arkadaşlar 1 2 aydır fal sepetinde fal baktırıyorum resmen bağımlı gibi bir şey oldum. Bi 30 40 tane fal baktırmışımdır yorumcuların hepsi aynı şeyleri söyleyip aynı vadeleri verdi hatta bazıları aynı tarihleri söyledi. bakılan falları görebiliyor mu yorumcular acaba?
Merhaba arkadaşlar 1 2 aydır fal sepetinde fal baktırıyorum resmen bağımlı gibi bir şey oldum. Bi 30 40 tane fal baktırmışımdır yorumcuların hepsi aynı şeyleri söyleyip aynı vadeleri verdi hatta bazıları aynı tarihleri söyledi. bakılan falları görebiliyor mu yorumcular acaba?