- 11 Ağustos 2016
- 20
- 54
- 88
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.401
ben yorum aldım yakın zamanda anda bildikleri var. Gelecek vadesine var. Çıkarsa söylerimKızlar melisa donukuk nasıl sizce? Bugün indirimde fal sepetinde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yorum aldım yakın zamanda anda bildikleri var. Gelecek vadesine var. Çıkarsa söylerimKızlar melisa donukuk nasıl sizce? Bugün indirimde fal sepetinde?
ben zamaninda cok baktirdim hic cikmamis ama anda hep wow iste bu diyordum sonradan fark ettim pek de dogru degilmisKızlar melisa donukuk nasıl sizce? Bugün indirimde fal sepetinde?
Anda da mı iyi değildi yani?ben zamaninda cok baktirdim hic cikmamis ama anda hep wow iste bu diyordum sonradan fark ettim pek de dogru degilmis
Teşekkür ederim bende araftayım. Mayraya baktıracaktim maşallah yine meşgulben yorum aldım yakın zamanda anda bildikleri var. Gelecek vadesine var. Çıkarsa söylerim
Mayra byvdaki Gökce diyorlardi burda o da bilemedi ani bile bilemediTeşekkür ederim bende araftayım. Mayraya baktıracaktim maşallah yine meşgul![]()
Bende çok iyi bildi 2 defadır inşallah yine çıkar , dediği birşey de oldu ama bir barışamadikMayra byvdaki Gökce diyorlardi burda o da bilemedi ani bile bilemedi
Şuan meşgul hatta çok kişi var bende bilemedimMelisa bana 2/3 sene önce fena patladı
Degildi ama sonradan fark ettimAnda da mı iyi değildi yani?
Sümeyra Yanmaz, Deva Güneş, Ayşe Narin, Peri Melek, Aslı Duru bunlara baktırdınız mı?İyi akşamlar arkadaşlar falsepetindeki bütün yorumculara neredeyse baktırdım. Merak ettiğiniz bir yorumcu varsa cevaplarım.
Sümeyra yanmaz dün yorum aldım. Vadesine var ama 18 dakikalık ses kaydı atmıştı bana.Sümeyra Yanmaz, Deva Güneş, Ayşe Narin, Peri Melek, Aslı Duru bunlara baktırdınız mı?
Ben Sümeyra ve devaya baktirrim deva aslında iyi ama bazı noktalarda kendiyle çelişti, Sümeyra ise hiç hiç beğenmedim. Diğerleri hakkında bilgim yokSümeyra Yanmaz, Deva Güneş, Ayşe Narin, Peri Melek, Aslı Duru bunlara baktırdınız mı?
ben hepsine baktırdım. Ayşe narin ve deva geçmişte iyi detay olay bildikler.Sümeyra Yanmaz, Deva Güneş, Ayşe Narin, Peri Melek, Aslı Duru bunlara baktırdınız mı?
Ben baktırmıştım vadesi daha çıkmadı ama pembeci değildi ama benim söylediklerimden de yorum çıkararak yorum yapmıştıDürdane’ye fal baktıran var mı? Özelden de yazabilirsiniz.