Fal Sepeti Deneyimleri

Sümeyra Yanmaz, Deva Güneş, Ayşe Narin, Peri Melek, Aslı Duru bunlara baktırdınız mı?
Sümeyra yanmaz dün yorum aldım. Vadesine var ama 18 dakikalık ses kaydı atmıştı bana.
Deva güneş durumu olumsuz görmüş. Pembe tablo çizmemesi güzel. Daha durum netleşmediği için yorum yapamıyorum.
Diğerlerine baktırmadım.

Ben deva’ya niyeyese bağımlı gibiyim. Sesi ve enerjisi bana iyi geliyor. Kimi faldan sonra enerjiniz düşer ya, niyeyse onun bakımından sonra benim enerjim yükseliyor. Ocak’tan beri indirimlerde yakaladıkça ona gidiyorum. 4-5 kere fal baktırmışımdır. Şöyle ki bildikleri ve bilemedikleri oldu. Karşı tarafı okumada iyi bence ama anlık enerjide iyi gibi. Genel durumda çok iyi değil gibi. Gerçi karşı taraf gelgitli olunca Deva ne yapsın. Dediğim gibi deva benim için ayrı yerde ama ilk başladığında Aralık Ocak gibiydi sanırım 1.500 en uygun kredisiyken en son en uygun kredisi 4.500 lere çıktı. Fiyat daha artarsa değmez.

ben
Sümeyra Yanmaz, Deva Güneş, Ayşe Narin, Peri Melek, Aslı Duru bunlara baktırdınız mı?
ben hepsine baktırdım. Ayşe narin ve deva geçmişte iyi detay olay bildikler.
Gelecek doğrudan çıkan deva oldu ama ona çok baktırdım çıkmadığı da oldu.
Ayşe, Aslı, sümeyra ve peri melek büyük patladı.
Herkes sümeyrayı çok övdüğü için bugün yeniden baktırdım bakalım ne olacak.

Bende aralık ayı falı olduğu gibi çıkan gününe kadar fal sepetinde elena oldu. Şaşırdım çünkü 2-3 yıl önce de bir kere baktırmıştım tek kelime çıkmamış.
Tesadüf mü elena mı çok kendini geliştirdi bilmiyorum 😅
Ona baktırmadan önce de burda çok konuşulmuştu elena ve uzun süredir girmemişti. Ben de o gün baktırmak için çok uğraşmıştım. Çok sıra olmuştu.

Back
X