Fal Sepeti Deneyimleri

Bende dün sezgi ye baktirdim.Anda ve geçmişte iyi gibiydi.Yakin bir tarih verdi ihtimal dahilinde baktıran lar varmi yakın tarih mi verdi genelde ???

Kızlar dediğim yorumcuyu nihayet çevrimiçi yakaladım bana yine çok kısa bir vade verdi şu iki üç gün içinde dediği olursa adını size vereceğim her ne kadar olmasına ihtimal pek vermesem de..

Ya sen cidden iyi degilsin. Bir sal bizi ya. Biktik senden de yaptigin reklamlardan da.
Asıl reklamcı sizsiniz kusura bakmada yukardan dolandırıldığını anlattım sevinen bir avuç zavallı var gelmiş bana iyi değilsin diyo ben kimsenin mutsuzluğu ile dalga geçmem evet benim psikolojim bozuk ama o beğenenler ve böyle yazanlar sizin kalbiniz kötü! yaz bana mesajla sana baktirdigim falları atayım allaha havale ediyorum seni burda yazmak herkesin hakkı gelip benim dolandirilmama sevinen sürekli engelledim ama yine çıkıyor bu ya diyen kalbi kötüler bana yazıyo yazma cevap verme sana bişi diyen mi oldu!

Melisa Donukuk dan yorum alanlar bana bir ulaşabilir mi
Ben
yani adamin sana söyliceklerini elena sana öncedenmi dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…