- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.381
aaa gözünüz aydın. çok önemli bir konu muydu bildiği? tarihler falan mı?
yalnız baktım bir dakikası daha pahalı diğerlerinden
sezgiyi hiç duymamıştımönemli evet baktırma sebebimdi zaten. tekrar baktırır miyim bilmiyorum çünkü başka konuda da mayıs sonrası için yorum yapmıştı muhtemelen onu da beklerim bir süre. geniş zamana yayılan bir yorum yapmış başlangıcı mayıs vermiş. başlangıç tuttu.
sezgiyi hiç duymamıştım
Aynen oyle.
Ben bugün astrocenter da sezgi diye bir kadına baktırdım çok iyiydi tavsiye vermiyorum yanlış anlaşılmasın da ben beğendim.
Herkese baktırılmaz yanlış yönlendirme oluyor çünkü
yüzde seksen bildi. gelecegi çok söylemedi yanı olasılık dahilinde bana bağlıymış birazMevcut durumu bildi mi canım?
Nasıl baktırdınız arama ile mi yoksa yazılı mı? Yazılıda detaylı soru bakımı diye bişey çıkıyor dayüzde seksen bildi. gelecegi çok söylemedi yanı olasılık dahilinde bana bağlıymış biraz
yazılı baktırdım uc saat icinde cevap verdiNasıl baktırdınız arama ile mi yoksa yazılı mı? Yazılıda detaylı soru bakımı diye bişey çıkıyor da
Ne kadar verdin canımyazılı baktırdım uc saat icinde cevap verdi
indirim varmış 17 euro gibi birseyNe kadar verdin canım
Ben ona 3-4 ay önce sevgilimle aram kötüyken fal gönderdim. Kartlar kötü görünüyordu. Bana falınız olumsuz yine de bakmamı ister misiniz diye sordu. Ben de kartları olumsuz çekmişim iptal edelim o zaman dedim. Tekrardan baktırmadım. Olumlu muydu sizde falı?kızlar fal sepetinde deniz bilire baktırdım gecmisi ve suan ki dusuncemi şak önüme döktü. gelecek beklentim olmadıgı ıcın ben memnun kaldım. farklı biri arıyorsanız tavsıye etmekten cekınıyorum kimine uyan kimine uymuyo ama bir bakabilirsiniz isterseniz şuan uygun kredili birde kod indirimi varken hazır
hislerle bakmaları lazm her cekişte baska kart cekiyoruzBen ona 3-4 ay önce sevgilimle aram kötüyken fal gönderdim. Kartlar kötü görünüyordu. Bana falınız olumsuz yine de bakmamı ister misiniz diye sordu. Ben de kartları olumsuz çekmişim iptal edelim o zaman dedim. Tekrardan baktırmadım. Olumlu muydu sizde falı?
ben kahve falı attım. çok olumlu bir fal değildi ama olumsuzda değildi yani geleceği öyle allayıp pullamadı asla. benim düşüncemi çok net bilmiş sorumdan yola cıkamazdı, geçmişte olanları da söyleyince hoşuma gittiBen ona 3-4 ay önce sevgilimle aram kötüyken fal gönderdim. Kartlar kötü görünüyordu. Bana falınız olumsuz yine de bakmamı ister misiniz diye sordu. Ben de kartları olumsuz çekmişim iptal edelim o zaman dedim. Tekrardan baktırmadım. Olumlu muydu sizde falı?
Ben de beğendimkızlar fal sepetinde deniz bilire baktırdım gecmisi ve suan ki dusuncemi şak önüme döktü. gelecek beklentim olmadıgı ıcın ben memnun kaldım. farklı biri arıyorsanız tavsıye etmekten cekınıyorum kimine uyan kimine uymuyo ama bir bakabilirsiniz isterseniz şuan uygun kredili birde kod indirimi varken hazır
ahu yaldız veya Işılay can mı yoksa?Kızlar selam
Fal sepetinde çok fazla kişiye fal baktırdım hepsi fos yazmıştım ama bir kişinin şu kadar gün sonra olacak dediği şey, o kadar gün sonra ansızın oldu Valla tesadüf mü bilmiyorum şuan o yorumcunun çevrimiçi olmasını bekliyorum sabahtan beri Katina baktırmıştım yine katina baktıracağım Ama bir daha baktırayım tekrar tutarsa ismini o zaman yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?