- 5 Mayıs 2011
- 446
- 221
- 323
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.361
uzuyoVade uzuyormu sence sürekli baktirinca?
Ben yani daha vadesi dolmadi bisey diyemicemMelisa Donukuk dan yorum alanlar bana bir ulaşabilir mi
Neden acaba
Sürekli gidelim diyeNeden acaba
Ya sence fosmu hepsi elenayi bide denemek istiyorumvalla bu online fallar falan hikaye kızlar daha önce de yazdım bu fal sepetinde epey fazla kişiye fal baktırdım hepsi fos çıktı asıl eline kahve fincanını alıp bu işten anlayan biri olacak geçen tesadüfen beni hiç tanımayan birine kahve falı baktırdım kitap gibi okudu
Ben baktirdim ama vadesi daha varMelisa Donukuk dan yorum alanlar bana bir ulaşabilir mi
bizi de okusun kitap gibivalla bu online fallar falan hikaye kızlar daha önce de yazdım bu fal sepetinde epey fazla kişiye fal baktırdım hepsi fos çıktı asıl eline kahve fincanını alıp bu işten anlayan biri olacak geçen tesadüfen beni hiç tanımayan birine kahve falı baktırdım kitap gibi okudu
Ya sence fosmu hepsi elenayi bide denemek istiyorum
bizi de okusun kitap gibi
Of bende cok baktirdim bendedemi tutmicakÇok fazla kişiye baktırdım hatta daha önce tek tek isimleri de yazdım hiçbirinin dediği çıkmadı ama bana denk gelmemiştir bilemem
DöndümüAynısını bana 5.falda yaptı o söz veriyorum dönecek diyordu :)
Dönünce haber vericem burdaysam hala dönmemiş demektirDöndümü
Insallah döner banada hepsi dönücek dediDönünce haber vericem burdaysam hala dönmemiş demektir
Aslinda herkes bir gün dönüyor ama biz unuttuğumuz da yolumuza baktığımızda bunu bildiğim halde yine aynıyım.Insallah döner banada hepsi dönücek dedi
Ne hallere düsdüm
Anlık durumda nasıldı?Ben baktirdim ama vadesi daha var
Cok iyidi anlikda acikcasi derin hislerde cok iyidi anlikda ben bise dememe ragmen oldugum durumu tamamen bildi diyebilirimAnlık durumda nasıldı?
aaa gözünüz aydın. çok önemli bir konu muydu bildiği? tarihler falan mı?İstanbul'daki falcılar başlığında haber verdim burd da veriyim. Astrocenter Sezginin falı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?