- 3 Nisan 2016
- 190
- 90
- 98
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.181
Bir de derin hislere baktırdım o anlık bildi gibi.Elena Günce baktırıp da beğenmeyen veya çıkmayan var mı ?
Tamamen seçtiğim kartlara göre yorumlamış ve doğru bilemedi bence anda bile.
ben de beğenmeyip iade almıştım. anlık yorumları doğru değildi.Elena Günce baktırıp da beğenmeyen veya çıkmayan var mı ?
Bulursanız ben de istiyorumBenim bildiğim bir kadın var kadının ne dediyse harfi harfine zamanı zamanında yaşadım ama nunarasını değiştirmiş. Böyle uygulamalarda çalışmıyor dümdüz randevu veriyor seni whatsapptan görüntülü arıyor . Eğer bulursam sana söylerim ben de böyle pahallı sitelere kaldım kadını kaybedince
Arkadaşım bende hepsini biliyor ama pahalı o yüzden aaa şunu bildi bunu bildi değilde enerjim uyuşuyor demekki zamanla bunu anladım her dediği zamanında oldu bazen farklı falcı denedim sıkıldım çünkü nesibenin dümdüz şunu yaptın bu oldu demesinden ama yine ona döndümdediği gibi ilerliyo şu an cikmazsa yine yazarım ben burayı dertleşme gibi görüyorum burda her bkumu anlattığım için
Tamam dua edin de bulayım kendisi numarasını değiştirmiş çünkü elimdeki numarada “whatsappa davet et” yazıyor kapatmış yani. Ben de fal baktırmak istiyorum bulunca sizinle de paylaşacamBulursanız ben de istiyorum
bulursanız yazın lütfen,halka hizmet:)Benim bildiğim bir kadın var kadının ne dediyse harfi harfine zamanı zamanında yaşadım ama nunarasını değiştirmiş. Böyle uygulamalarda çalışmıyor dümdüz randevu veriyor seni whatsapptan görüntülü arıyor . Eğer bulursam sana söylerim ben de böyle pahallı sitelere kaldım kadını kaybedince
Önerdigim biri yok gercekten kimse göremedi. Bu 2. kez bu arada. Ilkinde de gören yoktu ve hepsine baktirdimduygu deniz , fulya naz , elana günce , derya nural arasında kaldım bu kişilere baktırdınız mı ? Fulya nazın fiyatları çok yüksek duygu denizin yorumlarını okudum merak ettiriyor elana iyi diyorlar ama sıra bulamıyorum derya nural da öyle . Hangisini önerirsinşz baktırdıysanız
Bulursanız ben de istiyorum
Falci belginmiTamam dua edin de bulayım kendisi numarasını değiştirmiş çünkü elimdeki numarada “whatsappa davet et” yazıyor kapatmış yani. Ben de fal baktırmak istiyorum bulunca sizinle de paylaşacam
Ben de baktırıyorum alya ya. Genel hatlarıyla biliyor. Dedikleri aşama aşama çıkıyor gibi ama henüz sona gelinmedi bende. Herkes altına olaylar hep senin dediğin gibi oluyor falan yazmış. Sizde de öyle mi merak ettimevet kesinlikle degisti fikirlerim. 2-3 gun icinde duzelttim aslinda ama cok acik belirtememisim sanirim. kimsenin hakkina girmek olmaz ben alyaya baktiriyorum duzenli ve su ana kadar memnunum kendisinden
Alya nerede bakıyorBen de baktırıyorum alya ya. Genel hatlarıyla biliyor. Dedikleri aşama aşama çıkıyor gibi ama henüz sona gelinmedi bende. Herkes altına olaylar hep senin dediğin gibi oluyor falan yazmış. Sizde de öyle mi merak ettim
Tamam yazacağım bulunca :))bulursanız yazın lütfen,halka hizmet:)
Hayır kadının gerçek adı binnaz ama sitelerle alakası yok eski kafalardan bi kadın biraz yaşlı. Ben ona yüz yüze fal baktırmıştım 5 yıl önce hataydaydı . Sonra ben taşındım yurtdışına zaten koronadan sonra eve kimseyi almayıp görüntülü bakmaya başladı ama işte kaybettim numarasınıFalci belginmi
beni de bilemedi hiçBir de derin hislere baktırdım o anlık bildi gibi.
pardon elena için yazıcaktım bunubeni de bilemedi hiç
En son Azra Ekine baktırdım 35 Euro tuttu. Orada ayda bir birine anca baktırılır. Çok pahalı .astrocenter da baktırdıklarınız ortalama kaç euro tutuyor baktıranlar yazabilir mi rica etsem?
ilk fal diye on dak bedava olan mu bu peki?En son Azra Ekine baktırdım 35 Euro tuttu. Orada ayda bir birine anca baktırılır. Çok pahalı .
İlk Falım değildi canım, ilk fal evet 10 dk bedava oluyor.ilk fal diye on dak bedava olan mu bu peki?
Elena mükemmel özellikle anlikta beni okudu kadın benim bu uygulamada olma sebebim o olmasa büyük ihtimalle sileceğim enerjim onunla uyuşuyorElena Günce baktırıp da beğenmeyen veya çıkmayan var mı ?
Ben bugün baktıracağım eğer çevrimiçi olursa . 5 yorumcu arasında kaldım ama bu 5 kişi arasında en uygun fiyatlı kendisi. Umarım pişman olmamElena Günce baktırıp da beğenmeyen veya çıkmayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?