Fal Sepeti Deneyimleri

Bulursanız ben de istiyorum

bulursanız yazın lütfen,halka hizmet:)

Önerdigim biri yok gercekten kimse göremedi. Bu 2. kez bu arada. Ilkinde de gören yoktu ve hepsine baktirdim

evet kesinlikle degisti fikirlerim. 2-3 gun icinde duzelttim aslinda ama cok acik belirtememisim sanirim. kimsenin hakkina girmek olmaz ben alyaya baktiriyorum duzenli ve su ana kadar memnunum kendisinden
Ben de baktırıyorum alya ya. Genel hatlarıyla biliyor. Dedikleri aşama aşama çıkıyor gibi ama henüz sona gelinmedi bende. Herkes altına olaylar hep senin dediğin gibi oluyor falan yazmış. Sizde de öyle mi merak ettim

Hayır kadının gerçek adı binnaz ama sitelerle alakası yok eski kafalardan bi kadın biraz yaşlı. Ben ona yüz yüze fal baktırmıştım 5 yıl önce hataydaydı . Sonra ben taşındım yurtdışına zaten koronadan sonra eve kimseyi almayıp görüntülü bakmaya başladı ama işte kaybettim numarasını

Elena Günce baktırıp da beğenmeyen veya çıkmayan var mı ?
Tamamen seçtiğim kartlara göre yorumlamış ve doğru bilemedi bence anda bile.
Elena mükemmel özellikle anlikta beni okudu kadın benim bu uygulamada olma sebebim o olmasa büyük ihtimalle sileceğim enerjim onunla uyuşuyor

Elena Günce baktırıp da beğenmeyen veya çıkmayan var mı ?
Tamamen seçtiğim kartlara göre yorumlamış ve doğru bilemedi bence anda bile.
Ben bugün baktıracağım eğer çevrimiçi olursa . 5 yorumcu arasında kaldım ama bu 5 kişi arasında en uygun fiyatlı kendisi. Umarım pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…