- 5 Mayıs 2011
- 446
- 221
- 323
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.141
Bir de sürekli randevu iptal oluyorbu astrocenter da sesli mesaj göndererek fal bakımı olmuyor mu ya hep telefon mu etcez böyle?
Hangi uygulamakizlar ben gecen sene temmuzda sima fal dan fal baktirmisdim ozamanlar ne hayatimda ne aklimda biri vardi kadin bana whatsappdan yazili olarak bakdi karsina su tipde bu huyda biri cikacak cok az kaldi dedi ben inanmadim ama tam iki hafta sorna tamda tarif ettigi gibi biri cikdi ve 4 ay beraberdim ama suan ayriyiz
Sima adiHangi uygulama
AbartArkadaşlar ya ben bu falcılara çok kişisel bilgi vermiş gibi hissediyorum. Soyadı filan verdim ya gidip o kişiyi bulup söylerlerse korkmaya başladımşantaj filan yaparlarsa .
Niye o kadar ayrıntı verdinizArkadaşlar ya ben bu falcılara çok kişisel bilgi vermiş gibi hissediyorum. Soyadı filan verdim ya gidip o kişiyi bulup söylerlerse korkmaya başladımşantaj filan yaparlarsa .
İstiyor bazıları soyad filan o yüzdenNiye o kadar ayrıntı verdiniz
Değmiştir umarım nasıl buldunuzDün bunalım anında astrocentr Azra Ekine baktırdım 35 Euro tuttu. Bu ay başka fal baktırmayacağım bu nedenle.
Yani vaovvv falan olmadım açıkçası. Yakalaması baktırması çok zor olunca beklenti yüksek oluyor. Anı bildi gelecek için vadeler verdi tüm falcılar gibi. Olursa paylaşırım.Değmiştir umarım nasıl buldunuz
Hangi falcılar istiyorİstiyor bazıları soyad filan o yüzden
Hiç soyad isteyen falcı duymadım, denk gelmedim.İsteyen de olursa vermemek lazim .Hangi falcılar istiyor
isteyen var hem uygulamada soyad yazıyor zaten Fal yollarken direkt soyadı da yazdırıyolarHiç soyad isteyen falcı duymadım, denk gelmedim.İsteyen de olursa vermemek lazim .
İsim belki yildizname ya da su falı için oluyor ama gerçek soyadinizi yazmak zorunda değilsiniz.isteyen var hem uygulamada soyad yazıyor zaten Fal yollarken direkt soyadı da yazdırıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?