Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba,

Yillardir fal baktiran biri olarak simdiye kadar hic bir falim cikmadi ama Agustos 2023 den beri Falsepetinde Melih Gune baktiriyorum ve dedigi herseyi birebir yasadim. Bazen gunu bile tutuyor. Haziranda gerceklesecegini soyledigi bir sey bile simdi oldu, o derece cikiyor fallari. Ben boyle bir falciyla daha rastlamadim, olumsuz seyleri bile kalbimi kirmadan soyluyor. Bir insan nasil bu kadarini tuturabiliyo halen cok saskinim. Ona en cok su fali baktiriyom ama her turde cok basarli, heleki Yildizanmede,.. Mucizeli bir falci.

3 yıldır bi şöylesini bulamadık ilginçmiş

Ben hiç beğenmedim onu hiçbi falcıyada bu kadar kefil olmam bacım

Ben hiç beğenmedim onu hiçbi falcıyada bu kadar kefil olmam bacım
Kefil degilim de burda insanlar falci onerisi istiyo diye bende yardimci olmak istedim. Hani bende normalde cikmiyo fal ama onunkiler cikti. Cikmamasina okadar alisiktimki birden cikinca Cok sasirdim.

Merhaba,

Yillardir fal baktiran biri olarak simdiye kadar hic bir falim cikmadi ama Agustos 2023 den beri Falsepetinde Melih Gune baktiriyorum ve dedigi herseyi birebir yasadim. Bazen gunu bile tutuyor. Haziranda gerceklesecegini soyledigi bir sey bile simdi oldu, o derece cikiyor fallari. Ben boyle bir falciyla daha rastlamadim, olumsuz seyleri bile kalbimi kirmadan soyluyor. Bir insan nasil bu kadarini tuturabiliyo halen cok saskinim. Ona en cok su fali baktiriyom ama her turde cok basarli, heleki Yildizanmede,.. Mucizeli bir falci.

Yazmışsın Melih bey bile kendini böyle anlatmaz helal olsun bir siteye üye olup bunları yazmışsın
Aman ya bana olan olmuş uğraşamam zeka seviyesi uygun olan anlar şerefe kızlar

Kefil degilim de burda insanlar falci onerisi istiyo diye bende yardimci olmak istedim. Hani bende normalde cikmiyo fal ama onunkiler cikti. Cikmamasina okadar alisiktimki birden cikinca Cok sasirdim.
Yooo birden şaşırmamışsın 2023den beri ne dediyse yaşamışsın gününde yaşamışsın ama şimdi üye olup yazmışsın bak derdim başımdan aşkın yeterince saf yerine konuldum başka bir konudan bi kendine gel bacım kimse saf yerine konulmaya çalışılmasın!!!!!

Kızlar bu arada beni merak edenler için bugün biraz daha iyiyim babamla konuştuk krediyi sorun etme dediler ağladım fazlacana ama iyiki ailem var bundan sonra umutluları dinlemem aklımı başıma alırım az önce bile cevap verdim bana ne diyo ya Nostradamus he bilmiş herşeyi yememiş içmemiş yenice üye olmuş buraya yazmış gören he der eskiden olsa bende inanırdım şakaaaa gibi!!!! Of iyi olalım çiçekler açalım da bunun gibilerinin maskarası olmayalım

Merhaba kızlar, ben buralarda yeniyim. Fal sepeti beni bugüne kadar sadece Özkan Akdenizle tarot baktırdım o mutlu etti. Diğerleri 8-6 dakika arasinda asiri kisa sürdü. Ve soru sordukça o sorular üzerinden tahmin yapıyorlar sanki. Kimse falında şöyle çıkmış böyle çıkmış demiyor. Ben bir falı yorumlasam en az 15 dakika aciklarim dalga geciyorlar resmen. Uzun bakan biri varsa sizden öneri bekliyorum. Teşekkürler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…