- 5 Mayıs 2011
- 447
- 221
- 323
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.741
Bu saydıklarım birbirine paraleldiCanım sorumu yanlış sormuşum. Bana ilk üçü olumluydu Gül Demir olumsuzdu. Sen de diğerleri nasıldı birbirlerine paralel miydi anlamında sormalıydım
Selam kimi denediniz? Öneriniz var mıKızlar selam, indirim beklemicem artık eskisi gibi yapmıyorlar, falcı önerisi var mı? Bugün 2-3 fal göndereyim yorumlarımı burada da paylaşırım
3 yıldır bi şöylesini bulamadık ilginçmişMerhaba,
Yillardir fal baktiran biri olarak simdiye kadar hic bir falim cikmadi ama Agustos 2023 den beri Falsepetinde Melih Gune baktiriyorum ve dedigi herseyi birebir yasadim. Bazen gunu bile tutuyor. Haziranda gerceklesecegini soyledigi bir sey bile simdi oldu, o derece cikiyor fallari. Ben boyle bir falciyla daha rastlamadim, olumsuz seyleri bile kalbimi kirmadan soyluyor. Bir insan nasil bu kadarini tuturabiliyo halen cok saskinim. Ona en cok su fali baktiriyom ama her turde cok basarli, heleki Yildizanmede,.. Mucizeli bir falci
Ben hiç beğenmedim onu hiçbi falcıyada bu kadar kefil olmam bacımMerhaba,
Yillardir fal baktiran biri olarak simdiye kadar hic bir falim cikmadi ama Agustos 2023 den beri Falsepetinde Melih Gune baktiriyorum ve dedigi herseyi birebir yasadim. Bazen gunu bile tutuyor. Haziranda gerceklesecegini soyledigi bir sey bile simdi oldu, o derece cikiyor fallari. Ben boyle bir falciyla daha rastlamadim, olumsuz seyleri bile kalbimi kirmadan soyluyor. Bir insan nasil bu kadarini tuturabiliyo halen cok saskinim. Ona en cok su fali baktiriyom ama her turde cok basarli, heleki Yildizanmede,.. Mucizeli bir falci.
Kefil degilim de burda insanlar falci onerisi istiyo diye bende yardimci olmak istedim. Hani bende normalde cikmiyo fal ama onunkiler cikti. Cikmamasina okadar alisiktimki birden cikinca Cok sasirdim.Ben hiç beğenmedim onu hiçbi falcıyada bu kadar kefil olmam bacım
Kefil degilim de burda insanlar falci onerisi istiyo diye bende yardimci olmak istedim. Hani bende normalde cikmiyo fal ama onunkiler cikti. Cikmamasina okadar alisiktimki birden cikinca Cok
Yooo birden şaşırmamışsın 2023den beri ne dediyse yaşamışsın gününde yaşamışsın ama şimdi üye olup yazmışsın bak derdim başımdan aşkın yeterince saf yerine konuldum başka bir konudan bi kendine gel bacım kimse saf yerine konulmaya çalışılmasın!!!!!Kefil degilim de burda insanlar falci onerisi istiyo diye bende yardimci olmak istedim. Hani bende normalde cikmiyo fal ama onunkiler cikti. Cikmamasina okadar alisiktimki birden cikinca Cok sasirdim.
Evett bugune özel 29SBT kodu ile tum fallarda indirim varmışş, detaylara uygulamadan bakıcamKuponu kullanamadım ben yeni indirim kodu varmi
Sesinden mi anladın ?falsepeti zeyno peri galiba zeyder kızlar haberiniz olsun
Yooo birden şaşırmamışsın 2023den beri ne dediyse yaşamışsın gününde yaşamışsın ama şimdi üye olup yazmışsın bak derdim başımdan aşkın yeterince saf yerine konuldum başka bir konudan bi kendine gel bacım kimse saf yerine konulmaya çalışılmasın!!!!!
arkadaşım baktırmış tekrar sorucam kızlar kesin durumu yazarımSesinden mi anladın ?
Zeyder beğenilen biri miydi acaba?evet zeyno peri zeyder arkidişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?