Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar, Fulya Nas’ın doğum haritası yorumları çıkıyor mu ? Mesela yıldız haritasına göre, şu tarihlerde şu olur diye yorum yaptığı şeyleri yaşayan var mı? Benim de doğum haritamı yorumladı ve gerçekten merak ediyorum, benim için önemli. Yorum alanlar varsa bekliyorum

Medyum çetine gal baktiran varmı arkadaşlar cikiyormu
Ben baktırmıştım eski ilişkim için.
Bu adamı çok bunaltmışsın artık olmaz sana dönmez demişti .
Başkasını bulmuş vs.
Hatta tartışmıştım o dönem onla beni gömmüştü
Ne oldu sonuç adam pişman olup uzun zaman sonra döndü ama işim olmaz artık sevmiyorum onu.
Yani onun dediği gibi olmadı
O yüzden foss.
Burayı okuyorsan da medyum Çetin ben kazandım her zaman ki gibi

Kızlar bu arada eski falları dinledim
Nesibe bana ex için dönecek mutlu olacaksınız demiş. Evet anda birşeyler bildi gibi gelmişti.
Evet adam döndü ama ben artık dönmem ona kesinlikle istemiyorum muhattap bile olmadım engelledim hemen .
Yani bir kısmı çıktı ama sonucu bilemedi
Nesibe ye çok güvenmiştim fiyatı yüksek popüler bide sessizleeüm vs diyor etkileniyor insan.
Dün başka biri için fal attım olumsuz bir tablo çizdi bence sorundan yürüdü onun dediği gibi olabilir ama oda bildiğinden değil ben fazla detay verdim mantık yürüttü

Evet onu ben de cok merak ediyorum bu ay baktırmayı dusunuyorum

Nesibe’ye öncelerden ben de baktırmıştım. O zaman da, diğer yorumculara göre fal ücreti çok yüksekti. Yüksek olunca, insanın beklentisi de yüksek oluyor. Anda belki bir iki şeyi bilmiştir ama sonuç berbat. Bir de karman çorman anlatıyor, aynı kelimeri söyleyip duruyor. Bir de kendinden emin oluşu … Saçma ötesiydi. Tekrar da hiç yorum almadım zaten. Verilen paraya yazık

Evet çok iddialı konuşuyor sessizlerim diyince insan biraz ürküyor.
Sanırım suya da bakıyormuş.
Ben fazla detay veriyorum zaten olumsuz bir süreç yaşıyorum ve anlattım ona.
Yani böyle bir yorum gelmesi normaldi.
Keşke detay vermeseydim sonuçta çok iyiyse detaya gerek yok çıkarabilir.
Geleceği bu kadar görebiliyorsa anı da geçmişi de görebilir detay olmadan.
Dediğim gibi süreç onun dediği gibi olucak bence de ama falla alakası yok mantıken böyle zaten.
Hayatına yeni biri girecek dedi e haliyle girecek hatta biri değil bir kaç kişi var girmek isteyen.
Önemli olan sürekli bir ilişki.
Birine baktırıyorsun bu olmayacak başka biri diyorlar o olmayınca başka biri.
Böyle böyle kaç yaşıma geldim .
Hayatına biri girer zaten her zaman sen istersen dağ başında yaşamıyoruz.
Bilemiyorum burdan okuyorsa kırılmasın ama bence sıradan bir falcı yani öngörüsü çok derin değil tabi 6,hissi kuvvetli bu işi yapıyor ama biraz duruma göre yorum yapıyor
Eski sevgilim için dönecek demişti evet döndü ama yıllar sonra ben istemiyorum artık
Ona göre mutlu olucaktık vs vs

Kesinlikle katılıyorum her bir cümleye…
Ve dediğiniz çok doğru, aman aman şahane hisleri yok. Çok daha iyi yorumcular var orada
Adından dolayı belki bi popülaritesi var işte …

Kesinlikle katılıyorum her bir cümleye…
Ve dediğiniz çok doğru, aman aman şahane hisleri yok. Çok daha iyi yorumcular var orada
Adından dolayı belki bi popülaritesi var işte …
Yani fiyatına göre kötü performans.
Ya diyorum neden böyle hala aynı şeyi söylüyor bildiği bir şey yok
Çok bariz saçma birşey üstünde ısrar etti ben biliyordum gerçeği mesela inat ediyor benle.
Bilmesem inanıcam
Bilerek bildiğim net birşeyi sordum soru olarak .
Diğer çoğu falcı bildi mesela sorduğum şeyi gerçi mantık yürütmüşlerdir çünkü bariz net birşeydi.
Nesibe farklı bir yorum yaptı ve ısrar etti
O yüzden ben çok kuvvetli olmadığının hislerini anladım
Ama dediğim gibi sonuç bence de onun dediği gibi olucak çünkü mantıken öyle gidişat buda zaten onun duru görüsü olduğundan değil benim verdiğim detaylar üzerinden yürüdü
Sana da anlatsam mesela sende öyle yorum yapardın.

Bende attim simdi nesibeye bekliyorum bakalim bana neler dicek, hic detay vermedim ve cocuk benden pat diye ayrilmadi ben bi b*k yedim bakalim onu bilebilecek mi

Bende attim simdi nesibeye bekliyorum bakalim bana neler dicek, hic detay vermedim ve cocuk benden pat diye ayrilmadi ben bi b*k yedim bakalim onu bilebilecek mi
Bende ilginç bir şekilde baktırdığım kişiden bugün soğudum
Ay ne bılım böyle bir soğuma geldi
Sana bakalım ne diyecek
Fal defterini kapadım uzun bir süre baktırmakm artık zaten soğudum artık
Şu an hersey önemini yitirdi bende

Inanirmisin okadar harcama yaptim ki son zamanlarda bu fal olayina…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…